Neyiyycim çok güzel bir burun olmuş gerçekten, hatta şarap gibi gün geçtikçe güzelleşio belli ki ama ben kararımı Nebil Beyden yana kullandım artık kesinleşti 19 haziran akşamı Nebil Bey'e ameliyat oluyorum. işte şimdi heyecan sardı cidden. işallah istediğim gibi her şey yolunda gider :Saruboceq:
Miha, her gün albümüne bakıyorum belki yeni resim koymuşsundur diye. 20 günü geçtin galiba, şimdi nasılsın? ben biraz korkuyorum açıkçası eyvahedigeldismile
ooo umarım herşey istediğin gibi olur.hani kesin buna yap diye kimse diyemez. çünkü dediğim gibi dr un çok iyi olmasının yanında burnun ve isteklerinin de önemi var ki işte kimse bu tecrübeye bu bilgiye(eğitime) sahip değil.
Ben de ameliyat olurken heyecan yoktu.endişeliydim.ama alçıyı almaya gitmeden bir iki gün kala heyacandan duramıyordum:)
ameliyattan korkma.anestezi dr u ve sanırım 5-6 kişilik ekip vardı. ben sonlara doğru kendime geldim.daha bitmemişdi onlar konuşuyorlardı ki insanı bu rahatlatıyordu.Çünkü uyandığında ister istemez insan sıkılıyor.bir an önce bitmesini istiyorsunuz.ama tabi sonra ben bu düşünceme çok kızdım.çünkü onlar iyisi olsun istiyorlar bunun için çalışıyorlar.
ara ara durumumdan aileme sürekli bilgiler vermişler.
inşaallah iyi geçer ve istediğin gibi olur. şimdiden geçmiş olsun..
Son düzenleme: