valla art niyeti varmıdır yokmudur bilmiyorum... önemli olan sen ne yaşamak istiyorsun... bak yine söylüyorum şu anda çok erken kalbinde birisi varken bir başkasına aşık olmazsın... sadece kendini kandırırsın... insan isteyerek kimseye aşık olmaz gün gelir zaman gelir hiç ummadığın anda karşına birisi çıkar ve bir bakmışsın ki aşık olmuşsundur... öyle hadi bu çocuk beni istiyor bende buna aşık olayım falan değil... lütfen iyi düşün çok net görünüyorki şu aralar birisiyle birlikte olmaya başlarsan ne karşındakine faydan olur nede kendine sadece eskiyi düşünüp onun yerine koymaya çalışırsın ve eskisi geri dönse bile ki dönmesin inşallah... hemen bu yeni bulduğunu bırakıp gidebilecek kadar acımasız olabilirsin... bak öyle bir kişiliğin var demiyorum ama onu severken maalesef yenisini gözün görmez o yüzden kendine biraz zaman ver...bu güzel fikrleriniz için tesekkür ederim ben de aynı seyi düşünüyorum. üzerinden uzunca bir vakit gecmeden ve ben tamamen onu unutmadan bir baskasıyla olmayacagım. hep reddediyorum çıkan kısmetleri zaten. ama bir tanesi var ki durumumu bildiği halde ısrar ediyor. zamanla unutcaksın beni mutlu etceksin diyor ben de seni edicem diyor. ard niyeti var mıdır bilmiyorum.