Nebil Bozdoğan, Ferruh Bingül, Zühtü Demir ??? Hangisine ameliyat olmalıyım

bantlarım çıktı:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:. ondan önce buz konusunda yaptıklarımı söylemek istiyorum.

ameliyat olduğum gecesinde annem 5 er dakika gibi araya denk gelen buz koydu. yani içi buz olan ameliyat eldivenlerini gözüme koyup 3-5 dakika kadar birini koydu diğerlerini geri dolaba.. böyle iki üç eldiven vardı:) ertesi gün biraz daha uzun mesafeli iki gün-gece buz koyduk..

neyse sevgili arkadaşlarım bant çıktıııııııı yupppyyyyyyyy :lepi::lepi:sonuç çok güzel..
yani elbette burnumun ucu ve üstte ve yanaklarımın yani burnumun çevresinde şişlikler var ama şekil aşağı yukarı çıkmış.. uzaktan(aynaya 60-80 cm uzaklıkta)bakarken hiç belli olmuyor..aynaya yaklaşırsam ya da aynayı elime alırsam bu şişlikleri farkediliyor. yani beni hiç tanımayanlar anlayacağını sanmıyorum...bu yüzden hep uzaktan bakıyorum..:) hatta kızılayda fazla sağa sola girmeden gezdim etraftakiler öyle anormal anormal bakmadılar:):)

nebil bey bir hafta ya kadar burnunun üstündeki şişlikler daha çok gidecek burnunun ucundaki şişliğin üste göre daha birazcık zamanı var dedi.. ara ara bazı dönemlerde şişlikte olabilir dedi.. korkuya kapılma.. zaman ve sabırla çok iyi olacak dedi.. müsait olduğunda birgün yine gel dedi. hem kontrol hem sanırım psikolojim için..:) çünkü moralini yüksek tut dedi.

masajı daha sonra yapılacak dedi.ayrıca kalabalık ortamlardan olabilecek görünmez kazalara karşı dikkatli olmam gerektiğini söyledi.

arkadaşlar tekrar ediyorum. eğer ameliyat için uzun süre düşünüyorsanız ve çok istiyorsanız, 3-4 gün bir takım sağlık sıkıntılarını kaldırabilecekseniz. başından 3-4 hafta şişlikti,morluktu,kızarıklıktı çekebilecekseniz,burnunuzun oturacağı haftalar,aylarca süren bir sabır gösterecekseniz ve dr unuzu çok iyi araştırıp olmak burun ameliyatı olmak için en önemli kriterlerdir.ben bunu anladım.

süreler değişebilir. Sonuçta bir ameliyat oldum. zamanla burnumda nasıl bir değişiklikler olur bilmiyorum.umarım kötüye giden değil iyiye giden olur..çünkü okuduğum duyduğum kadarıyla şişlikler bir ayda bile kendini gösteriyor.yani öyle olanlar var..

herkesin istediği gibi burunu olsun.tüm sıkıntılarımız geçsin.

Son düzenleme:
şişlerim gitti. yani en azından dışarıya rahat çıkabiliyorum.

arkadaşlar nefes alabiliyorum burnumun sağ üst kısmında sanırım alamıyorum. ağzımı açmak zorunda sizler ne zamana kadar ağzınızdan nefes almayı bıraktınız?

mihacığım teşekkürler..

şişlerim gitti. yani en azından dışarıya rahat çıkabiliyorum.

arkadaşlar nefes alabiliyorum burnumun sağ üst kısmında sanırım alamıyorum. ağzımı açmak zorunda sizler ne zamana kadar ağzınızdan nefes almayı bıraktınız?

Kızlar, cumartesi akşam ameliyat oldum. bugün tamponlar alındı ama silikon plaka duruyor. normalde tampona gerek kalmıyormuş birçok hastada, benim eğrilik olduğu için tampon da koymak gerekmiş. Nebil bey alçıyı yerleştirmeden önce resim çekmişti. çok şiş olduğu icin ucu biraz fazla yuvarlak duruyor ama güzel gibi geldi bana. Bakalım cuma günü alçılar alınınca görücez. tek derdim nefes alamamak. sürekli ağzım açık olduğu için dudaklarım ve damağım şişti biraz. Ben de Sema1979 gibi ne zaman nefes alabileceğimi merak ediyorum, fikir verebilir misiniz?

cok gecmis olsun canım, nefes durumu kisiden kiseyi değisir tamamen iyilesmis hali bazıları için 1 ay sonra çok rahat alırken bazılarının 3-5 ayı bulabilir

KIZLAR nebil beye ameliyat olanlar ekleye bilirmi benidee...burunları görmek istiyorumm...

arkadasşlar benim burnum cok dik ve ucu çok aşağıda olduğu için hafif kavisli ve kalkık burun istiyorum. 1senedir kafama tamamen takmıştım ameliyat olmayı. yalnız çok kararsızlıklarım vardı.. bu forumda okuduğum kadarıyla hem ücreti ii hemde kaliteli bi dr olan nedim bozdoğanla yarn görüşmek için randevu aldım. kasımın ilk haftaları olmayı düşünüyorum... yarın gibip detaylı konuşcam. umarım hayırlısı olur.. burda ne hissettiğimi açıklarım size.. bilgi veren arkadaslara teşekkür ediyorum.

gece06 ben de uzun zamandır netten araştırıyorum ve nebil bey e gitmeye karar verdim kasım da olmayı düşünüyorum ama henüz görüşmeye gitmedim.yaza düğünüm var umarım o zamana kadar güzel bir burnum olur. gerçi herkesin estetik yaptırmış diye konuşması beni rahatsız edecek ama napalım.işallah güzel bir burna kavuşuruz..

ben de hem gazi üniv. hastanesinden doktor sabri beyle hem de ferruh bingülle görüşeceğim.

nebil beyi randevu için aradım 150 lira dendi.ilk görüşme ücretsiz sanıyodum.gzideki sabri bey nasılmış. yakında kafam patlayacak bu ameliyatı düşünmekten araştırmaktan keşke burnum patlasa da ameliyat için bahane olsa.)

gece 06 muayene ücreti istediler mi senden de. görüştükten sonra bizi de haberdar edermisin teşekkürler şimdiden.

daha yeni görüşmeden geldim randevu için ücret istemediler. ben kendi yerinde ameliyat olcam 2500..ytl
kasım 10 unda... gun aldım.
istedilleri testler
hemogram
aptt
kanama zamanı;pıhtılaşma zamanı
kan şekeri
sgot
sgpt
a-hıv
antı-hcv
hbs ag
akg
testlerle beraber toplam 3000..ytl. bulur. hayırlısı olsun.

kasımın ilk haftası nebil beye ameliyat oluyorum. çok babacan bir adam yaptığı burunlar da gayet başarılı geldi bana tabi benimki nasıl olur bilemem. herkeste güzel duran ben de çirkin durabilir. rüyamda her gece ameliyat oluyorum. işallah güzel olur.

hayırlı olsun canımm.. ne kadar nebil beyin ücreti...birde aklıma şu takılıyorr tabi nebil bey için sölemiyorumm....doktorlar bir kartela hazırlıyorr göstermek içinn ..ama bu yaptıkları güzel burunları seçiyor olma ihtimalleri nedir diye takıldı bugünlerde aklımaa..

herkes kötü tarafını göstermek isteemz sonuçtaa...başarısız olduğu ameliyatı hangi doktor gösterirki diye düşünmedende edemiyorumm...

umarım istediğin burna kavulursun canımm....sevgiler..

unutuyordum bu arada nerede olcaksınn ameliyatı...??

canım ben burnumdan olacam. hastane 3500, yıp merkezi 3000 klinik 2500 dendi. tahliller hariç. sağlık güvencesi varsa tahliller ücretsiz oluyomuş. ya resimlere bakarken benim de aklıma geldi sonuçta iyi örnekleri gösteriyodur. ama ona ameliyat olmuş birini gördüm daha bir ay bile olmamıştı gayet güzeldi burnu. bir de resimlerde şunu gördüm herkese aynı burunu yapmamış. kişinin isteğine ve yüz yapısına göre değişik yapmış.ama kafamda soru işaretleri yok değil.sen düşünüyomusun estetik aklında kimler var canım.

yazmayı unutmuşum ben tıp merkezinde olacam. aslında burun ameliyatı çok riskli yani yüzün tam ortasında kötü olursa çok fena.hepimize bol şanslar

canim benim bende senin gibi ameliyat olmadan önce cok sordum burdaki arkadaslara onlarda saolsunlar hep yardimci oldular..bence önemli olan hangi doktor oldugu deil senin tam anlamiyla guvendigin sana guven veren iyi iletisimin doktor olmasi...bence bi liste yap hepsiyle görüs...:kahve:

Back
X