- 2 Kasım 2019
- 2.512
- 7.519
- 78
- Konu Sahibi Kar perisi
-
Anneniz bilmiyor mu tacize ugradiginiziDerdim ailem, evet onlar. Annemle babam ayrılar ben daha 5 6 yaşındaydım kardeşim de 4 yaşındaydı. Babamla zaten çocukluktan beridir görüşmüyorduk ama yılbaşında dedemin kabrini ziyaret etmek için babamlara gittik babaannemle gidecektik kabristana. annemle de 2 yılı aştı konuşmuyoruz. 17 yaşımda görücü usulü evlendim, üvey babam ve tacizleri yüzünden.. annem eşimle ayrılmamı ve yanına dönmemi istedi, üvey babamın evine, ben de kabul etmedim çünkü ben o evden can havliyle çıktım bidaha asla dönemezdim, dönmem de.Bu gün telefonuma gelen sesli mesajlardan sonra hiçbir şey hissetmemeye başladım, annem mesajlarda bana "seni sildim, benim için yoksun artık, senin için Önemli olan insanların yanına gitmişsin, senin annen yok artık" gibi birsürü kelime kullanmış. Ettiği Büyük yeminler yüzünden görüşmüyorduk zaten, bide bu mesajlar beni alt üst etti. Umarım anlatabilmişimdir, sadece içimi dökmek istedim, aldığım her nefes içime batıyor, çıkmazda kaldım
Evet haberi var ama benim hayal kurduğunu düşünüyor, 12 yaşımda başlamıştı tacizleriAnnenizin haberi var mı tacizden eşinizle aranız nasıl
Biliyor canım ama benim hayal kurduğumu düşünüyorAnneniz bilmiyor mu tacize ugradiginizi
Zaten 2 yıldır konuşmuyorduk kendisiyle ama bu gün yeniden mezarından çıktı gibi hissediyorumAnnenız kemalim yapmaz modunda dolaşıomuş baksana bencede silmesi iyi olmuş
cnm benim neler yasamissin.rabbim yardimcin olsun herdaim.yuvanda mutluluk versin.annen neden evliliigine karşı bukadar olaydan sonraDerdim ailem, evet onlar. Annemle babam ayrılar ben daha 5 6 yaşındaydım kardeşim de 4 yaşındaydı. Babamla zaten çocukluktan beridir görüşmüyorduk ama yılbaşında dedemin kabrini ziyaret etmek için babamlara gittik babaannemle gidecektik kabristana. annemle de 2 yılı aştı konuşmuyoruz. 17 yaşımda görücü usulü evlendim, üvey babam ve tacizleri yüzünden.. annem eşimle ayrılmamı ve yanına dönmemi istedi, üvey babamın evine, ben de kabul etmedim çünkü ben o evden can havliyle çıktım bidaha asla dönemezdim, dönmem de.Bu gün telefonuma gelen sesli mesajlardan sonra hiçbir şey hissetmemeye başladım, annem mesajlarda bana "seni sildim, benim için yoksun artık, senin için Önemli olan insanların yanına gitmişsin, senin annen yok artık" gibi birsürü kelime kullanmış. Ettiği Büyük yeminler yüzünden görüşmüyorduk zaten, bide bu mesajlar beni alt üst etti. Umarım anlatabilmişimdir, sadece içimi dökmek istedim, aldığım her nefes içime batıyor, çıkmazda kaldım
Kuzu zaten öldü kabul etmiştim ben 2 yıl sonra mesajlarında yeninen yaktı beniSeni zaten annen hiç anlamamis pericigim uzulme
Öldüğünü sandığın birinin mesajı seni uzmesin canım varsay ki o mesajı okumadinKuzu zaten öldü kabul etmiştim ben 2 yıl sonra mesajlarında yeninen yaktı beni
O zaman üzülmenize gerek yok kendi evladını savunmayan kişi için çok şükür eşiniz iyi bir insanmışEvet haberi var ama benim hayal kurduğunu düşünüyor, 12 yaşımda başlamıştı tacizlerieşimle aram çok iyi çok şükür beni hiç üzmüyor
Bunu yapmasına,sizi dibe çekmesine izin vermeyin. Her istediğinde hayatınıza bu kadar anormal dokunuşlarda bulunamasın.Kuzu zaten öldü kabul etmiştim ben 2 yıl sonra mesajlarında yeninen yaktı beni
senin yaninda olmayan annein mesajlarini yoksay cnm.tacize ugrayinca senin yaninda olmamis suan mutlu anindada olmasinKuzu zaten öldü kabul etmiştim ben 2 yıl sonra mesajlarında yeninen yaktı beni
Eşimle düğün konusunda tartıştılar eşime ilk sözü nikahı yapmaktı zaten kendisi verdi beni 1 hafta içinde, sonra da nikahı 18 inden sonra yapın dedi eşim ona da tamam dedi, bu kez de istemiyorum evlenmeni ayrıl dedi ben de kabul etmedimKonuştunuz mu annenizle tacize maruz kaldığınızı?
Bir aileniz var artık. Eşinizi neden bırakmanızı istiyor?Mantıklı bir açıklaması var mı?
Ben 1 yıl pisikolojik destek aldım bu yıl toparlamıştım kendimi ama yeniden dağıttıAnneniz şerefsizin teki. Kendini düşünüp çocuğunun tacize uğramasına göz Yummus. Allah iki cihandada gün yüzü göstermesin! Zerre üzülmeye değmez. Ama terapi alın siz yinede. Sinirlendim yeminle
Evet haberi var ama benim hayal kurduğunu düşünüyor, 12 yaşımda başlamıştı tacizlerieşimle aram çok iyi çok şükür beni hiç üzmüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?