- 12 Mart 2016
- 2.310
- 1.268
- 133
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
Şiddet aldatma,saygısızlık, daha çoğalabilirArkadaslar kısa ve öz bir soru.. Ne zaman kesin olarak boşanmaya karar verirdiniz yani sizin için boşanma nedeni olarak ne sayılır..
Bana herkesin önunde hakaret ettigi zaman.Terk ettim 3 ay ilgim alakam iletisimimim olmadi.Bosanma davamiz vardi zaten.Cikti Turkiye nin öbur ucuna geldi o halini gordum baristik.Ama tek sebep bu degildi tabi birkim coktu son damla hakaret oldu.Hala aklimda hamile olmasaydim cok zor barisirdimArkadaslar kısa ve öz bir soru.. Ne zaman kesin olarak boşanmaya karar verirdiniz yani sizin için boşanma nedeni olarak ne sayılır..
Elle tutulur hiçbir şey değildir. O şeyler sadcee bitmesini kolaylaştırır. Asıl boşanma beyinde bittiği andır. Merak etmeyin böyle şeyleri pozitif düşünün daim ..sorunlara çare bulamayıp üzerini kapatıp hayata devam ettikçe .birgün birden bişe yokken bile bitebilir...Arkadaslar kısa ve öz bir soru.. Ne zaman kesin olarak boşanmaya karar verirdiniz yani sizin için boşanma nedeni olarak ne sayılır..
Davayı siz mi açmıştınız?Bana herkesin önunde hakaret ettigi zaman.Terk ettim 3 ay ilgim alakam iletisimimim olmadi.Bosanma davamiz vardi zaten.Cikti Turkiye nin öbur ucuna geldi o halini gordum baristik.Ama tek sebep bu degildi tabi birkim coktu son damla hakaret oldu.Hala aklimda hamile olmasaydim cok zor barisirdim
Yok ben evi terk ettigim icin hemen ertesi gin arkamdan acmis bana firsat vermedi.Bende aradim sandi ki yapma etme diecem hemen anlasmali yapalim bu dava uzun dedim geri adim atti yok dedim bosanacaksin bnden avukatina bosanmayi kabul ettigimi hic bir talebimin olmadigini belirttim bakti bitiyor cikti geldiDavayı siz mi açmıştınız?
Hmmm blöf yapmış o zamanYok ben evi terk ettigim icin hemen ertesi gin arkamdan acmis bana firsat vermedi.Bende aradim sandi ki yapma etme diecem hemen anlasmali yapalim bu dava uzun dedim geri adim atti yok dedim bosanacaksin bnden avukatina bosanmayi kabul ettigimi hic bir talebimin olmadigini belirttim bakti bitiyor cikti geldi
Yok yapmadi gayet ciddiydi...Kendiyle cok ozledigi ozgur hayatiyla (gezme icme)ve ailesiyle onu basbasa biraktim.Once lay lom sonra eksiklikler hissetmeye baslamis.Dusunmeye firsati olmus beni sucladigi her sey icin kendini sucmalamaya baslamis.Zamann her seyin ilaci iste ayrica kacan balik buyuk olur hesabiHmmm blöf yapmış o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?