Nebil Bozdoğan, Ferruh Bingül, Zühtü Demir ??? Hangisine ameliyat olmalıyım

valla nebil bey halaa...ama geçenlerde yine bir i yazmışş burnum yamuktu hala yamukk ..hiç memnun kalmamışş bunlar çok etkiliyor insanı oyüzden senin resimlerii bekliyormmm..

bu arada ünaş şahin ve tunç safak araştırıyorumm ama yaptırıp resim koyan bulabilsemm keşkee ama nerdee:19:

seminay yine de resimlerini görmek isterim,çünkü nebil bozdoğanı yazan epey kişi oldu,yaptığı burunlarıda çok merak ediyorum,daha burnun şişdir,alçıdan yamuk çıkmamışşa sonra yamulanacağını zannetmiyorum.birde fazla sağdan soldan gelen olumsuz yorumlara inanma.kendin aynaya baktığında memnun isen,gerisini boşver..

rasim ekledim. sorun şu en küçük haldeki burnum 15 günlük diğerleri 3 haftalık ve bir aylık gitttikçe büyüdü:(

seminay ciddimisin bende şişlikler inmiş hali sandım hatta yorum bile yaptımm...
15 günde burun ucu baya şiş geldi...demek onlar bir aylık olanlar ama iki resimm çok hooştu gerçekten çok güzel duruyorr tek resimdee burun ucu baya şiş....

sen nasılsın memnunmusun?? sorun yaşıyormusunn..
eski burnunun resmini ekleyebilirmisin??

canım ben ilk başta çok memnundum. özellikle alçı çıktığında harikaydı.sonra burun ucu irileşti biraz aşağı kaydı gibi geldibana. doktor çok güzel diyo masaj bile yapma dedi.çok doğal hatta aşırı doğal şu anda:( bazıları anlamıyolar bile

canım bir de resimler çok yakın çekim.telefonla dibimden çektim. amlyt olan arkdşlar bana yardım etse normalmi küçük olan burnun sonradan şişmesi. başlıkmı açsam acaba...

aç canımm bakalımmm fikir olur tabi...
nebil bey ne diyor bu durumaa görüştünmü kendisiyle??

şişlikler normall bir seneyi tamamlayan ve hala sabah kalktığında şiş burun gören çok arkadaş var sıkma canını...düzelir mutlakaa... en az 6 ay beklemek gerekk..

şişlikler normall bir seneyi tamamlayan ve hala sabah kalktığında şiş burun gören çok arkadaş var sıkma canını...düzelir mutlakaa... en az 6 ay beklemek gerekk..
teşekkürler canım işallah iner bian önce. gerçi şu halini de beğeniyolar ben biraz taktım galiba. sen neye karar verdin

valla karar vermek çok zorrr...hala araştırma içindeyim hala takipteyimm.nebil bey düşünüyorum ama ünal şahin şafak tunç ta araştırıyorum şuann..

seminay canım ikinci resmin çok güzal olmuş.şişlik felan da yok.diğer resimlerin daha önce mi? yoksa ikinci resimden sonra mı?bence sadece ucunda şişlik var gibi diğer resimlerinde en azından eğri felan değildir.ben isem yamuk yamuk dolaşıyorum.doktoruna sordun mu canım bu şişliklerin inip inmiyeceğini,zaten bir burnun tamamen inmesi 1 seneyi alıyormuş.en geç düzelen yer burunmuş doktorların deyimine göre, umarım biraz aradan sonra iner şişliklerin.sende mutlu olursun.yinede iyi haberlerini bekliyoruz....

seminay canım ikinci resmin çok güzal olmuş.şişlik felan da yok.diğer resimlerin daha önce mi? yoksa ikinci resimden sonra mı?bence sadece ucunda şişlik var gibi diğer resimlerinde en azından eğri felan değildir.ben isem yamuk yamuk dolaşıyorum.doktoruna sordun mu canım bu şişliklerin inip inmiyeceğini,zaten bir burnun tamamen inmesi 1 seneyi alıyormuş.en geç düzelen yer burunmuş doktorların deyimine göre, umarım biraz aradan sonra iner şişliklerin.sende mutlu olursun.yinede iyi haberlerini bekliyoruz....
ikinci resim 25 günlük filan ya ben baya çektim hangisini ne zaman çektim tam hatırlamıyorum sadece en güzel ve küçük olan resim 15 günlük:) şişliklerim bantlar çıktıktan sonra arttı galiba.şişlikler inecekmiş öyle dedi doktor.ama 1 aydan sonra daha yavaş inermiş. ara ara resim eklerim ben.iyi dileklerin için teşekkürler canım umarım hepimizin güzel burnu olur:)

canım ben de kasımın ilk haftası ameliyat oluyorum nebil beye kapalı teknikle olacam senin nasıldı ağrın sızın çok oldumu, şişlikler morluklar nekadar sürede geçti. refakatçı şartmı amlyttan sonra. ne kadar çok şey sordum. merakımı hoşgör:)

Merhaba çok geçmiş olsun. bende dr aşamasındayım. Revşzyon için Serdar beyle görüşmem var. Nebil beyle görüşmedim ama merak ediyorum. Eklesem kabul eder misin?

Merhaba çok geçmiş olsun. bende dr aşamasındayım. Revşzyon için Serdar beyle görüşmem var. Nebil beyle görüşmedim ama merak ediyorum. Eklesem kabul eder misin?

canım resimlere bakabilirsin ekledim.nebil beyle git bi görüş bence. benim gördüğüm hastalarının burunları çok güzeldi.benimki pek öyle gözükmüyo amaşişler inince güzelleşir işallah. revizyonda nasıldır bilmiyorum gerçi

canım resimlere bakabilirsin ekledim.nebil beyle git bi görüş bence. benim gördüğüm hastalarının burunları çok güzeldi.benimki pek öyle gözükmüyo amaşişler inince güzelleşir işallah. revizyonda nasıldır bilmiyorum gerçi

Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Fotoğraflarına baktım. 10 yıl önce ameliyat olan biri olarak tecrübelerimi paylaşayım; Öncelikle çok erken paniğe kapılıyorsunuz. Atel çıkar çıkmaz mükemmel oturmuş bir burun bekledğiniz için şişleri görünce moraliniz bozuluyor. Burnunun formu çok güzel. Öyle ucu inik filanda değil. Burnu değerlendirirken özellikle ilk bir kaç ay, şişliği gözardı ederek değerlendirmek lazım. Kemik yapısına, ucunun formuna ve kavisine bakarak yani. Seninki gayet güzel. Ve şişler indiğinde dahada güzelleşecek. Şişler zaten sen istesende istemesende inecek. Bu süreç kişiden kişiye değişiyor. Yani x in şişleri bir kaç aydageçerken y ninki 6-7 ay sürebiliyor. Benim alçı çıktığında şişti giderek inceldi ( ben şiş halini daha çok seviyordum şimdi sivrildi ucu ve düştü o yüzden revizyon olacağım ) Hiç canını sıkma, başka şeylerle ilgilen burnuna odaklanma. Sevgiler..

Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Fotoğraflarına baktım. 10 yıl önce ameliyat olan biri olarak tecrübelerimi paylaşayım; Öncelikle çok erken paniğe kapılıyorsunuz. Atel çıkar çıkmaz mükemmel oturmuş bir burun bekledğiniz için şişleri görünce moraliniz bozuluyor. Burnunun formu çok güzel. Öyle ucu inik filanda değil. Burnu değerlendirirken özellikle ilk bir kaç ay, şişliği gözardı ederek değerlendirmek lazım. Kemik yapısına, ucunun formuna ve kavisine bakarak yani. Seninki gayet güzel. Ve şişler indiğinde dahada güzelleşecek. Şişler zaten sen istesende istemesende inecek. Bu süreç kişiden kişiye değişiyor. Yani x in şişleri bir kaç aydageçerken y ninki 6-7 ay sürebiliyor. Benim alçı çıktığında şişti giderek inceldi ( ben şiş halini daha çok seviyordum şimdi sivrildi ucu ve düştü o yüzden revizyon olacağım ) Hiç canını sıkma, başka şeylerle ilgilen burnuna odaklanma. Sevgiler..
Yorumun için teşekkürler canım.böyle yorumlar görünce içim rahatlıyo biraz.insan ister istemez stres oluyo kıyaslıyo ufak şeyleri bile takıyo.ben ara ara yeni resimleri koyarım fikirlerinizi alırım. işallah senin burnun da istedğin gibi olur doktoru iyi araştır ama en önemlisi o...

Yorumun için teşekkürler canım.böyle yorumlar görünce içim rahatlıyo biraz.insan ister istemez stres oluyo kıyaslıyo ufak şeyleri bile takıyo.ben ara ara yeni resimleri koyarım fikirlerinizi alırım. işallah senin burnun da istedğin gibi olur doktoru iyi araştır ama en önemlisi o...

Canım aynı süreçten geçtiğim için tahmin ediyorum neleri kafana taktığını. Rahat ol. Şiş hali ile bile burnun güzel. İnince dahada güzel olacak merak etme. Ben ikinci ameliyat olacağım için sıkı bir araştırmaya girdim. İçime sineni bulana kadar bekliycem. Güzel dileklerin içinde saol. Resimlerini merakla bekliyoruz. Her geçen gün farkı sende göreceksin. Kitap oku, film izle kafanı dağıtacak şeylerle meşgul ol. Yoksa zaman geçmez :-) Elinde ayna ne zaman inecek diye beklersin :-))

Back
X