Gebeliğe Hazırlık Ne zaman gördünüz pozitifi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

tugce2110

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2021
233
127
33
25
Kızlarr ovülasyonda çatlama gördüktan kaç gün sonra testte pozitifi gördünüz yazar mısınız ben 26 ocakta gördüm çatlamayı, en erken ne zaman yapabilirim 3 ay oldu kürtaj olalı hiç ümidim yok ama yinede her ay yeni bir umut herkes için hayırlısı olsun

12. Gun silik gördüm, gun gectikce koyuluğu takip ettim, adet günü kan verdim

Seninle aynı durumdayım 8 şubat regl günüm 6 gün kaldı.test yapsam varsa da çıkmayacak ama meraktan çatlıyorum.zaten dünden beri adet belirtilerim de başladı oldum olacagım sanki

Seninle aynı durumdayım 8 şubat regl günüm 6 gün kaldı.test yapsam varsa da çıkmayacak ama meraktan çatlıyorum.zaten dünden beri adet belirtilerim de başladı oldum olacagım sanki
Ayy benimde 10 şubat aynen varsa da çıkmıcak mecbur beklicez sabırrr

Çatlamadan 9 gün sonra kanda 3.9 la öğrendim sonra tekrarladık kanı şükür yükseldi yqni beklesem 10 nuncu gün testdede görürmüşüm

Erken gebelik testiyle ilk hamileligimde catlamadan sonraki 9. gün incecik hayalet çizgi, 2. Hamileliğimde 10. Gun yine erken gebelik testinde incecik hayalet çizgiyle öğrendim

Canım çatlamadan 14 gün sonra kanda 220 ile öğrendim idrar testi yapmamıştım.

bende 24 ocak yumurtlama günümdü 10 şubatta döngü günüm olmasına rağmen dayanamadım test yaptım negatifi şak diye vurdu yüzüme test çubuğu sağolsun erken mi yaptım ki

bende 24 ocak yumurtlama günümdü 10 şubatta döngü günüm olmasına rağmen dayanamadım test yaptım negatifi şak diye vurdu yüzüme test çubuğu sağolsun erken mi yaptım ki
Ben 23 Ocak Yumurtlama oldu. 10 Şubat regl günüm. Beklemedeyim. İnşallah hamileyizdir. İnşallah birlikte güzel haberi paylaşırız. Bı belirtin var mı

Ben 23 Ocak Yumurtlama oldu. 10 Şubat regl günüm. Beklemedeyim. İnşallah hamileyizdir. İnşallah birlikte güzel haberi paylaşırız. Bı belirtin var mı
yok ya bilmiyorum ne olması lazım sadece sanki adet olcağım günler gibi gögüslerim inanılmaz acıyo ama erken bir acı bu benim için bide ara ara hafif regl ağrısı vuruyor valla ne garip şeymiş bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…