Hastaneden geldiğimiz günden beri hiç sakınmadık hep yaklaşmasına izin verdik, emin ol çok narin yaklaşıyorlar, oğlum daha iki yaşına tam girmemesine rağmen kardeşine dokunuşundaki kibarlığı bir görsen, bizi öpmezken onu öpmesi hayran kalırsın. Küçüğü koruduğunuzu hissettirmeyin bırakın dokunsun, bazen sert hareket yapabilir ama yine sakince cici kardeş öp onu, dokun ona deyin. Benim eşim yanımda yardımcı. Büyükle genelde o ilgileniyor ama ben bebeği emziriken bile büyük oğluma ilgi gösteririm, elini tutarım, saçını okşarım, ikisini birlikte öperim. Küçük kucağımdayken oda kucağıma gelmek ister ve ben hiç itiraz etmeden onuda alırım kucağıma. Sezaryan dikişlerim açılma yapıyordu, ağrıdan günlerce uyuyamıyordum ama yinede büyüğü bir kenara itmedim. Şimdi kıskanmıyor ve ben korkmuyorum aynı odada bazen dakikalık yanlız bile kalıyorlar. Yine de gözüm hep üstlerinde ama büyüğe çaktırmıyorum. Çok zor ikisine yetebilmek Rabbim sabır versin bize büyüdüklerinde rahat edicez. Eşim 1 ay sonra işi dolayısıyla 6 ay yanımızda olamayacak ve ben büyüğü haftanın 3 günü kreşe göndericem. Kimsem yok yardım edecek en azından haftalık alışveriş, banka ve temizlik işlerimi kreş günlerin de halledeceğim.
Benimki haydut demekki:)hastanede ilk gördüğü andan itibaren cok fenaaa. Seviyor ama hunharca seviyor. Bilincli dövmesi yok ama bilmeden yapiyor. Aman yaa dokunsun nolcak dedigimiz bi anda parmagini isirdi mesela. Küçük aglayinca o da dayanamadi agladi cok uzuldu. Galiba zarar verebilecegini kestiremiyor.