Ne zormuş meğer, hâlâ yaşarken öldü kabul etmek 😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kar perisi

SABRIMA SÜKÛT EKLEDİM, TEVEKKÜLDEYİM...
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2019
2.512
7.519
78
Derdim ailem, evet onlar. Annemle babam ayrılar ben daha 5 6 yaşındaydım kardeşim de 4 yaşındaydı. Babamla zaten çocukluktan beridir görüşmüyorduk ama yılbaşında dedemin kabrini ziyaret etmek için babamlara gittik babaannemle gidecektik kabristana. annemle de 2 yılı aştı konuşmuyoruz. 17 yaşımda görücü usulü evlendim, üvey babam ve tacizleri yüzünden.. annem eşimle ayrılmamı ve yanına dönmemi istedi, üvey babamın evine, ben de kabul etmedim çünkü ben o evden can havliyle çıktım bidaha asla dönemezdim, dönmem de. :KK43: Bu gün telefonuma gelen sesli mesajlardan sonra hiçbir şey hissetmemeye başladım, annem mesajlarda bana "seni sildim, benim için yoksun artık, senin için Önemli olan insanların yanına gitmişsin, senin annen yok artık" gibi birsürü kelime kullanmış. Ettiği Büyük yeminler yüzünden görüşmüyorduk zaten, bide bu mesajlar beni alt üst etti. Umarım anlatabilmişimdir, sadece içimi dökmek istedim, aldığım her nefes içime batıyor, çıkmazda kaldım:KK42:

Derdim ailem, evet onlar. Annemle babam ayrılar ben daha 5 6 yaşındaydım kardeşim de 4 yaşındaydı. Babamla zaten çocukluktan beridir görüşmüyorduk ama yılbaşında dedemin kabrini ziyaret etmek için babamlara gittik babaannemle gidecektik kabristana. annemle de 2 yılı aştı konuşmuyoruz. 17 yaşımda görücü usulü evlendim, üvey babam ve tacizleri yüzünden.. annem eşimle ayrılmamı ve yanına dönmemi istedi, üvey babamın evine, ben de kabul etmedim çünkü ben o evden can havliyle çıktım bidaha asla dönemezdim, dönmem de. :KK43: Bu gün telefonuma gelen sesli mesajlardan sonra hiçbir şey hissetmemeye başladım, annem mesajlarda bana "seni sildim, benim için yoksun artık, senin için Önemli olan insanların yanına gitmişsin, senin annen yok artık" gibi birsürü kelime kullanmış. Ettiği Büyük yeminler yüzünden görüşmüyorduk zaten, bide bu mesajlar beni alt üst etti. Umarım anlatabilmişimdir, sadece içimi dökmek istedim, aldığım her nefes içime batıyor, çıkmazda kaldım:KK42:
Anneniz bilmiyor mu tacize ugradiginizi

cnm benim neler yasamissin.rabbim yardimcin olsun herdaim.yuvanda mutluluk versin.annen neden evliliigine karşı bukadar olaydan sonra

Evet haberi var ama benim hayal kurduğunu düşünüyor, 12 yaşımda başlamıştı tacizleri 😔 eşimle aram çok iyi çok şükür beni hiç üzmüyor
O zaman üzülmenize gerek yok kendi evladını savunmayan kişi için çok şükür eşiniz iyi bir insanmış

Konuştunuz mu annenizle tacize maruz kaldığınızı?
Bir aileniz var artık. Eşinizi neden bırakmanızı istiyor?Mantıklı bir açıklaması var mı?
Eşimle düğün konusunda tartıştılar eşime ilk sözü nikahı yapmaktı zaten kendisi verdi beni 1 hafta içinde, sonra da nikahı 18 inden sonra yapın dedi eşim ona da tamam dedi, bu kez de istemiyorum evlenmeni ayrıl dedi ben de kabul etmedim

Anneniz şerefsizin teki. Kendini düşünüp çocuğunun tacize uğramasına göz Yummus. Allah iki cihandada gün yüzü göstermesin! Zerre üzülmeye değmez. Ama terapi alın siz yinede. Sinirlendim yeminle
Ben 1 yıl pisikolojik destek aldım bu yıl toparlamıştım kendimi ama yeniden dağıttı😔

Evet haberi var ama benim hayal kurduğunu düşünüyor, 12 yaşımda başlamıştı tacizleri 😔 eşimle aram çok iyi çok şükür beni hiç üzmüyor

Çok sevindim şuan mutlu olmanıza maşallah eşinizin kıymetini bilin başka bişey düşünmeyin lütfen mutlu olmaya çalışın destek alin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X