• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Ne zaman vermeliyim?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

gulllfer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2008
459
3
96
Eskişehir
arkadaşlar oğlum 5 - 6 gün sonra 90 günlük olacak yani 3 ayı bitecek şu kavanoz ve devam mamalarında 4. aydan itibaren dio ya doktorumuz artık yavaş yavaş verebilirsin dedi siz ne zaman başladınız yani bebek 90 günlükkenmi 120 günlükkenmi olur yani üstünde 4. aydan itibaren dio 4. ayın bitmesimi gerekiyo bilen varmı

canım bana sorarsan kesinlikle verme onlardan. daha minicikler yaa.... emzirmiyormusun? sütün yetmiyor mu? benim kızım 5,5 aylık ben daha hiç hazır gıdalardan ve mamalardan vermedim ve vermeyi de düşünmüyorum. dokturumuz da kesinlikle onlardan verme dedi. içinde kim bilir nasıl kimyasal maddeler var. kızımı hala emziriyorum ve sadece ev yapımı yoğurt ve mevsim meyvelerinden veriyorum. sana tavsiyem mecbur kalmadıkca hazır gıdalardan kaçınnnn....

aslında 4. ayın bitmesi gerekiyor ama bence o kavanoz mamalarından hiç ama hiç vermeyin. süt yetmiyor ise formül mama verin derim. o kavanoz mamaları aşırı derecede katkı maddesi içeriyor. ben ilk oğluma malesef yedirdim oğlumun reflüsü ilerledi. şimdi 2. oğlumda asla yedirmem. tabi yine de siz bilirsiniz ben tecrübemi paylaşmak istedim.

Evet bencede evde ben vermem ama dışarda filan rahat oluyor arkadaşıma doktor verebilirsin demiş ama ben evdeyken kendim yaparım onlardan vermem neticede bozulmaması ve tazeliğini muhafaza edebilmesi için içinde kimyasal var.son kullanma tarihleri 2012 filan yoksa nasıl bozulmadan dursun ki mutlaka içinde var bişeler ama ben doktorlarıda anlamıyorum kendi içlerinde de çelişiyorlar.

Back
X