- Konu Sahibi Rumeysagul
-
yarın evliliğimizin 5. ayımızı kutlucaz.iki buçuk üç ay önce çalışmalara başladık :)
hadı bakalm qzl haberlerını beklıyoruzz :))))
Ne zamandır bekliyorsunuz güzel haber alabilmeyi... 26 aydır bekliyorum ben elhamdulillah demekki Rabbim sabrımızı sınıyor...hatta bi sorun görünmezken...hayırlısı tabii...ALLAH varsa imkan vardır umut vardır....Umutla hasretle bekliyorum
yarın evliliğimizin 5. ayımızı kutlucaz.iki buçuk üç ay önce çalışmalara başladık :)
FATIR SURESİ 11. Allah sizi (önce) topraktan, sonra meniden yarattı. Sonra sizi çiftler (erkek-dişi) kıldı. O'nun bilgisi olmadan hiç bir dişi ne gebe kalır ne de doğurur. Bir canlıya ömür verilmesi de, onun ömründen azaltılması da mutlaka bir kitaptadır. Şüphesiz bunlar, Allah'a kolaydır.
ne güzel bi ayetle örnek vermissin...rabbim insaallah isteyen herkese hayirli yavrular nasip etsin....
AMİN GÜZEL KARDEŞİM herşey YÜCE MEVLAIZIN ELİNDE...
hayalot canim daha sen yeniymissin ben be sanmistim ki uzun zamandir istiyosun...
evet canım yeni sayılırım ama bana çok uzun geliyor ki senelerce bebek isteyen arkadaşlarımız varrabbim yardımcımız olsun inşallah.
6 senedir............
6 senedir............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?