• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne zaman hamilelik kiyafetleri alinir ve giyilir

[QUOTEcan, post: 40500397, member: 357632"]Heveslenip erken de olsa giymek istemis herkes ozgurdur yaptiklarinda
Ben 4.ayda falan giymeye baslamistim[/QUOTE]
Gunah kecisi oldum ya ben arkadasimi kotulemek icin sormadim tabi heves etmis belkii bende hamile kalsam o ayda giyerim ama sormak istedigim disardan nasil karsilanir

Ben ilk hamileliğimde de giymedim şimdi de giymem. Bana da hiç hoş gelmiyor öyle tşörtler ama zevk meselesi. Arkadaşın evet biraz abartmış biraz herkese haber verme çabasında sanırım heves etmiş diyelim. Kimi senin gibi tuhaf karşılar, kimi arar tebrik eder.
Benim şuan 4 ayım bitti ama sanki hamile gibi değil de sadece kilolu gibiyim yani öyle çok belirgin karnım yok. O yüzden normal kıyafetlerin büyük bedenlerini tercih ediyorum. Dışardaki herkesin bilmesi gerekmiyor. Karnım büyüyünce de hırkasız çıkmam mesela illa ki önüm kapalı olur. Yani 6-7 aydan sonra giyilir diyebiliriz.

[QUOTEcan, post: 40500397, member: 357632"]Heveslenip erken de olsa giymek istemis herkes ozgurdur yaptiklarinda
Ben 4.ayda falan giymeye baslamistim
Gunah kecisi oldum ya ben arkadasimi kotulemek icin sormadim tabi heves etmis belkii bende hamile kalsam o ayda giyerim ama sormak istedigim disardan nasil karsilanir[/QUOTE]

dışarının dediğine bakarsan onlara göre yaşarsan herşeye bir mana bulurlar:KK69:
arkadaşınız istemiş giymiş siz neden bu kadar kafaya taktınız onu anlamadım

Hamile kadın estetik değildir, bu yüzden sokakta gezmesin, evinde otursun diye düşünen angutlar da var... T-shirt de bir şey mi? Yani kim ne diyor, ne düşünüyor diye kafaya takıp ona göre hareket edersek, geriye bizden ne kalır? O yüzden ne istiyorsan yap, neyle rahatsan onu giy, laf edenin de alnını karışla. :KK51:

Cnmm bi hamilelik gecirmis olsan kacinci ayinda giyerdin peki

Hamileyim ben zaten çok şükür ama hiç sevmem öyle kıyafetleri. Daha modern ıyafetler var çünkü. Ama o kültürde biri olsam sanırırm göbeğim çıkınca giyerdim. Çünkü onların göbek kısımları bol oluyo. Göbek çıkmadan giyilmesi potluk yaratır ve şık olmaz bence..

Kizlar soru cok basit gelebilir ama merak ettim bir arkadasim suan 2,5 aylik hamile faceye resim atmis ve şu önü bebisli badilerden giymiş göbeği daha yok heves edip giydigi belli siz olsaniz giyermiydiniz o kadar erken bi vakitte

Ben 15. haftadan sonra göbeğim hafif belli olmaya başlayınca pantolonu değiştirmiştim göbeğimi sıkmasın diye.. Onun dışında resimli üstleri felan pek sevmiyorum... Hele ki bu kadar erken giymedim..

Ben ilk hamileliğimde de giymedim şimdi de giymem. Bana da hiç hoş gelmiyor öyle tşörtler ama zevk meselesi. Arkadaşın evet biraz abartmış biraz herkese haber verme çabasında sanırım heves etmiş diyelim. Kimi senin gibi tuhaf karşılar, kimi arar tebrik eder.
Benim şuan 4 ayım bitti ama sanki hamile gibi değil de sadece kilolu gibiyim yani öyle çok belirgin karnım yok. O yüzden normal kıyafetlerin büyük bedenlerini tercih ediyorum. Dışardaki herkesin bilmesi gerekmiyor. Karnım büyüyünce de hırkasız çıkmam mesela illa ki önüm kapalı olur. Yani 6-7 aydan sonra giyilir diyebiliriz.
Hayırlı olsun bebeğin bende hamile kalsam utanirim herhalde gogsumu gere gere burda bebis var demeye :)

Hamile kadın estetik değildir, bu yüzden sokakta gezmesin, evinde otursun diye düşünen angutlar da var... T-shirt de bir şey mi? Yani kim ne diyor, ne düşünüyor diye kafaya takıp ona göre hareket edersek, geriye bizden ne kalır? O yüzden ne istiyorsan yap, neyle rahatsan onu giy, laf edenin de alnını karışla. :KK51:
Hayirli olsun allah saglikla kucaguna almayi nasip etsin sat 5martmiydi.disardan komik gorunmek istemem oyuzden hmile kalirsam o kadar erken giymem diye dusunuyorum

Hayirli olsun allah saglikla kucaguna almayi nasip etsin sat 5martmiydi.disardan komik gorunmek istemem oyuzden hmile kalirsam o kadar erken giymem diye dusunuyorum
8 marttı canım. Çok teşekkür ederim. Allah sana da nasip etsin inşallah.
Kişisel tercihime gelirsek, ben tüm hamileliğim boyunca özel hamile kıyafetleri giymeyi düşünmüyorum. Rahat taytlar, şortlar, bol elbiseler, t-shirtler, sweatshirtler, bir de eşofmanlar yeterli bana göre. Ama heves eden 2 ay hamileyken de giysin, kime ne? İnsan kaç kere hamile kalıyor hayatında. :KK51:

Kizlar soru cok basit gelebilir ama merak ettim bir arkadasim suan 2,5 aylik hamile faceye resim atmis ve şu önü bebisli badilerden giymiş göbeği daha yok heves edip giydigi belli siz olsaniz giyermiydiniz o kadar erken bi vakitte
ben 6 aylık hamileyim hala normal kiyafetlerimi giyiyorum :))

Bende giyiyordum taki bacağım şişene kadar dar giyme dedi hemşire dolaşımı olmadığı için şişebilir dedi.5 aylık hamileyim buarada :)

Hayırlı olsun bebeğin bende hamile kalsam utanirim herhalde gogsumu gere gere burda bebis var demeye :)

dışardan nasıl karşılandığı pek umrumda değil açıkçası kimseyi de ilgilendirmez, ben 10 haftalıkken o badilerden giymem dışardan nasıl karşılanır diye değil ihtiyacım olmadığı için o hafta karın büyümeye başlamıyor çünkü.

bebeğimden de utanmam o göbeğime bakanlar bölünerek mi çoğalmışlar ?

Arkadaslar bu soruyu sorduguma bin pisman oldum ben art niyetli bi insan degilim ama bu kadar erken vakitte giyen birini gorseniz ben gibimi dusunurdunuz onu merak ettim ama bazilarinizin yazdigi yorumlar cok kirici..paylasimi kaldirabilsem kaldiricamda boyle bi secenek yok sanirim ama gercekten uzuldum

Arkadaslar bu soruyu sorduguma bin pisman oldum ben art niyetli bi insan degilim ama bu kadar erken vakitte giyen birini gorseniz ben gibimi dusunurdunuz onu merak ettim ama bazilarinizin yazdigi yorumlar cok kirici..paylasimi kaldirabilsem kaldiricamda boyle bi secenek yok sanirim ama gercekten uzuldum
Canim konuyu duzenle seceneginden ilk yorumunu silebilirsin,boylece sadece baslik kalir ve herkes konuya basindan gecenleri yazar.
Sayfa normale döner :KK66:

Bizler hamile oldugumuz icin normal halimize gore daha farkli dusunebiliyoruz duygusal anlamda. Senin yaptigin yorumlar,
"kiz arkadasim hamile oldugunu resmen tum dunyaya ilan etti,gitti hemen kiyafetler aldi erkenden. ne kadar ayıp yaptigi, siz olsaniz siz de giymezsiniz ama degil mi?" mantigiyla algilandi sanirim. Dolayisiyla da herkes istedigini yapar ,kınamak bize mi kalmis diye donus yapildi yorumuna.
Dedigim gibi yaparsan konuyu silebilirsin ama.

Allah tum isteyenlere nasip etsin insallah.
Sevgiler...

Son düzenleme:
Canim konuyu duzenle seceneginden ilk yorbilirsin,boylece sadece baslik kalir ve herkes konuya basindan gecenleri yazar.
Sayfa normale döner :KK66:

Bizler hamile oldugumuz icin normal halimize gore daha farkli dusunebiliyoruz duygusal anlamda. Senin yaptigin yorumlar,
"kiz arkadasim hamile oldugunu resmen tum dunyaya ilan etti,gitti hemen kiyafetler aldi erkenden. ne kadar ayıp yaptigi, siz olsaniz siz de giymezsiniz ama degil mi?" mantigiyla algilandi sanirim. Dolayisiyla da herkes istedigini yapar ,kınamak bize mi kalmis diye donus yapildi yorumuna.
Dedigim gibi yaparsan konuyu silebilirsin ama.

Allah tum isteyenlere nasip etsin insallah.
Sevgiler...
Allah razi olsun cnm ne demek istedigimi anlamissin sagol dedigini uyguluycam ins olur allah bebegini sag salim kucagina almani nasip etsin banada dua et lutfen

ben 6 aylık hamileyim hala normal kiyafetlerimi giyiyorum :))
normal kıyafetlerin hala nasıl oluyor canım çok az kilo aldın heralde ben daha 9 haftalığım 2 kilo aldım ama karnım çok şiş ve kot pantolonlarım şimdiden rahatsız ediyor beni öyle olunca bebeğinde rahatsız olduğunu düşünüyorum

normal kıyafetlerin hala nasıl oluyor canım çok az kilo aldın heralde ben daha 9 haftalığım 2 kilo aldım ama karnım çok şiş ve kot pantolonlarım şimdiden rahatsız ediyor beni öyle olunca bebeğinde rahatsız olduğunu düşünüyorum

Ben de 38 bedendim, 40 beden suan tam oluyor. 10 gun sonra onu da giyemem sanirim..kotlarimin ferm acik, uzun tunik giyiyorum oyle kamufle ediyorum. Benim de karin bolgem sis.. 8.haftaya giriyrm. Ama benimkiler ikiz. Acaba normal miyim yoksa hizla şisiyor muyum bilmiyorum ;(

Back
X