- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi Rumeysagul
-
biz de 2 aydır uğraşıyorduk olmayacağını bile bile.çünkü bnenim polikistik overim var.tedaviyle bile hamile kalmam çok zordu. 3. ayımızda gecikti ve bir mucizeye tanık oldukbebeğim ordaydı. ALLAHIM YÜCE RABBİM OL! DEMİŞTİ.İlk muayenede doktora polikistik overimin olduğunu söyledim ona rağmen hamile kalabildiğime çok şaşırdı.ve bebeğimin bir mucizesi daha ultrasonda miniğimin kesesinden başka hiçbirşeye rastlamadı doktorlar.kist gözükmüyor.ALLAHIM SANA BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN.TÜYLERİM ÜRPERİYOR ANLATIRKEN BİLE
biz de 2 aydır uğraşıyorduk olmayacağını bile bile.çünkü bnenim polikistik overim var.tedaviyle bile hamile kalmam çok zordu. 3. ayımızda gecikti ve bir mucizeye tanık oldukbebeğim ordaydı. ALLAHIM YÜCE RABBİM OL! DEMİŞTİ.İlk muayenede doktora polikistik overimin olduğunu söyledim ona rağmen hamile kalabildiğime çok şaşırdı.ve bebeğimin bir mucizesi daha ultrasonda miniğimin kesesinden başka hiçbirşeye rastlamadı doktorlar.kist gözükmüyor.ALLAHIM SANA BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN.TÜYLERİM ÜRPERİYOR ANLATIRKEN BİLE
bende 6 aydır deniyorum.bazen hiç olmayack mı dıye ümitsizliğe kapılıyorum
masallahbiz de 2 aydır uğraşıyorduk olmayacağını bile bile.çünkü bnenim polikistik overim var.tedaviyle bile hamile kalmam çok zordu. 3. ayımızda gecikti ve bir mucizeye tanık oldukbebeğim ordaydı. ALLAHIM YÜCE RABBİM OL! DEMİŞTİ.İlk muayenede doktora polikistik overimin olduğunu söyledim ona rağmen hamile kalabildiğime çok şaşırdı.ve bebeğimin bir mucizesi daha ultrasonda miniğimin kesesinden başka hiçbirşeye rastlamadı doktorlar.kist gözükmüyor.ALLAHIM SANA BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN.TÜYLERİM ÜRPERİYOR ANLATIRKEN BİLE
canim hemen ümitsizlige düsme 6 ay cok uzun bi süre degil doktorlar bile 1 yil süre taniyor...
hayırlı olsun tatlım ALLAH herşeye kadirdir... elhamdulillah
bende 6 aydır deniyorum.bazen hiç olmayack mı dıye ümitsizliğe kapılıyorum
masallahRabbim hayirlisiyla kucagına almayı nasibetsin.darısı başımıza lnsallah.bizimde bu 3. ayımız bayrama hayırlı haberle gelirim insallah
tatlim yaş 32 olunca o süre 6 aya düşüyo
canim hemen ümitsizlige düsme 6 ay cok uzun bi süre degil doktorlar bile 1 yil süre taniyor...
canım benim sakın böyle olayacak diye kendini şartlandırıp da kafana takma.sonra vücut da sıkıntıya girip spermleri kabul etmez.DÜŞÜN VE BAŞAR felsefesi gerçekten çok doğru.senin hedefin neyse o olur.bide yaptığın zaman onu bi görev olarak görme.hıh işte şimdi çocuk yapıyoruz düşüncesi olmasın aklında.biliyorum çok zor bşy bu ama kendini kasmaman gerekiyor.rahat bırak vücudunu.gereksiz bir gerginlik içine sokma kendini.o geleceği zamanı çok iyi biliyor.yeter ki RABBİM OL DESİN.bide 1 yıl veriyor doktorlar tedaviye başvurmadan önce.yani şu an doktora gitsen de kendini gereksiz yere bir tüp bebek tedavisinin ortasında bulursun.sabret daha tatlı oluyo o zaman
bizimde çok uzun zaman oldu, yıllar yılları kovaladı .. hasret sabrı zor öğretti ... her ay acıya alıstıkça, kendimizden kaybettik hep :'((((
tam 2,5 yıldır bekliyorum meleğimi ve daha ne kadar bekleyeceğimide inan bilmiyorum
o doğru zamnında gelmesi için dua etmekten başka bişeyim yok
ne feryatım nede figanım nede çarelerim çare olmadı hayırlısı
14 ay oldu maalesef.... hala bekliyoruz...
Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?