Ne zaman kesin olarak boşanmaya karar verirdiniz?

Mylittlehoneybee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
2.310
1.268
133
Arkadaslar kısa ve öz bir soru.. Ne zaman kesin olarak boşanmaya karar verirdiniz yani sizin için boşanma nedeni olarak ne sayılır..

Aldatma, şiddet ve en tehlikelisi cinsel ilişkiye zorlanmak ölümcül boşanma sebepleridir. Aynı şekilde cinsel anlamda soğukluk da boşanma sebebidir. 2 kere sevişmedi ehü değil tabii bu durum. Beni çekici bulmuyordur, sebep sunmuyordur, çözüme yaklaşmıyordur ve uzun süredir devam ediyordur vs.

Bunun dışında akşam oturup yemek yiyemediğim, dışarı çıkıp kahve içemediğim, yürüyemediğim, sohbet edemediğim bir insanla da boşanırdım. Öyle yani seç beğen al :)

Sevilmediğimi idrak ettıgım an.
Bu yeterliydi benim ıcın.

Dovmuyor sovmuyor kumarı yok, ozunde ıyı bırı, aileden gormemıs ondan bana da öyle davraniyor aslında beni seviyor diye kendimi kandırmadım asla.

Sevilmiyordum artık ve benim ıcın bıtmıstı.

Arkadaslar kısa ve öz bir soru.. Ne zaman kesin olarak boşanmaya karar verirdiniz yani sizin için boşanma nedeni olarak ne sayılır..
Bana herkesin önunde hakaret ettigi zaman.Terk ettim 3 ay ilgim alakam iletisimimim olmadi.Bosanma davamiz vardi zaten.Cikti Turkiye nin öbur ucuna geldi o halini gordum baristik.Ama tek sebep bu degildi tabi birkim coktu son damla hakaret oldu.Hala aklimda hamile olmasaydim cok zor barisirdim

Elle tutulur hiçbir şey değildir. O şeyler sadcee bitmesini kolaylaştırır. Asıl boşanma beyinde bittiği andır. Merak etmeyin böyle şeyleri pozitif düşünün daim ..sorunlara çare bulamayıp üzerini kapatıp hayata devam ettikçe .birgün birden bişe yokken bile bitebilir...

Davayı siz mi açmıştınız?

Davayı siz mi açmıştınız?
Yok ben evi terk ettigim icin hemen ertesi gin arkamdan acmis bana firsat vermedi.Bende aradim sandi ki yapma etme diecem hemen anlasmali yapalim bu dava uzun dedim geri adim atti yok dedim bosanacaksin bnden avukatina bosanmayi kabul ettigimi hic bir talebimin olmadigini belirttim bakti bitiyor cikti geldi

Hmmm blöf yapmış o zaman

Hmmm blöf yapmış o zaman
Yok yapmadi gayet ciddiydi...Kendiyle cok ozledigi ozgur hayatiyla (gezme icme)ve ailesiyle onu basbasa biraktim.Once lay lom sonra eksiklikler hissetmeye baslamis.Dusunmeye firsati olmus beni sucladigi her sey icin kendini sucmalamaya baslamis.Zamann her seyin ilaci iste ayrica kacan balik buyuk olur hesabi

Kızken şiddete katlanmam derdim, yeni mezundum komşu tanıştırdı, beğenmişiz, nişan yaptık. Adamla nişanlıyken espri ile "bana vurabileceğini" söylediği zamanlarda "eve kum çuvalı alalım ona vur, yok bana vuramazsın" derdim, "biz mantık evliliği yapıyoruz" demişti "birbirimizi sevmeyecek miyiz?" diye hayretle sormuştum. Daha önce hiç erkek tanımamıştım malesef. Evlendik sonra. İlk çocuğum adamın köyünde düştü, sonra tekrar çocuğum oldu, 14 sene şiddete katlandım, neden? çocuk var diye, üniversite bitirmiş çalışan kadınım. Aslında katlanmayacaktım ama sahipsiz kaldım, herkes yuva yıkmaktan korkuyor, çevremdeki insanlar "çocuğumu" düşünmem telkininde bulununca vicdanen böyle yapıvermişim. Adamın vurmaları ve tekmeleri yüzünden dizimden ameliyat oldum, boynumdaki disk patladı-fıtık sinir ezilmesi var. Ama çevremdekiler hala o adamın beni sevdiğini daha iyi olacağını söylüyor, oysa adam bi kez "seni seviyorum" bile dememişti ki. Çocuklar büyüdü ve zaman içinde adamın beni sevmediğine kanaat getirdim, hatta bu yüzden belki bu kadar zulmediyordu. Ve hayatımı sorgulamaya başladım; Eve her akşam küfürle giren bir adam. Birgün çocuklarla AVM ye gittiğimizde adama "beni neden sevmediğini insanın köpeğini bile sevdiğini" söyledim. Bana dalga geçercesine güldü hahhahaha ne komik değil mi?. Bu aslında boşanmaya giden adımlarmış, farkındalık! bu konuşmanın üstünden iki ay geçti kırtasiyeye gittiğim için darp edildim ve eve polis çağırdım (bu evliliğim boyunca 4 ya da 5. çağırışım). Adam polis gelmesine rağmen üstüme yürümeye ve tehdit etmeye devam etti, karakoldada aynı tutumu sürdürdü, uzaklaştırıldı, hala aynı agresiflik. Bir müddet sonra, yapmam gerekenin boşanma davası olduğuna karar verdim, çocuklarımın ölmüş bir anneye değil, güçlü bir anneye ihtiyacı var.

Aslinda insan ne zaman vazgecer biliyormusun ? .Birseyler degismeyince umutlar tukenince.Ben bu yuzden vazgectim hic Kidman and degilim cunku Herseyi denedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…