Ne zaman test yapmalıyım

prayerfive

Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2023
83
123
23
27
Merhabalar haziranın 6 sı ve yumurtlama günümdü o gün ve sonraki gün denedik ayın 22sinde regli olmam gerekiyor şu an kasık ağrılarım var bu bir belirti midir yerleşmenin adetten kaç gün önce test olmalıyım sizce

Ben ilişkiden 1 hafta sonra erken gebelik testi yapmıştım sonuç çıkmıştı. Kaşık ağrım hemen olmuştu. Tabi benimkide biraz erken belirti verdi ama

Merhabalar haziranın 6 sı ve yumurtlama günümdü o gün ve sonraki gün denedik ayın 22sinde regli olmam gerekiyor şu an kasık ağrılarım var bu bir belirti midir yerleşmenin adetten kaç gün önce test olmalıyım sizce
En az 10-11 gün sonra yumurtlamadan

Ben ilişkiden 1 hafta sonra erken gebelik testi yapmıştım sonuç çıkmıştı. Kaşık ağrım hemen olmuştu. Tabi benimkide biraz erken belirti verdi ama
Acaba benimde mi aynı çok fena ağrım var 2 gündür sağ tarafta hiç böyle ağrım olmadı o düşündürdü acelede ediyor olabilirim 🤔

Tabiki beklemek en doğrusu ama. Ama ben asla bekleyemedim. Benim sağ kasigimda hafif ağrı olmuştu. Hatta bayramdı. Emen nöbetçi eczaneden test almıştım. İlk hamileliğimde de çok çabuk çıkmıştı. Ben o kadar çok test yapıyordum ki anlatamam

Tabiki beklemek en doğrusu ama. Ama ben asla bekleyemedim. Benim sağ kasigimda hafif ağrı olmuştu. Hatta bayramdı. Emen nöbetçi eczaneden test almıştım. İlk hamileliğimde de çok çabuk çıkmıştı. Ben o kadar çok test yapıyordum ki anlatamam
Benimde sağ tarafım bende yapayım 3 gün sonra belki çıkar😌

Merhaba canım. Benimde 6-7 haziran yumurtlamam oldu 8 haziranda çatlama. 3 günüde değerlendirdik. Yumurtlamadan beri geçmeyen kasık ağrım ve alt karın ağrım var. Şimdilik belirtilerim bunlar. 5 gün daha geçmesini beklicem test için. Bekleyebilirsem🥹

Benim takvimde bir uygulama 2 haziran, Bi uygulama 4 haziran yum çatlama gözüküyordu ama benim 31 mayısta ben catladigini düşünüyorum çok kasik agrim olmuştu çünkü. Şimdi reglime 5 gün var ama belirtileri yavaş yavaş kayboluyor, bu sabah test yaptım negatif çıktı çok üzülüyorum gerçekten.

Bende bekleyeceğim bu ağrılar oldukça daha bi ümitleniyorum erkenden yapıp çıkmazsa diye biraz daha bekleyeceğim inş her şey gönlümüzce olur

Benim takvimde bir uygulama 2 haziran, Bi uygulama 4 haziran yum çatlama gözüküyordu ama benim 31 mayısta ben catladigini düşünüyorum çok kasik agrim olmuştu çünkü. Şimdi reglime 5 gün var ama belirtileri yavaş yavaş kayboluyor, bu sabah test yaptım negatif çıktı çok üzülüyorum gerçekten.
Gönlünü ferah tut inş pozitifi görürsün yumurtladığına emin olmak için hiç ovalasyon testi kullandın mı

Kizlar benimde gecikmenin 8. Günü bel kasigim kopmuş durumda ağrıdan geberiyorum 8 gündür ama ne gelenvar ne giden var bugün alttan muayeneye gidicem 4. Gecikmede negatifti kan ama geç dollenmede böyle negatifi gören çökmüş anlamadım vallaha

Şuan da 7 haftalık gebeyim adet tarihimden 1 hafta önce adet sancısı çekmeye başlamıştım en büyük belirtim oydu

Back
X