ne zaman kader gülecek bana

hazal3423

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2015
136
55
48
31
İsyan etmek istemiyorum ama kaderin ne zaman bana güleceğini cok merak ediyorum.15 yasında annemi kaybettim. 16 yasında babam evlendi. 17 yasında bazı sorunlardan dolayı görücü usulü evlendim. Benimki yağmurdan kacarken doluya tutulmakmıs meğer.

Evlendiğimin ertesi günü kavgalarımız basladı. Aramızda 10 yas vardı. Zamanla küslükler konusmamazlıklar basladı. Zamanla aldatmalarda tabi. İlk aldatması facede bi kızla basladı. Resimler atmalar konsmalar yakaladım. 2. Aldatması 3 sene sürdü mesajlarını yakaladım. babamın evine döndüm. İkna etti geri döndüm ewime. Arada olanları anlatmıyorum bile çünkü gercekten en az 6 7 kişi daha var. En son cuma günü bi sitede kızla konusmasını yakaladım. Bekar olduğunu kızı cok sevdiğini gelinlik resimleri atmalar vs vs . İşin ilginc yani ben hiç napıyorsun falan demiyorum artık. Önceden olsa ağlamaktan heba olurdum. Simdi hiç birşey umrumda değil. Bosansam babam eve hapsedecek cünkü küçük bi şehirde oturuyor. Yine huzurum olmayacak. Calısan biriyim cok sükür paramı kazanırım ama babamın beni bırakmıycaqnı biliyorum.

Artık cok sıkıldım. Hayatımdan hiç memnun değilim. İsyan olarak algılamayın ama kaderin ne zaman bana güleceğini merak ediyorum.

İsyan etmek istemiyorum ama kaderin ne zaman bana güleceğini cok merak ediyorum.15 yasında annemi kaybettim. 16 yasında babam evlendi. 17 yasında bazı sorunlardan dolayı görücü usulü evlendim. Benimki yağmurdan kacarken doluya tutulmakmıs meğer.

Evlendiğimin ertesi günü kavgalarımız basladı. Aramızda 10 yas vardı. Zamanla küslükler konusmamazlıklar basladı. Zamanla aldatmalarda tabi. İlk aldatması facede bi kızla basladı. Resimler atmalar konsmalar yakaladım. 2. Aldatması 3 sene sürdü mesajlarını yakaladım. babamın evine döndüm. İkna etti geri döndüm ewime. Arada olanları anlatmıyorum bile çünkü gercekten en az 6 7 kişi daha var. En son cuma günü bi sitede kızla konusmasını yakaladım. Bekar olduğunu kızı cok sevdiğini gelinlik resimleri atmalar vs vs . İşin ilginc yani ben hiç napıyorsun falan demiyorum artık. Önceden olsa ağlamaktan heba olurdum. Simdi hiç birşey umrumda değil. Bosansam babam eve hapsedecek cünkü küçük bi şehirde oturuyor. Yine huzurum olmayacak. Calısan biriyim cok sükür paramı kazanırım ama babamın beni bırakmıycaqnı biliyorum.

Artık cok sıkıldım. Hayatımdan hiç memnun değilim. İsyan olarak algılamayın ama kaderin ne zaman bana güleceğini merak ediyorum.
Bosanip ayri yasayamaz misin?

Babam bunu kabul etmez. Birikimim olsa herkesden herseyden kacıp sıfırdan hayat kurmak isterdim :(

çekme bu adamı ayrılmanın yolunu bul baban uvey annnen huzurluk çıkarır belki müsade eder ayrı yaşamana

Tam tersi ewde kalmam için uqrasır eşi ewde işlere yardımcı lazım olur die. Bu arada 22 yasndaym ben daha

Yapabileceğiniz en mantıklı hareket babanızıda kocanizida birakip bambaska bir yere kacip disinizi tirnaginiza takip yeni bir hayat kurmak .Umutlu konusmak isterdim ama bir cesaret gostermezseniz hayatin sillesini bir kere yiyince çıldirmadik diyemi bilmem bidaha bidaha vurmaya devam ediyor.umarim cocugunuz yoktur . Bende hayattan 8-9 aydir zevk almaz hale geldim .Bir erkek arkadasim var .burada surekli sorunlar okuyorum belki birgun oda giderse . herseyi birakip kimsenin olmadigi biyerde kimseye hssp vermeden yasamak istiyorum.
malesef kader biz gidiklamadan gülmeyecek gibi. başkalarini gulmekten öldürürken ne yapsak boş

Cocuqum yok birazcık birikimim olsa kacmayı düşünüyorum ama aptal kafam calıstıqım paramı getirip veriyordum. Ev için harcıyor diye

Cocugunuz varmi.
Zor bir durum anne gidince aile dagiliyor malesef.ayri eve ciksaniz calisip ayaklariniz uzerinde durabilirmisiniz.

Bosansan daha az hasar alirdin be gulum ama kadere sakin laf soyleme bu senin sinavin canim benim en azindan calisiyosun amann bosver de takma kafana git gez dolas

Çalısan biriyim cocuqumda yok yeniden hayat kurmam kolay ama birikim olmayınca zor
Eski konunuzu okudumda .sorunlu bir evlilik yasadim kinama esimin tarafindan kimse gelmedi yazmissiniz . 17 yasinda kendinize aşktanmı eziyet ettirdiniz merak ettim

Bosansan daha az hasar alirdin be gulum ama kadere sakin laf soyleme bu senin sinavin canim benim en azindan calisiyosun amann bosver de takma kafana git gez dolas
Kafama takmamaya çalısıyorum ama hayat gercekten zor geliyor artık. Gücüm kalmadı sanırım 6. Seneye girdim ve son olay cok yıprattı. Bişey olmamıs gibi davranıyorum. Bu sefer bütün sosyal ağlarda kızı ekliyor

yalnız bır kadın olarak bu ulkede yaşamak çok zor her yönlü dülşünmek lazım evet ınsana en yakını bıle zarar verebılıyor ama kımlerle karışlaşacaksın amacım korkutmak değil kesınlıkle eşini çekme asla boşanmalısın çocuğun olmadan ama önce babanla bı denemenden yanayım gerçekçi olmak lazım ben cesaret edemenm korkarım sanırım

Canım ben kıyamam hiç çok gençsin. Yani ben de gencim ama sen de gençsin. Kendine bunu reva görme.
Diyorum ki çalışıyorsan paranın bir kısmını biriktir, sabret biraz en azından kendine eşya alıp ev tutacak kadar birikim oluştur. İşini gücünü ayarlayıp taşın başka bir yere. Dene ne kaybedersin ki?
Allah yardımcın olsun çok zor.

Kafama takmamaya çalısıyorum ama hayat gercekten zor geliyor artık. Gücüm kalmadı sanırım 6. Seneye girdim ve son olay cok yıprattı. Bişey olmamıs gibi davranıyorum. Bu sefer bütün sosyal ağlarda kızı ekliyor
Ne kotu birsey ya insan kendini ne kadar kotu hisseder kocaniza.nasil beddua etmeliyim onu dusunuyorum Allaha havale et onu

Babamın ağzını aradım. Gel basımla birlikte diyor ama üvey anne olunca evde gercekten o zorluğu yasadığım için olmaz

Back
X