Nebil Bozdoğan, Ferruh Bingül, Zühtü Demir ??? Hangisine ameliyat olmalıyım

Neyiyycim çok güzel bir burun olmuş gerçekten, hatta şarap gibi gün geçtikçe güzelleşio belli ki ama ben kararımı Nebil Beyden yana kullandım artık kesinleşti 19 haziran akşamı Nebil Bey'e ameliyat oluyorum. işte şimdi heyecan sardı cidden. işallah istediğim gibi her şey yolunda gider :Saruboceq:

Miha, her gün albümüne bakıyorum belki yeni resim koymuşsundur diye. 20 günü geçtin galiba, şimdi nasılsın? ben biraz korkuyorum açıkçası eyvahedigeldismile

ooo umarım herşey istediğin gibi olur.hani kesin buna yap diye kimse diyemez. çünkü dediğim gibi dr un çok iyi olmasının yanında burnun ve isteklerinin de önemi var ki işte kimse bu tecrübeye bu bilgiye(eğitime) sahip değil.

Ben de ameliyat olurken heyecan yoktu.endişeliydim.ama alçıyı almaya gitmeden bir iki gün kala heyacandan duramıyordum:)
ameliyattan korkma.anestezi dr u ve sanırım 5-6 kişilik ekip vardı. ben sonlara doğru kendime geldim.daha bitmemişdi onlar konuşuyorlardı ki insanı bu rahatlatıyordu.Çünkü uyandığında ister istemez insan sıkılıyor.bir an önce bitmesini istiyorsunuz.ama tabi sonra ben bu düşünceme çok kızdım.çünkü onlar iyisi olsun istiyorlar bunun için çalışıyorlar.

ara ara durumumdan aileme sürekli bilgiler vermişler.

inşaallah iyi geçer ve istediğin gibi olur. şimdiden geçmiş olsun..

Son düzenleme:
bende nebil beye olmayı düşünüorum semacım nekadara oldun ameliyatını bide beni eklersen fotolarına bakmak istiorum cnm

canım çok özür diliyorum şimdi bunu söylemeyim.zaten bunu dr la diğer başkasıyla görüşüyorsunuz. yani büyük ihtimal ameliyatın durumuna göre değişir.seni hem yanıltırım hem de etik olmaz.
ben de internetten bakarak gittim. yani öyle tanıdık vasıtasıyla gitmedim.zaten ödeme durumuna göre de değişiyor.
daha önce aldığım başkasından fiyattan inan oldukça ekonomik.

arkadaşlar gerçekten henüz alçıları çıktı. bundan sonrası nasıl olur bilmiyorum. gerçi birçok arkadaş hangi dr olursa olsunlar şişlikler vs hemen geçmiyor. zamanla.. bunu düşünerek şu halime bakarak ben iyi beğendim diyorum.

siz eğer olacaksınız içinize sinenini içiniz sindiği dr u tercih edin. yoksa beni de kendinizide üzmeyin. çünkü benim tavsiyemle istediğiniz sonuç alamazsanız kızmayın bana.. dediğim gibi benim isteklerinizi ve burnunuzun yapısından dolayı ne olur ne olamaz bilemiyorum.bununla ilgili hiçbir eğitimim.bilgim tecrübem yok.

canım çok özür diliyorum şimdi bunu söylemeyim.zaten bunu dr la diğer başkasıyla görüşüyorsunuz. yani büyük ihtimal ameliyatın durumuna göre değişir.seni hem yanıltırım hem de etik olmaz.
ben de internetten bakarak gittim. yani öyle tanıdık vasıtasıyla gitmedim.zaten ödeme durumuna göre de değişiyor.
daha önce aldığım başkasından fiyattan inan oldukça ekonomik.

arkadaşlar gerçekten henüz alçıları çıktı. bundan sonrası nasıl olur bilmiyorum. gerçi birçok arkadaş hangi dr olursa olsunlar şişlikler vs hemen geçmiyor. zamanla.. bunu düşünerek şu halime bakarak ben iyi beğendim diyorum.

siz eğer olacaksınız içinize sinenini içiniz sindiği dr u tercih edin. yoksa beni de kendinizide üzmeyin. çünkü benim tavsiyemle istediğiniz sonuç alamazsanız kızmayın bana.. dediğim gibi benim isteklerinizi ve burnunuzun yapısından dolayı ne olur ne olamaz bilemiyorum.bununla ilgili hiçbir eğitimim.bilgim tecrübem yok.
sende haklısın cnm ben telden görştüm nebil beyle hafta içi görüşmeye gitcem bakalım hayrlısı

nebil bey mail le yaptıgı estetik ameliyatı resimlerini gönderiyor. ben baktım da çok içime sinmedi açıkçası..
peki ücreti ne kdr arkdslar?

nebil bey mail le yaptıgı estetik ameliyatı resimlerini gönderiyor. ben baktım da çok içime sinmedi açıkçası..
peki ücreti ne kdr arkdslar?
banada gönderdi ama bana göre güzeldi.bide şöle bişi var hastanın nasl bişi istediğini bilmiorzki dimi.fiyat konusundada konuştuk benim burnumda eğiklik var nesfes alamıorm bana 2500 ile 3000 arası dedi ama gidip daha görmedi.burundan buruna değişir cnm fiyatları senin neyin var estetik amaçlımı yaptırcaksın

ooo umarım herşey istediğin gibi olur.hani kesin buna yap diye kimse diyemez. çünkü dediğim gibi dr un çok iyi olmasının yanında burnun ve isteklerinin de önemi var ki işte kimse bu tecrübeye bu bilgiye(eğitime) sahip değil.

Ben de ameliyat olurken heyecan yoktu.endişeliydim.ama alçıyı almaya gitmeden bir iki gün kala heyacandan duramıyordum:)
ameliyattan korkma.anestezi dr u ve sanırım 5-6 kişilik ekip vardı. ben sonlara doğru kendime geldim.daha bitmemişdi onlar konuşuyorlardı ki insanı bu rahatlatıyordu.Çünkü uyandığında ister istemez insan sıkılıyor.bir an önce bitmesini istiyorsunuz.ama tabi sonra ben bu düşünceme çok kızdım.çünkü onlar iyisi olsun istiyorlar bunun için çalışıyorlar.

ara ara durumumdan aileme sürekli bilgiler vermişler.

inşaallah iyi geçer ve istediğin gibi olur. şimdiden geçmiş olsun..

Canım çok teşekkür ederim, tecrübelerini paylaşmöan beni biraz olsun rahatlattı. resimlerini görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum. Nebil Bey morlukların 2 hafta sonra geçeceğini ve alçıdan sonraki bandajı da 14. gün de çıkaracağını söylemişti. umarım bi aksilik olmaz ve her şey yolunda gider. senin bandajlar da çıktı mı tamamen?

Canım yaa ne güzel olmuş üstteki şişlikler inince şekli baya oturmuş görünüyor. bütün şişlikler gittiğinde tam bir hokka burun olcak demek kihihoyyyt

sagol cnm sevindim ya, bana hala ayni gibi geliyoda, demekki insan kendisi farkedemiyo bilmiyorumkismile

Nebil beyin çok hastasını gördüm, hepsinin de burunları ameliyat sonrası çok güzel olmuştu. ama az önce albümde Svtelana'nın resimlerini görünce kesinlikle karar verdim Nebil bey cidden başarılı bir doktor. Svetlanacım güle güle kullan güzel burnunu =))

Not: ben de istiorum ve çok az kaldıı (ameliyat 19'unda)

kararını vermişsin sonunda:) hayırlı uğurlu olsun estetikli güzeller kervanına katılıyorsun sen de

banada gönderdi ama bana göre güzeldi.bide şöle bişi var hastanın nasl bişi istediğini bilmiorzki dimi.fiyat konusundada konuştuk benim burnumda eğiklik var nesfes alamıorm bana 2500 ile 3000 arası dedi ama gidip daha görmedi.burundan buruna değişir cnm fiyatları senin neyin var estetik amaçlımı yaptırcaksın

evet canım estetik amaçlı düşünüyorum. forumda gördüğüm burunlar gayet hoş olmuş.
estetik olcak arkadaşma da güzel bi burun diliyorum :)

evet canım estetik amaçlı düşünüyorum. forumda gördüğüm burunlar gayet hoş olmuş.
estetik olcak arkadaşma da güzel bi burun diliyorum :)

bende baktım cnm hemen hemen heskesinki güzl olmuş bende ameliyat için gün aldım 17sinde oluyorum :(korkuorum ama yaaaa

Nebil Beye ameliyat olan arkadaşlar, doktor ameliyattan sonra masaj yapmanızı istedi mi ve alçı çıktıktan sonra bandajınız kaç gün kaldı? benim deviasyon da olucak, 14 günde hem alçı hem bandaj çıkar mı acaba?
ameliyattan 16 gün sonra işe dönücem. görünürde bandaj, morluk ve aşırı şişlik olmasını istemiyorum da=)

çok şey mi istiyorum acabilmiyorumkismileba

Nebil Beye ameliyat olan arkadaşlar, doktor ameliyattan sonra masaj yapmanızı istedi mi ve alçı çıktıktan sonra bandajınız kaç gün kaldı? benim deviasyon da olucak, 14 günde hem alçı hem bandaj çıkar mı acaba?
ameliyattan 16 gün sonra işe dönücem. görünürde bandaj, morluk ve aşırı şişlik olmasını istemiyorum da=)

çok şey mi istiyorum acabilmiyorumkismileba

bana masaja simdilik gerek yok dedi, bugün bida resimlerimi göndercem.
alcim 7. gün cikti, 7 gün daha bandaj taktim. 16. günde asiri morluk ve sislik kalmaz merak etme :)

Sagol Mihacım hem senin hem Sema1979'un hem de Svetlananın tecrübeleri benim için çok faydalı oldu. çok az kaldı...heyecan şimdilik çok değil ama yavas yavas artıyor. bugün kandil ya hergün olduğundan daha çok dua ettim her sey yolunda gitsin ve ameliyattan sonra bi sorun çıkmasın die tabii sadece kendim için deil herkes için her şeyin yolunda gitmesini istiyorum :Saruboceq:

Ben de Zühtü Demir'e ameliyat oldum doktorumu burdan buldum Sanırım benim gözüm biraz kara başka bir doktorla görüşmeden gittim oldum ameliyatımı. Ben memnun olanlar arasındayım. İyiki olmuşum diyorum
Burda bizim fotoları görüp de ameliyat olan arkadaşlar var Ama herkes aynı memnuniyeti yakalayamıyor ne yazıkki. Biraz şans önemli sanırım.
5.ayıma yaklaşıyorum burun ucum hala şiş gibi geliyor bana. Albümümde 2.5 aylık fotolarım var bakabilirsin cnm fırsat bulduğum bi ara yenilerini de ekleyeceğim. Sana da kolay gelsin

frapan, ben de 10 temmuzda zühtü beye ameliyat olucam. nehiyy ve oske06nın fotolarını gördüm mümkünse seni ekleyip senin burnuna da bakabilirmiyim?

Back
X