Nebevi beslenme

Ben de regl olamadım. Hala 75 kiloyum:(
Diyetisyene başlamaya karar verdim bakalım Pazartesi başlayacağım :(
Gümaydın tatlım...

Bir hafta daha bitti ve relg sebebiyle hedefimize varamadık..

Ben bu sabah itibari ile tekrar güzelce başladım.. yalancı çoban gibi olduk ama neyse..
Bakalım inşallah güzel devam ederim.
Tartılmadım dün gece reşg oldum.. 4. Gün falan tartılırım..

Şu farmasinin hindiba kahvesini çok sevdim sütlü Ballı yapıyorum sabah akşam içiyorum iştah kapatıyor ama tadi da güzel bağımlılık mı yaptı anlamadım..

Çok sade bir kahvaltı yaptım..

Öğlen bamya.. akşam da avınya mantısı var ..

Aslında yufkalı yemek doğru değil belki ama dikkatli yemeğe çalışırım kaçırmadan

Şu farmasinin hindiba kahvesini çok sevdim sütlü Ballı yapıyorum sabah akşam içiyorum iştah kapatıyor ama tadi da güzel bağımlılık mı yaptı anlamadım..

Çok sade bir kahvaltı yaptım..

Öğlen bamya.. akşam da avınya mantısı var ..

Aslında yufkalı yemek doğru değil belki ama dikkatli yemeğe çalışırım kaçırmadan
KIz allah seni geçen arkadaş yaptı onu bana zor bitidik fincanı ama dehşet iştahımı kesti :D bu kahve bizi iyi zayıflatacak diye güldük baya :D
Tahıllı olanı sipariş verdik bakalım o nasıl :D

Gümaydın tatlım...

Bir hafta daha bitti ve relg sebebiyle hedefimize varamadık..

Ben bu sabah itibari ile tekrar güzelce başladım.. yalancı çoban gibi olduk ama neyse..
Bakalım inşallah güzel devam ederim.
Tartılmadım dün gece reşg oldum.. 4. Gün falan tartılırım..
Ben de dün oldum :D ne güzel herşeyi beraber oluyoruz :D
Diyetisyene başladım ben. Mecbur tartıldım 74 geldim. Bakalım bu sefer başaracağım 💪🏻
6 öğünle başlayalım sonra 2 öğüne düşürürüz bi anda 2 öğün zorlar seni dedi. Pek nebevi olmayacak

KIz allah seni geçen arkadaş yaptı onu bana zor bitidik fincanı ama dehşet iştahımı kesti :D bu kahve bizi iyi zayıflatacak diye güldük baya :D
Tahıllı olanı sipariş verdik bakalım o nasıl :D
Hadi ya .. ben de Max 2 saat daha aç durabiliyorum öyle ahım şahım olmadı .. alışkanlık oldu artık içmek.. bi de sütlü Ballı ya hafif oluyor benim ki.. ilk aldığımda normal nescafe gibi su da bir tatlı kaşığı sade yaptım.. içmedim..
Tahıllı ben de denemek istiyorum ama stokda yokmuş..
Ben de dün oldum :D ne güzel herşeyi beraber oluyoruz :D
Diyetisyene başladım ben. Mecbur tartıldım 74 geldim. Bakalım bu sefer başaracağım 💪🏻
6 öğünle başlayalım sonra 2 öğüne düşürürüz bi anda 2 öğün zorlar seni dedi. Pek nebevi olmayacak
İyi sen diyetisyenle yapabileceksen ne güzel ben hiç gelemiyorum öyle şeylere ya..

Ben de de kilo 71 kere geldi.. ama hala relg.. bitsin dicem de pek diyet yapmıyorum 😬

Çok pis boğazız.. hadi kilo vermesem de almayayım bari..

Hadi ya .. ben de Max 2 saat daha aç durabiliyorum öyle ahım şahım olmadı .. alışkanlık oldu artık içmek.. bi de sütlü Ballı ya hafif oluyor benim ki.. ilk aldığımda normal nescafe gibi su da bir tatlı kaşığı sade yaptım.. içmedim..
Tahıllı ben de denemek istiyorum ama stokda yokmuş..

İyi sen diyetisyenle yapabileceksen ne güzel ben hiç gelemiyorum öyle şeylere ya..

Ben de de kilo 71 kere geldi.. ama hala relg.. bitsin dicem de pek diyet yapmıyorum 😬

Çok pis boğazız.. hadi kilo vermesem de almayayım bari..
Aldım ben tahıllı bu gün geldi kargo yarın arkadaşla deneyeceğiz 😂
Ben de yapamıyorum diyetisyenle ama bi deneyeyim dedim 😂

Aldım ben tahıllı bu gün geldi kargo yarın arkadaşla deneyeceğiz 😂
Ben de yapamıyorum diyetisyenle ama bi deneyeyim dedim 😂
As dene bakalım bana da söylersin 😁

Ben de güzel bir kahvaltı yaptım.. senin gibi 6değil de 5 öğün yapıcam öyle 10 kilo vermiştim geri dönüşüm artık çünkü 2 öğün olmuyor belki kışın oruç tutarak olur ama şu an olmuyor.. manen de hazır değilim demekki kendimi toparlayamıyorum...
Cuma tartılalom mı yine relg şişkinlipi iner artık

Arkadaşlar ben de olumsuz ruh halimden sıyrılıp başladım. Bugün 4. Günüm.
3 ana öğün şeklinde yiyorum.
Aktif olarak katıldığım bir zayıflama topiği var ama sizi takip etmek hoşuma gidiyor:)

Arkadaşlar ben de olumsuz ruh halimden sıyrılıp başladım. Bugün 4. Günüm.
3 ana öğün şeklinde yiyorum.
Aktif olarak katıldığım bir zayıflama topiği var ama sizi takip etmek hoşuma gidiyor:)
😂😂İlah i.. bi. Bir şey yapamadık daha ya🤦
Valla artık gülüyorum kendime..

Hiç bilmiyorum ya ne güzel istikrarlı gidiyordum regl bozdu beni kesin 😂
Valla bahaneler buradan fizana yol olur bacım 😂😂
71.1 çıktım ben ya vercez derken almışız...şöyle kendi kendine gitse şu kilolar..

Ya aslında varya takımlara katılmak istiyorum ama takım arkadaşlarımdan herhangi biri kilo alıp takımın yüzdesini düşürünce sinir oluyorum ayrılıyorum tkımdan hep böyle oldu hiç istikrarlı devam edemedim.. adam akıllı yarışabileceğimiz bi takım olsa keşke.. ya da kendimiz bir takım oluştursak ne bileyim.. nasıl olsa.. ben öyle çok iyi gaza geliyorum 😄

Ya aslında varya takımlara katılmak istiyorum ama takım arkadaşlarımdan herhangi biri kilo alıp takımın yüzdesini düşürünce sinir oluyorum ayrılıyorum tkımdan hep böyle oldu hiç istikrarlı devam edemedim.. adam akıllı yarışabileceğimiz bi takım olsa keşke.. ya da kendimiz bir takım oluştursak ne bileyim.. nasıl olsa.. ben öyle çok iyi gaza geliyorum 😄
Ben 13. Takımdayım ama öyle takılıyorum😂
Genelde herkes öyle bi arkadaşa bakıp çıkacak gibiler pek katılım yok. 😂
Yıllarca kaptanlık yaptım zor iş valla. Hatrın için açardım ama çekilecek iş değil valla.

Ben 13. Takımdayım ama öyle takılıyorum😂
Genelde herkes öyle bi arkadaşa bakıp çıkacak gibiler pek katılım yok. 😂
Yıllarca kaptanlık yaptım zor iş valla. Hatrın için açardım ama çekilecek iş değil valla.
Hadi ya.. çok uğraş gerektiriyor anlıyorum.. adam akıllı yarışacak elemanlar bulmak lazım 😂

Şimdilik iyi bakalım gün sonunda nasıl olur
İnşallah iyi de biter 🤸

Benim de iyi gibi gibi.. sadece bir dilim reçeli ekmek yedim.. ekmek çok tazeydi ya dayanamadım.. o kadar başka kaçamak olmadı çok şükür

Back
X