- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.342
- 448
- Konu Sahibi Leblebitozu19
9 aylik oldu bebegim kizlar adım adım setini kullananlar memnunmu onerirmisiniz yada baska egitici set var mi onerebileceginiz?evde aktivite icin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım pek güzel yorum yapmamıslar facedeki sayfasında kitap sayısı azmıs ve verilen paraya göre az içerikliymiş bundan dolayı adım adım dan vazgectim sevgili bebek kartlarına bakıyorum suan o nasıl acaba.Benim de merak ettiğim bir konu. Umarım kullananlar vardır, bir kaç yorum da olsa faydası olur
güzel yorum yapanlarda var kafam cok karısık cok pahalı ucuz olsa keske azıcıkBenim de merak ettiğim bir konu. Umarım kullananlar vardır, bir kaç yorum da olsa faydası olur
güzel yorum yapanlarda var kafam cok karısık cok pahalı ucuz olsa keske azıcık![]()
Bir kaç fotoğraf gönderirseniz çok memnun olurumBen aldım Adım Adım setlerini. Ama açıkçası ben de başka bir seçenek bulamadığım için aldım. Çok kaliteli setler değiller ancak yine de bebeğimi oyalıyor az biraz :) En azından o ay neleri yapması gerek, nasıl aktiviteler yapabiliriz diye fikir sahibi oluyorum. Şimdilik 9-10-11 aylık setlerin fotoğrafları var, içlerinden neler çıktığına dair. Merak edenlere gönderebilirim, almadan önce bir fikriniz olur.
Bana da gönderebilirseniz çok mutlu olurumBen aldım Adım Adım setlerini. Ama açıkçası ben de başka bir seçenek bulamadığım için aldım. Çok kaliteli setler değiller ancak yine de bebeğimi oyalıyor az biraz :) En azından o ay neleri yapması gerek, nasıl aktiviteler yapabiliriz diye fikir sahibi oluyorum. Şimdilik 9-10-11 aylık setlerin fotoğrafları var, içlerinden neler çıktığına dair. Merak edenlere gönderebilirim, almadan önce bir fikriniz olur.
Bunlar da 11. ay kutusundan örnekler:
Cok tesekkurler icerigi guzelmis begendim cok sagolun.Bunlar da 11. ay kutusundan örnekler:
Aynen ne yapacagimizi bilmiyoruz oyuncak alip alip bisey yapmadiktan sonrada fayda etmiyor.cocukla oynamak gerek sanirim.oyuncakla zaten sıkılıp atiyor.bunlar daha daydali.sevgili bebek kartlari nasil acaba.ahhg fiyati uygun yapsalar biraz ne vardi.Bende burada yine forumda bir başlık daha var 2013 ten oradaki herkes memnun kalmış. Bakalım biraz daha arastiricam. Aslında evdeki eşyalardan daha çok malzeme çıkıyor ama biraz yaratıcı olmak lazım. Biraz fikir olur mu diye almak istiyordum bende.
Aynen ne yapacagimizi bilmiyoruz oyuncak alip alip bisey yapmadiktan sonrada fayda etmiyor.cocukla oynamak gerek sanirim.oyuncakla zaten sıkılıp atiyor.bunlar daha daydali.sevgili bebek kartlari nasil acaba.ahhg fiyati uygun yapsalar biraz ne vardi.
Cok sagol canim dedijlerinden vende gordum kizima yapmistim guzel bir etkinlik olmus minigin icin.bide bu aralar monstessori etkinliklerine merak saldim onlarada bak guzel seyler varİnternette bakinirken bir blogda bir öneri gördüm ve denedim sevdi de bebeğim. Belki işinize yarar. Pet şişelerin içlerine bir şeyler koyup onlarla oynadık. 200 ml küçük olanları var kolay da kavramış oldu hem. 6 li aldım. Birinde suyu yarıya kadar koydum gıda boyasiyla mavi şu yaptım. Birine mercimek birine düğmeler koydum. Diger 3 u henüz boş. Hem ses çıkarması hem renkli olmasi agirliklarinin farklı olması falan güzel oldu. Onları devirdik, taşıdık.. ben nolur nolmaz şişe kapaklarını kapadiktan sonra bant çektim ama gerek yoktu sanırım :)
Merhaba lar benim de 11 aylık kızım var bende montessori etkinliklerine merak saldım bir grubumuz olsun aktivitelerimizi paylaşırız ya da var mı ben bulamadım daCok sagol canim dedijlerinden vende gordum kizima yapmistim guzel bir etkinlik olmus minigin icin.bide bu aralar monstessori etkinliklerine merak saldim onlarada bak guzel seyler var
Bana özelden gönderebilir misinizBen aldım Adım Adım setlerini. Ama açıkçası ben de başka bir seçenek bulamadığım için aldım. Çok kaliteli setler değiller ancak yine de bebeğimi oyalıyor az biraz :) En azından o ay neleri yapması gerek, nasıl aktiviteler yapabiliriz diye fikir sahibi oluyorum. Şimdilik 9-10-11 aylık setlerin fotoğrafları var, içlerinden neler çıktığına dair. Merak edenlere gönderebilirim, almadan önce bir fikriniz olur.