1 gün daha bekleyip test yapayım o zaman. Teşekkür ederimAlttan muayenede görünmeyebiliyor daha yeni oluştuğu için
Şu an 3 gün gecikmiş zaten test yapsanız çıkar
Rahim dolu dedi. Kanaman her an başlayabilir diye. Test yapacağım. Hayırlı sonuç alırız inşAllah, sağolundoktorun belli çok dolmuş dediği dolmuş olan ne hiç anlamadım :))
test yap canım varsa çıkar hayırlısı olsun hakkında
Yaptın mı canım testRahim dolu dedi. Kanaman her an başlayabilir diye. Test yapacağım. Hayırlı sonuç alırız inşAllah, sağolun
Hayırlı olsun canımYaptım, pozitif çıktı
Teşekkür ederimm
Teşekkür ederim. 2.5 aylık evliyim. Başından beri korunmadık. Ama yumurtlamamı takip etmiyordum hiç. Geçen ay Pepapp uygulamasından doğurganlığımın yüksek ve orta olduğu günlere dikkat ettik sadecehayırlı olsun canım kaç aydır deniyosun, neler yaptın anlatırmısın
rabbim sağlıkla huzurla tamamına erdirsin kucağınıza almayı nasip etsin inşallahTeşekkür ederim. 2.5 aylık evliyim. Başından beri korunmadık. Ama yumurtlamamı takip etmiyordum hiç. Geçen ay Pepapp uygulamasından doğurganlığımın yüksek ve orta olduğu günlere dikkat ettik sadece
Amin inşAllahHayırlı olsun , sağlıkla doğsun inşallah
Amiiinn inşAllahrabbim sağlıkla huzurla tamamına erdirsin kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim. 2.5 aylık evliyim. Başından beri korunmadık. Ama yumurtlamamı takip etmiyordum hiç. Geçen ay Pepapp uygulamasından doğurganlığımın yüksek ve orta olduğu günlere dikkat ettik sadece
Ayy inşAllaaahhyaa ne güzel hemencik olmuşinşallah sağlıklı ilerler kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?