- 14 Kasım 2023
- 93
- 15
- 8
- 27
- Konu Sahibi penceresizkiz
-
Kaç günde bir adet oluyorsunuzYa kızlar benim bat 4 Mart fakat bu ay iki kere yumurtlama gördüm. 14 Şubatta çatlama oldu. 3 günde kanama yaşadım doktor yumurtlama kanaması büyük ihtimal dedi. Sonra Bir de 22 şubatta yumurtlama oldu. 14 şubata göre bugün 15. Gün reglim gecikmiş mi oluyor? Ne zaman test yapmalıyım sizce?
31. Gün regl oluyorum normalde. Bu iki defa yumurtlama kafamı karıştırdı :/Kaç günde bir adet oluyorsunuz
Tutmuşsa eğer iki yumurtlamada da o zaman ikiz olma ihtimali olur ve siz 14 şubata kanama gördüğünüzü söylediniz onun hakkımda pek bilgim yok yanlış yönlendirmek istemem eğer adet e yakın olsaydı yerlesme kanamasi derdim ve o da çok yoğun olmaz lekelemeyin olur genelde ama erken gebelik testi yapın Bi tane bence sabah ilk idrarla31. Gün regl oluyorum normalde. Bu iki defa yumurtlama kafamı karıştırdı :/
Bide eğer 14 şubata gördüğünüz kanama yumurtlama kanamasi dediğiniz şey değil strese bağlı bazen erken ara adet görülür oysa adetinize vardır ama siz genede Bi test yapın sabah eğer negatif sonuç görürseniz genede gününüzü bekleyin derim üstünden geçerse daha net olur31. Gün regl oluyorum normalde. Bu iki defa yumurtlama kafamı karıştırdı :/
Ya bana da yumurtlama kanaması gibi gelmedi açıkçası 3 gün devam etti ve yoğun sayılırdı. Doktor büyük ihtimal yumurtlama kanaması dedi. Bir de kanama başladığı gün çatlama gördüm 1 gün öncesi pikti çünkü. Ardından da 21-22 şubatta pik ve çatlama görünce kafam karıştı. İlk yumurtlamanın üstünden 15 gün geçti belki o tutmuştur diyeBide eğer 14 şubata gördüğünüz kanama yumurtlama kanamasi dediğiniz şey değil strese bağlı bazen erken ara adet görülür oysa adetinize vardır ama siz genede Bi test yapın sabah eğer negatif sonuç görürseniz genede gününüzü bekleyin derim üstünden geçerse daha net olur
Yumurtlamanin üstünden en az 10 gün geçmeli.diye biliyorum adete 3-4kala erken gebelik testi yapın benceKızlar benim de bir sorum olacak sat 8 şubat bat 7 mart yumurta 22 şubatta çatladı akıntı geldi ve o günü değerlendirdik 27 şubat tekrar akıntı geldi bi kaç gündür adet sancısı gibi sancım var belim ve bacaklarım ağrıyor göğüslerimde bugün ağrımaya başladı sizce ne zaman test yapmayalım ?
Peki sizce bunlar belirti mi yani ben öyle düşündüm ama bilmiyorum bir de kan versem çıkar mı ?Yumurtlamanin üstünden en az 10 gün geçmeli.diye biliyorum adete 3-4kala erken gebelik testi yapın bence
Ya bana da yumurtlama kanaması gibi gelmedi açıkçası 3 gün devam etti ve yoğun sayılırdı. Doktor büyük ihtimal yumurtlama kanaması dedi. Bir de kanama başladığı gün çatlama gördüm 1 gün öncesi pikti çünkü. Ardından da 21-22 şubatta pik ve çatlama görünce kafam karıştı. İlk yumurtlamanın üstünden 15 gün geçti belki o tutmuştur diye
Bende erken gebelik testi yaptım silik çıktı adetim 3 mart hala bekliyorum kan vermek icinYa bana da yumurtlama kanaması gibi gelmedi açıkçası 3 gün devam etti ve yoğun sayılırdı. Doktor büyük ihtimal yumurtlama kanaması dedi. Bir de kanama başladığı gün çatlama gördüm 1 gün öncesi pikti çünkü. Ardından da 21-22 şubatta pik ve çatlama görünce kafam karıştı. İlk yumurtlamanın üstünden 15 gün geçti belki o tutmuştur diye
Ben tüm aylarında çok belirti yaşadım ama hep negatifti bu ayda hiç belirtim yok neredeyse silik çıktı ama kanda çıkması için biraz bekleyin derim dediğim gibi 3-4gun kala test yapinPeki sizce bunlar belirti mi yani ben öyle düşündüm ama bilmiyorum bir de kan versem çıkar mı ?
Aaaa süper haber bu tebrik ederim şimdidenBende erken gebelik testi yaptım silik çıktı adetim 3 mart hala bekliyorum kan vermek icin
Hala emin değilim çok yorum aldım gebelik var diye kanda çıkmayanı kadar kesin demek istemiyorum onun için bile kendimi zor tutuyorum anlatamam bari adetim gecsin diyorum umarım hamjleyimdir 7 aydır ugrasiyorumumarim sizinde hamilelikte mutlaka yazın negatifte olsa çok merak ettimAaaa süper haber bu tebrik ederim şimdidenbenim de 4 Mart regl ama bu ay bi erken yumurtladım sonra tekrar yumurtladım. Muhtemelen tarih değişecek
Ay yazarım tabi. Testini atsana merak ettim. Benim de 6. Ay bu ay inş çok beklemeden olur istediğimizHala emin değilim çok yorum aldım gebelik var diye kanda çıkmayanı kadar kesin demek istemiyorum onun için bile kendimi zor tutuyorum anlatamam bari adetim gecsin diyorum umarım hamjleyimdir 7 aydır ugrasiyorumumarim sizinde hamilelikte mutlaka yazın negatifte olsa çok merak ettim
Pembe olan dün ki mavi olan bugün yaptım cumartesi tekrar bakicamAy yazarım tabi. Testini atsana merak ettim. Benim de 6. Ay bu ay inş çok beklemeden olur istediğimiz
Benim de 1 günüm kaldı ve ne adet ne gebelık belirtim yok normalde kasıllarımda ağrı olur regl olacağım zaman su an göğüs ağrım ve damarlanma var şişti o kdr :/Hala emin değilim çok yorum aldım gebelik var diye kanda çıkmayanı kadar kesin demek istemiyorum onun için bile kendimi zor tutuyorum anlatamam bari adetim gecsin diyorum umarım hamjleyimdir 7 aydır ugrasiyorumumarim sizinde hamilelikte mutlaka yazın negatifte olsa çok merak ettim
Bence kesınlıkle var :) artimet değilse markasıPembe olan dün ki mavi olan bugün yaptım cumartesi tekrar bakicamhala bile içime sinmiyor çünkü net çıkmadı diye dua edin lütfen olsun umarım sizinkide olur Bi yerde okumuştum bu arada ilk 6 ay dan sonra gebelik olma olasılığı yükseliyordu deneme de
Reglıne ne kdr kaldıPembe olan dün ki mavi olan bugün yaptım cumartesi tekrar bakicamhala bile içime sinmiyor çünkü net çıkmadı diye dua edin lütfen olsun umarım sizinkide olur Bi yerde okumuştum bu arada ilk 6 ay dan sonra gebelik olma olasılığı yükseliyordu deneme de
Ayyyy canım var bunlarda yaPembe olan dün ki mavi olan bugün yaptım cumartesi tekrar bakicamhala bile içime sinmiyor çünkü net çıkmadı diye dua edin lütfen olsun umarım sizinkide olur Bi yerde okumuştum bu arada ilk 6 ay dan sonra gebelik olma olasılığı yükseliyordu deneme de
Aslında gebelik belirtileri adet belirtilerine yakın oluyor hep o yüzden bisey diyemiyorum ve bende silik cizgi görmeme rağmen dün gece ağrı oluştu ama hala adet gormedjm 2 gün j m var dahaBenim de 1 günüm kaldı ve ne adet ne gebelık belirtim yok normalde kasıllarımda ağrı olur regl olacağım zaman su an göğüs ağrım ve damarlanma var şişti o kdr :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?