Ne zormuş meğer, hâlâ yaşarken öldü kabul etmek 😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mune Mune abla konumu yoruma kapatırmısın lütfen karar vermemi sağlayacak cevaplar aldım çok teşekkür ederim ♥️

Sonuç ne oldu diye merak edenler, annem olacakla konuştuk ona beni rahatsız ettiği sürece şikayette bulunmakla ve üvey babayı da şikayet etmekle tehdit ettim onlar da ben ısrar edince geri adım attılar her yerden engelliler zaten bi daha benim adımı bile anmayacakmış ben de ne güzel işte dedim, kapattık

Evet haberi var ama benim hayal kurduğunu düşünüyor, 12 yaşımda başlamıştı tacizleri 😔 eşimle aram çok iyi çok şükür beni hiç üzmüyor
Neden boşanmanı istiyor peki annen?

Acaba üvey babanız annenize baskı yapıyor olabilir mi? "Kar perisi boşansın gelsin" diye

Evet olabilir canım ama şikayet etmekle tehdit ettim ısrarcı olunca da geri adım attılar artık benimle irtibata geçeceklerini zannetmiyorum
Neden boşanmanı istiyor peki annen?

Acaba üvey babanız annenize baskı yapıyor olabilir mi? "Kar perisi boşansın gelsin" diye

Evet olabilir canım ama şikayet etmekle tehdit ettim ısrarcı olunca da geri adım attılar artık benimle irtibata geçeceklerini zannetmiyorum
Sanırım üvey baba tacizleri yarıda kaldı diye derde düştü, sizi tekrar o evde istiyor

Kar perisi Kar perisi

Yoğun bakımda hangi hastanede yattıysan, kayıtlardan o zaman yoğun bakımda çalışan hemşire bulunur ve savcılık ondan ifade alır.

Ancak bunun yapılabilmesi için sizin ilk önce ya karakola yada savcılığa gidip şikayet dilekçesi vermeniz lazım. ( Şikayet dilekçesinize de hastanede yattığınız tarihi, hastane adını felan eklemeniz lazım)

Bu arada Kk'yı bilen kişi sayısı çok fazla değil, kimse seni burada bulamaz, merak etme

Kar perisi Kar perisi

Yoğun bakımda hangi hastanede yattıysan, kayıtlardan o zaman yoğun bakımda çalışan hemşire bulunur ve savcılık ondan ifade alır.

Ancak bunun yapılabilmesi için sizin ilk önce ya karakola yada savcılığa gidip şikayet dilekçesi vermeniz lazım
İşte bu mükemmel bi haber 😍 o zaman ben şikayet dilekçemi vereyim sürüm sürüm sürünsünler inşallah 🤲🏻 çook teşekkür ederim :KK68:

İşte bu mükemmel bi haber 😍 o zaman ben şikayet dilekçemi vereyim sürüm sürüm sürünsünler inşallah 🤲🏻 çook teşekkür ederim :KK68:
Sen yine de eşinle fikir alışverişi yap, çünkü bazen mahkeme işleri de insanın psikolojisini olumsuz etkileyebiliyor.
Bundan sonraki hayatında çok mutlu olman dileğiyle 😘

Sen yine de eşinle fikir alışverişi yap, çünkü bazen mahkeme işleri de insanın psikolojisini olumsuz etkileyebiliyor.
Bundan sonraki hayatında çok mutlu olman dileğiyle 😘
Çok teşekkür ederim ♥️ eşim zaten şikayet etme taraftarı, ona kalsa ilk öğrendiği gün gidip şikayet et diyordu. Psikolojiye dayanabilirim çünkü karşılığında çocukluktan beri hayalini kurduğum şey var, Üvey babanın hak ettiğini bulması

Çok teşekkür ederim ♥ eşim zaten şikayet etme taraftarı, ona kalsa ilk öğrendiği gün gidip şikayet et diyordu. Psikolojiye dayanabilirim çünkü karşılığında çocukluktan beri hayalini kurduğum şey var, Üvey babanın hak ettiğini bulması
Aile ve sosyal politikalar il müdürlüklerinin psikologlarına danışabilirsin, nasıl bir yol izlemen gerektiğini.
Onlar böyle durumlarla sık karşılaşıyorlar çünkü

Aile ve sosyal politikalar il müdürlüklerinin psikologlarına danışabilirsin, nasıl bir yol izlemen gerektiğini.
Onlar böyle durumlarla sık karşılaşıyorlar çünkü
Çok teşekkür ederim ♥️ o zaman İlk işim yarın aile ve sosyal politikalar bakanlığı il müdürlüğüne gitmek😍 Allah senden razı olsun çook teşekkür ederim ♥️

Hayatım aklın varsa hiç ama hiç bşr daha ne adamla ne annenle görüşürsün. Kardeşini de al yanına ve anlat. İnanmazsa onu da bırakırsın. Adamı itiraf ettirmekle uğraşan bir üniversiteli genç intihar etmişti. Daha yeni gazetelerde okuduk. Senin iyi bir psikolojik desteğe ihtiyacın var. Eşinin ailesine detay vermeden annenle görüşmek istemediğini söyle ve kimseye numaranı verme. Kesinlikle muhatap da olma. Seni eve çağırıp tecavüz edebilirler, çocuğa dokunmaya çalışabilirler. Ne gereği var? Annenin ne dediğini hiç artık önemseme. Yaşayan sensin, annenin haberinin olmamasına imkan yok. Kızı intihar eden kadın, her şeyi bırakır. Annenin zaten normal bir insan olmadığı belli. Tekrar tekrar geçmişe dönme. Yeni bir hayat kur kendine ve imkanın varsa iş bul. Çalış. Para kazan.

Kardeşim devlet korumasında şu an koruyucu ailede zaten kardeşimden yana tereddütte değilim ama annemden vazgeçtim zaten yok sayıp yoluma bakmıştım. 14 yaşımdan beridir kuaförüm salonum var ama şu an çalışmıyorum tekrar başlamayı düşünüyorum nasipse ona itiraf ettirmekle kendimi riske atamam bana bidaha dokunmasına izin veremem yapamam bunu zaten şikayette bulunacağım çeksin cezasını istiyorum sadece. Çok teşekkür ederim ♥
Hayatım aklın varsa hiç ama hiç bşr daha ne adamla ne annenle görüşürsün. Kardeşini de al yanına ve anlat. İnanmazsa onu da bırakırsın. Adamı itiraf ettirmekle uğraşan bir üniversiteli genç intihar etmişti. Daha yeni gazetelerde okuduk. Senin iyi bir psikolojik desteğe ihtiyacın var. Eşinin ailesine detay vermeden annenle görüşmek istemediğini söyle ve kimseye numaranı verme. Kesinlikle muhatap da olma. Seni eve çağırıp tecavüz edebilirler, çocuğa dokunmaya çalışabilirler. Ne gereği var? Annenin ne dediğini hiç artık önemseme. Yaşayan sensin, annenin haberinin olmamasına imkan yok. Kızı intihar eden kadın, her şeyi bırakır. Annenin zaten normal bir insan olmadığı belli. Tekrar tekrar geçmişe dönme. Yeni bir hayat kur kendine ve imkanın varsa iş bul. Çalış. Para kazan.
K

Canım ben o adamla yüz yüze gelemem ki😔 onunla tek 2 dakika kalabalık bir ortamda dahi duramam güvenmem ona😣 o 1 dakika benim ömrümü cehennem etmeye yeter😔

öyle iyi anlıyorumki seni. anlatılmamış ne hikayeler vardır bu konuda emin ol. insanlar böyle konular açıldığı zaman çocukluklarına geri dönuyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X