- 6 Ağustos 2018
- 91
- 56
- 18
- 29
- Konu Sahibi secretwoman
Tam 5 ay oldu iletişimimizi keseli.. Sonu kötü bitti.. Benim kötü olduğumu bile bile üstüme gitti.. AOna ne kadar bağlı olduğumu biliyordu, onu ne kadar çok sevdiğimi.. Ben onun dertleriyle üzülmesin diye onu dinlerken, o benim sınav haftam da olduğum da ile bir kere sormadı sınavların nasıl geçiyor diye. Aslında hep belirsizlik vardı aramızda. Ben bu belirsizlikten artık yorulmuştum. Bu belirsizliği kaldırmak istedim, ama o yine çok güzel bir şekilde üste çıkarak beni kötü duruma düşürdü. Hep çabalayan ben oldum. Arkadaşlarım artık beni tanıyamaz olmuştu çünkü her gece ağlıyordum.. Tam 5 ay oldu evet. Diyeceksiniz ya sen deli misin üstünden ne kadar geçmiş kendine gel. İnanın çok iyiydim, çok mutluydum, aklıma gelmiyordu... Şu aralar aklıma gelmeye başladı. Yaptığımız muhabbetler.. Zamanlar.. Birisi karşıma çıkana kadar hep gelecek mi aklıma ? Ben hayatımda kimseyi istemiyorum, hayatıma birisini almam da uzun sürecek. Çünkü yeni yeni kendime gelmeye çalışıyorum. Yaşım 23,5 ve öğrenciyim. Nasıl unutabilirim ? Sizleri çok seviyorum, her zaman dertlerimi dinlediniz <3 bana ilaç gibi geldiniz çoğu zaman <3