Bir erkek istediği kadar eğitimli olsun..neticede babasının annesine davranışını kopyalar beynine ve ilerde de karısına öyle davranır di mi?
Genelleme yapamam ama yuzde doksani oyle. Dikkatli es secimi yapmak lazim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir erkek istediği kadar eğitimli olsun..neticede babasının annesine davranışını kopyalar beynine ve ilerde de karısına öyle davranır di mi?
Bırakma durumunuz düzelsin evlen.bende senin gibi düşünürdüm ta ki kredi üzerine kredi ödeyene kadar.herseyi kendimiz yaptık.annem altın bile istemedi.taktiklari 4 bilezik bu kadar.neyse yaşayınca goreceksin.Inşallah annen ve benim gibi düşündürecek şeyler yaşamazsın:)Ama her anlamda hayat arkadaşım olabilecek bir insanı sadece şu an fazla parası yok diye bırakmam çok bencilce olmaz mı? Maddi zorluklar olacak tabi bunların farkındayım ama zaten iyi günde kötü günde demeyecek miyiz
Gelirimiz şimdilik aylık 2000 olacak benim şimdilik işim yok ama yeni mezun olma durumu yüzünden, daha sonra işe girebilirim birkaç aya. düğün için bir birikim var, yemekli düğün yapmak için yani ama annemin istediği takılara pek para kalmıyor maalesef . Erkek arkadaşımın şu anda yaşadığı 2+1 ev var oraya geçicez ki ben dekorasyonunu seviyorum. Yani illa benim düzdüğüm ev olacak takıntım yok, zaten muhtemelen 1 sene sonra başka bir şehre geçicez oraya eşya alıcaz düğündeki altınlarla.Yaşınız kaç?
Geliriniz nasil?
Birikim varmi?
Maddiyat önemli değil diyenlerden değilim. Maddiyat hemde cok önemli. Sevgilinizle sizi nasil bir hayat bekliyor? Bence ilk bunlari değerlendirin.... evlenip ohhh caramela hayatim olacak diye lütfen düşünmeyin. İnsanin borc girtlakda olunca libidosu fazla tavanlarda olmuyor malasef
Ben de sizin gibi düşünüyorum bizim buraların bu çirkin adeti beni çok rahatsız ediyor zaten Erkek arkadaşım iki aileye de rest çekme taraftarı, hiç olmadı biz gider evleniriz diyor ama ben iki taraf da ikna olsun, her şey güzellikle olsun istiyorum.Zezella, altın/para/takı istemek bana bir şeyi satıyorlarmış izlenimi veriyor. Kadınlar satılık bir mal olmadığına göre bu konuda sen kesin venet olursan konuşulamaz.
1 yılda beklemeyin. O 1 yıl belki ayrılırlar diye isteniyor. Rest çekmek son çare ama genelde işe yarıyor.
Yok anneme belli etmiyor kadın, istekli görünüyor erkek arkadaşım için. Ama bir yandan da oğluna bizim memlekette kız mı yoktu diyip darlıyormuş.Karşı tarafın aile istekli değil, annen buna sebep istemiyorsa haklı bence
Adam sorumsuz ve alkolik. Karısını çocuklarını bir şehirde bırakıp başka bir şehirde çalışıyor sadece bayramlara gidiyormuş. Sorumsuz bir insan genel olarak.Onun annesi ve babasi niye ayrilmis biliyor musunuz. Babasi annesine nasil davranmis. Ben genogramini bi cikartin diyorum yinede.
Zaten bu takı deliliği olmadığı müddetçe borçsuz evlenicez. Ev hazır düğün için para var ama bu takılar nereden baksanız 50 bin eder. Bu yok işte..Bunlar boş şeyler yarın birgün borç gırtlağa dayaninca ne kocayı gözün görür ne aşkı ne sevgiyi.inan bana tecrübe hepsi.para pul evlilikte önemli bir yıl bekleyin birikim yapıp borçsuz evlenince bari.evlenmek çok matah bişey değil yeminle bak.ayni evde yaşama fikri sana cokkkk cazip geliyordur ama hayatın gerçekleri var borç geçim derdi başa gelirse o evde kocayı bile gözün görmez.sen simdi rüya aleminde son inan annemde belki çok istiyor diye kızıyorsun belki ama annelerin gözünde kızına alınan herşey az gibi sana herşeyin seveceğini düşündüğü iciç n senin için çok istiyor
Benim evim sizinki gibi rahat olmadığı için olabilir. Kaldı ki sırf evden kurtulmak için evlenmiyorum, tek başıma eve çıkacaktım sonra erkek arkadaşımla tanıştık ettik, zamanla evlenme fikri doğdu ve evlenmeye karar verdik. Yani her anne evi rahat olmuyor maalesef.Yaa niye evliliğe kızlarımız acele ediyor bir bilsem şunu annemizin evi gibisi varmı ekmek elden su gölden rahatça bekarlık gibisi varmı.niye evlenmek istiyordu iz niye gençler bir söyleyin Allah askina
Peki tartışma falan olmadı mı? Sizin aileniz sorun çıkarınca nasıl bir tutum sergilediniz?Tüm yorumları okuyamadım ama bizde de aileler bir ton şey istedi. Biz de 2 aileden de bir şey talep etmeme kararı aldık. Herşeyi kendimiz yaptık. Süreç içinde yardım etmek isteseler de kabul etmedik. Sade bir nikah töreni ile sade bir ev. Ama mutluyuz çok şükür. Bazı problemlerimiz de oldu aştık da, evlenirken alamadığımız bazı şeyleri de zamanla alıyoruz. Altın denen şey pahalı parlak bir Demir parçası önemli olan yuvadır
Canım benim düşüncem şu şekilde; diyelim ki sen çok maddi beklentide bulunmadın, hep anlayış gösterdin vs. Evlenince yaptığın ekonomik idare, tutumlu olman, evini düşünmen değer görmezse, düğün öncesi yaptığın fedakarlık zoruna gider. Sen masumca tüm sevginle ve anlayışınla çok idareli olursun, ama aslında eşin seni har vurup harman savurmakla suçlar. Bu her zaman böyle olacak diye birşey yok elbette. Ama ben annelerin mutlaka haklılık payı olduğunu düşünüyorum. Ama bütçelerini çok aşıyorsa ve ilişkiniz çıkmaza giriyorsa o zaman farklı. O zaman eğer samimiyetine güveniyorsanız karşı aileyi de zor durumda bırakmanın bir anlamı yok.İyi akşamlar herkese.
Erkek arkadaşımla yaza evlenmeyi düşünüyoruz ama inanın tükendik şimdiden. Öncelikle şunu söyleyeyim ikimiz de öyle adetlere falan önem veren insanlar değiliz ama aileler bizi çok zorluyor.
Ben güneydoğulu bir aileye sahibim. Annem üniversite mezunu okulda müdür yardımcısı olan bir kadın, yani okumuş etmiş olmasından dolayı biraz daha esnek bakmasını istiyorum ama yok. Üç yıl önce boşandı babamdan, ben görüşmüyorum babamla yani muhatabım annem. Ama kötü evlilik tecrübesi yüzünden maalesef çoğu konuda çok karamsar. Mesela maddi şeylerin de değer ölçütü olduğunu düşünüyor ve düğün için 12 altın bilezik +pırlanta seti istiyorbu da insaflı davranmış haliymiş.
Erkek arkadaşımın böyle bir maddi gücü yok çünkü daha düğündü carttı curttu bi ton masraf var Ailesinin durumu da iyi değil. Bir de daha önce oldukça varlıklı insanlar çıkmıştı karşıma, annemin o yüzden de beklentisi yüksek. Yani annem bu evlilik için pek gönüllü değil.
Erkek arkadaşımın annesiyle babası da boşanmış, annesi de kendi memleketlerinden bir kız istiyor. Yani o taraf da pek gönüllü değil.
Çok bunaldık gerçekten, isteme söz nişan hepsi bir arada olsun istiyoruz daha onu bile ayarlayamadık. Aileler bir yıl daha bekleyin diyorlar ama biz beklemek istemiyoruz çünkü aile baskısından bunaldık, evlenince ailelerden ayrı şehirlerde kafamız rahat yaşamak istiyoruz.
Erkek arkadaşım aileleri pek önemsemiyor açıkçası gider kendi kendimize evleniriz diyor ama ben iki tarafı da kırmak istemiyorum.
Yardımınızı istediğim konu annemi bu fazla maddi beklentiden nasıl vazgeçirebilirim çünkü çok tartışıyoruz.
İyi akşamlar herkese.
Erkek arkadaşımla yaza evlenmeyi düşünüyoruz ama inanın tükendik şimdiden. Öncelikle şunu söyleyeyim ikimiz de öyle adetlere falan önem veren insanlar değiliz ama aileler bizi çok zorluyor.
Ben güneydoğulu bir aileye sahibim. Annem üniversite mezunu okulda müdür yardımcısı olan bir kadın, yani okumuş etmiş olmasından dolayı biraz daha esnek bakmasını istiyorum ama yok. Üç yıl önce boşandı babamdan, ben görüşmüyorum babamla yani muhatabım annem. Ama kötü evlilik tecrübesi yüzünden maalesef çoğu konuda çok karamsar. Mesela maddi şeylerin de değer ölçütü olduğunu düşünüyor ve düğün için 12 altın bilezik +pırlanta seti istiyorbu da insaflı davranmış haliymiş.
Erkek arkadaşımın böyle bir maddi gücü yok çünkü daha düğündü carttı curttu bi ton masraf var Ailesinin durumu da iyi değil. Bir de daha önce oldukça varlıklı insanlar çıkmıştı karşıma, annemin o yüzden de beklentisi yüksek. Yani annem bu evlilik için pek gönüllü değil.
Erkek arkadaşımın annesiyle babası da boşanmış, annesi de kendi memleketlerinden bir kız istiyor. Yani o taraf da pek gönüllü değil.
Çok bunaldık gerçekten, isteme söz nişan hepsi bir arada olsun istiyoruz daha onu bile ayarlayamadık. Aileler bir yıl daha bekleyin diyorlar ama biz beklemek istemiyoruz çünkü aile baskısından bunaldık, evlenince ailelerden ayrı şehirlerde kafamız rahat yaşamak istiyoruz.
Erkek arkadaşım aileleri pek önemsemiyor açıkçası gider kendi kendimize evleniriz diyor ama ben iki tarafı da kırmak istemiyorum.
Yardımınızı istediğim konu annemi bu fazla maddi beklentiden nasıl vazgeçirebilirim çünkü çok tartışıyoruz.
hayır hiç farkedilmez...Bunu daha önce ona geyiğine söylemiştim de yapılabilir mi böyle bir şey gerçekten? Fark edilmez mi?
Çünkü erkek arkadaşımın olduğu şehirde iş bulabilirim, ailemin olduğu şehirde sıkıntı var bu konuda.22 yaşındaysanız acele etmeyin.çok erken..
evlendikten sonra iş bulurum diye düşünmek neden?