Ne zormuş meğer, hâlâ yaşarken öldü kabul etmek 😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet üzücü bir durum ama unutulur canım. Allah yuvanı huzurlu etsin insallah eşin hep seni mutlu etsin.

senin yaninda olmayan annein mesajlarini yoksay cnm.tacize ugrayinca senin yaninda olmamis suan mutlu anindada olmasin
Kuzu bitek bu mesajlar değil etraftan insanlara beni ve eşimin ailesini kötüleyip durması sürekli olaylar olması falan zaten hiçbirini umursamıyorum ama bu gün çıkıp tekrar aynı şeyleri yapmadı çok zoruma gidiyor

sana destek olmamış seni taciz eden pislikle iliskisi devam ediyor bu adilik resmen.bu anne olamaz.mumkunse ayni sehirde bile bulunma

Ağır konuşmak istemiyorum canım.Ama dengesiz bir annen var.Lütfen numaranı değiştir.Onca yaptığından sonra sana ulaşamaması daha hayırlı. Üzme kendini. Kimimiz annemizle,kimimiz babamızla,kimimiz de eşimizle sınanıyoruz bazen. Önemli olan seni seven insanlarla güzel bir ömür geçirmek. Gerisi boş.

bilipte kiymetli kocasina b.k attigini dusunen anneylede gorusme zaten
hatta yerinde olsam hokkali bir sesli mesajda ben birakirim bu konuda ve sirra kadem basarım ne hali varsa görsün
buyursun otursun serefsiz pedofil kocasiyla
Yuvasını yıkmakla iftira atmakla suçladı beni canım, o yüzden evlendirdi zaten. Ona tek kelime etmek istemiyorum

Numaramı değiştirdim hem de 2 yılda 3 kez annemin numarası da engelliydi başkasından atmış bana mesaj nasıl buluyor aklım edemiyorum

Numaramı değiştirdim hem de 2 yılda 3 kez annemin numarası da engelliydi başkasından atmış bana mesaj nasıl buluyor aklım edemiyorum
Bir daha sizi rahatsız ederse savcılığa gideceğinizi yazın. Az da o huzursuz olsun. Ve gerekirse bunu yapın.

Görüşmüyoruz zaten canım ama bu gün tekrar mesaj atıp tüm geçmişi önüme serip hepsi senin suçun demesi yakıyor benim canımı
canini yakacak bir şey yok senin bir sucunda yok cocugun varmi bilmiyorum ama ben sana soyliyim kizim bana boyle bisey soylese gercekligini gectim suphesi bile yer beni o evlilik biter
senin hic bi sucun yok tek suclu basiretsiz annen zamani geldiginde herkes yaptiginin hesabini verir hep derim ki bu hesap oteki dunyaya kalmasin aman dilensin can yakan herkes

Amin maalesef beni suçlu görüyor

Bir kemalim yapmaz vakası daha boyle annelere lanet olsun. Oldu kabul edin ve bagriniza tas başın.
Zaten öldü kabul ediyordum ama bu gün çıkıp tekrar babanın yanına gitmişsin benim yanıma gelmedin demesi

Zaten öldü kabul ediyordum ama bu gün çıkıp tekrar babanın yanına gitmişsin benim yanıma gelmedin demesi
Ben olsam amerikada ki polislerin yaptığı gibi sahte bir çocuk profili açıp o pedofil pisliği yemlerim. Onu tuzağa düşürüp direkt polise şikayette bulunurum, bana yaptığı tacizleri de anlatırım. O şerefsizi çocuk tacizcisiolarak hapse yollayıp o ananinda yüzüne tükürürüm.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…