bende 3 bucuk aylık anneyım benımde ılk evladım
hayatımda ılk kez kucagıma kendı bebegımı aldım okadar tecrubesızdım kı hastanede hemsıreler bı bebegı nasıl tutmam gerektıgını gostermıslerdı
ve ılk haftadan berı tek basıma buyutuyorum bagırsagında enfeksıyon ıdrar yolunda enfeksıyonılerı derece reflu kolık gobek fıtıgı olan bebegımı :)
ben şöyle bı dısıplın buldum kendıme
2 saatde bır beslıyorum en fazla 20 dk emzırıyorum emzırdıkden hemen sonra sırtının dogru noktasına tıpıslıyarak gazını cıkartmasına yardımcı oluyor sonrada yatırıyorum
oglen 1 saat oyun zamanı bıde aksam uzerı 1 saat tum enerjısını atıyor onla anlasada anlamasada uzun uzun sohbet edıp oyunlar oynayıp saklabanlıklar yapıyorum
karsımda durmadan aglayan bı bebek ben karsısında göbek atıyorum sussun dıye

cunku reflusu oldugu ıcın hoplatamıyorum sallayamıyorum hepsını fıskırtırcasına kusuyor....
3 ay doldukdan sonra bıraz duzene gırdı bana
Bir-Dost
ve
Denas14__
demıstı sabret 3 ay dolunca rahatlarsın 6 ay dolunca tadından yenmez dıye :)
aynende dedıklerı gıbı oluyor....
annenın sakin olması coook onemlı sen ne kadar huzursuz olursan bebek okadar cıldırıyor
1 bucuk saatde bı altını ıslatsada ıslatmasada acıyorum kırlıyse degıstırıyorum temızse havalandırıyorum bıraz sohbet edıp mıncıklayıp sonra emzırıyorum en fazla 20 dk
ozaman 2 saatde bı 20 dk emmıs oluyor ve her alt acmasından sonra meme gelecegını bılıyor zilli

bı heyecanlanıyor kı cok seker
gece 1 e kadar boyle oluyor gecede verıyorum 120 cc mama gunde 1 kere gece olmak uzere reflusune ozel oda sabah 6 ya kadar uyutuyor kendısını