Ne zaman.?

Elnaelnaelna

Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2016
582
386
23
Selam kizlar yardim edin 2 ay önce bebegim 7 haftalikken kurtajla aldilar, gelisimden kaldigi icin, simdi kac ay korunmam gerekiyor sizce? Basina boyle bi sey gelen oldumu? Ne zaman korunmayi birakmaliyim?

Canim en iyi doktorun bilir tabi ama 3 ay yeterli olur sanirim. Kucuknus daha haftasi. Allah saglikla kucagina alacagin bi bebek nasip etsin insallah.

Canim en iyi doktorun bilir tabi ama 3 ay yeterli olur sanirim. Kucuknus daha haftasi. Allah saglikla kucagina alacagin bi bebek nasip etsin insallah.
Doktor 5 ay diyor, evet bende senin gibi dusunuyorum cok kucuk ama doktor cok beklememi soyluyor, sagol canim amin Allah isteyen herkese nasip etsin

Selam kizlar yardim edin 2 ay önce bebegim 7 haftalikken kurtajla aldilar, gelisimden kaldigi icin, simdi kac ay korunmam gerekiyor sizce? Basina boyle bi sey gelen oldumu? Ne zaman korunmayi birakmaliyim?
Walla benimde kalbi durdu ayni sey oldu... Ama brnim doktorum ne zaman kendini iyi ve hazir hissedersen o zaman yeniden dene... 1 ay kendine dikkat et devaminda senin pskolojine bagli dedi.... Eger bir sıkıntın yoksa beklemenin cok bi anlami yok... 3 ay once olmustu bu durum simdi hamileyim yine...

Yaaa ne güzel Rabbim saglikla kucagina almayi nasib etsin kardesim, bazi doktorlar kendini ne zaman hazir hissedersen diyor, bazilari bekle su kadar gecsin sonra, simdi onunla ilgili arastrdim doktorun biri soyle diyor, rahim kendini hazir hiss etmeden hamile kalinamiyormus, e peki ne diye bu korunma muhabbeti var doktorlarda..

tam olarak aynı durumu yaşadım. çok rahat bir doktorum var iki ay korun dedi iki kez hasta ol vücudun düzene girsin dedi ondan sonra hamile kalman daha kolay dedi ben yine de üç ay korundum şimdi cok şükür yeniden hamileyim tabiki o korku psikoloji yine oluyor. Ama bizler aracıyız onlar mucize Allah en hayırlısınj versin en doğru zamanda sağlıcakla seninde olur inşallah

Sagol kardesim guzel dileklerin icin, sende Insallah bebegini alirsin kucagina, ben iki adet gordum kurtajdan sonra yine korunmayi dusunuyorum, bakalim Insallah hayirlisi olur hepimiz icin, sen kurtajdan kac ay sonra hamile kaldin?

Sagol kardesim guzel dileklerin icin, sende Insallah bebegini alirsin kucagina, ben iki adet gordum kurtajdan sonra yine korunmayi dusunuyorum, bakalim Insallah hayirlisi olur hepimiz icin, sen kurtajdan kac ay sonra hamile kaldin?
amin cnm işte üç ay korundum dördüncü ay korunmayı bıraktım oldum çok şükür ama stres yapmaman lazım yani ben hayırlısı dedim bıraktım doğum kontrol hapı kullanıyordum.

hayır canm öyle birşey dememişti doktorum ama genelde kullanıyorlar sanırım ama kiloma beslenmeme daha cok dikkat ettim

Allah razi olsun canımcım... Allah sanada nasip etsin... Açıkcası biz hiç korunmadık... Suan hiçbir sıkıntımda yok... Çok şükür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…