- 2 Kasım 2019
- 2.512
- 7.519
- 78
- Konu Sahibi Kar perisi
Demi yani bulsalar da benim için bi sıkıntı arz etmez sanırımBence bulamazlar kuzum yani akıllarına bile gelmez hemde çok üye var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Demi yani bulsalar da benim için bi sıkıntı arz etmez sanırımBence bulamazlar kuzum yani akıllarına bile gelmez hemde çok üye var
Neden boşanmanı istiyor peki annen?Evet haberi var ama benim hayal kurduğunu düşünüyor, 12 yaşımda başlamıştı tacizlerieşimle aram çok iyi çok şükür beni hiç üzmüyor
Neden boşanmanı istiyor peki annen?
Acaba üvey babanız annenize baskı yapıyor olabilir mi? "Kar perisi boşansın gelsin" diye
Sanırım üvey baba tacizleri yarıda kaldı diye derde düştü, sizi tekrar o evde istiyorEvet olabilir canım ama şikayet etmekle tehdit ettim ısrarcı olunca da geri adım attılar artık benimle irtibata geçeceklerini zannetmiyorum
Evet olabilir çünkü o ne derse annem onu tekrarlıyor, ölürüm ama onun evine adım atmamSanırım üvey baba tacizleri yarıda kaldı diye derde düştü, sizi tekrar o evde istiyor
Allah korusun seni onlardanEvet olabilir çünkü o ne derse annem onu tekrarlıyor, ölürüm ama onun evine adım atmam![]()
AminnAllah korusun seni onlardan
Sımsıkı sarıl eşine, numarani değiştir yine.
İşte bu mükemmel bi haberKar perisi
Yoğun bakımda hangi hastanede yattıysan, kayıtlardan o zaman yoğun bakımda çalışan hemşire bulunur ve savcılık ondan ifade alır.
Ancak bunun yapılabilmesi için sizin ilk önce ya karakola yada savcılığa gidip şikayet dilekçesi vermeniz lazım
Sen yine de eşinle fikir alışverişi yap, çünkü bazen mahkeme işleri de insanın psikolojisini olumsuz etkileyebiliyor.İşte bu mükemmel bi habero zaman ben şikayet dilekçemi vereyim sürüm sürüm sürünsünler inşallah
çook teşekkür ederim
![]()
Çok teşekkür ederimSen yine de eşinle fikir alışverişi yap, çünkü bazen mahkeme işleri de insanın psikolojisini olumsuz etkileyebiliyor.
Bundan sonraki hayatında çok mutlu olman dileğiyle![]()
Uvey babanin tacizlerini gormezden gelip hayal gordugunu ima eden kadina ben anne demem kusura bakmayin.cani cehenneme hic takmayin..Kuzu zaten öldü kabul etmiştim ben 2 yıl sonra mesajlarında yeninen yaktı beni![]()
Şikayette bulunacağım canım hak ettiğini bulması içinUvey babanin tacizlerini gormezden gelip hayal gordugunu ima eden kadina ben anne demem kusura bakmayin.cani cehenneme hic takmayin..
Aile ve sosyal politikalar il müdürlüklerinin psikologlarına danışabilirsin, nasıl bir yol izlemen gerektiğini.Çok teşekkür ederim ♥ eşim zaten şikayet etme taraftarı, ona kalsa ilk öğrendiği gün gidip şikayet et diyordu. Psikolojiye dayanabilirim çünkü karşılığında çocukluktan beri hayalini kurduğum şey var, Üvey babanın hak ettiğini bulması
Çok teşekkür ederimAile ve sosyal politikalar il müdürlüklerinin psikologlarına danışabilirsin, nasıl bir yol izlemen gerektiğini.
Onlar böyle durumlarla sık karşılaşıyorlar çünkü
KHayatım aklın varsa hiç ama hiç bşr daha ne adamla ne annenle görüşürsün. Kardeşini de al yanına ve anlat. İnanmazsa onu da bırakırsın. Adamı itiraf ettirmekle uğraşan bir üniversiteli genç intihar etmişti. Daha yeni gazetelerde okuduk. Senin iyi bir psikolojik desteğe ihtiyacın var. Eşinin ailesine detay vermeden annenle görüşmek istemediğini söyle ve kimseye numaranı verme. Kesinlikle muhatap da olma. Seni eve çağırıp tecavüz edebilirler, çocuğa dokunmaya çalışabilirler. Ne gereği var? Annenin ne dediğini hiç artık önemseme. Yaşayan sensin, annenin haberinin olmamasına imkan yok. Kızı intihar eden kadın, her şeyi bırakır. Annenin zaten normal bir insan olmadığı belli. Tekrar tekrar geçmişe dönme. Yeni bir hayat kur kendine ve imkanın varsa iş bul. Çalış. Para kazan.
Canım ben o adamla yüz yüze gelemem kionunla tek 2 dakika kalabalık bir ortamda dahi duramam güvenmem ona
o 1 dakika benim ömrümü cehennem etmeye yeter
![]()