Neden acaba...

uzumlukekkk

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2023
187
105
23
Arkadaşlar ben boşanalı 6 ay oldu ve dün öğrendim ki benim eski eş benim yıllardır dostum olan insana Instagram dan istek göndermiş, arkadaşım bekar. Bir insan ne niyetle boşandığı kişinin en yakın dostuna istek atar ve bekar sevgili olma düşüncesiyle mi istek atar (arkadaşımınla kardeş gibiyiz biliyor) ya da benden haber almak için mi? Benden haber almayı düşündüğünü sanmıyorum ama diğerini düşünecek kadar karaktersiz de değildir diye düşünüyorum ama bilemedim

Eminim kızın sevgilisi var ama o bilmiyordur kabul de etmemiş bana gösterdi sadece içim rahat değil karaktersizin yaptığına bak falan dedi yani o da ne niyetle bilmiyor ama senin canını yakmak için de yapmıştır falan dedi

Artık hayatınızda olmayan bir adamın neyi neden yaptığı sizi ilgilendirmemeli.
Ben olsam daha çok arkadaşımın o isteği kabul edip etmediğiyle ilgilenirim. Adam bitmiş gitmiş sonuçta, ama arkadaşım hayatımda.

asılmak istemiş olabilir şaşırmam hatta Sizin bunu duymanızı istemiş olabilir. Yani iyi niyetli biri olsa bu şekilde bir yaklaşım sergilemez
Gerçekten karaktersizmis insan bir insanı gerçekten ayrılıkta tanıyor boşandığımdan beri kendime döndüm onu unutmaya yoluma bakmaya çalışıyorum ama onun yaptığı şeylere bak ya şaka gibi ben bu adam için nelere katlandım gene yaranamadım boşandık... Yaptığı şeylere bakın

Ben zaten ilgilenmiyorum o benim çevremle ilgileniyor kabul etmedi büyük ihtimalle engellemiştir arkadaşım ama o kişinin yaptığı normal mi bu. Bende engelli bile değil yani o derece umursamiyordum

Bak ben ilgilendirir ilgilendirmez bu da seni ilgilendirmez güzel mantıklı bir fikir verecekseniz yazın ezberlemissiniz bir kelime onu yaziyorsunuz her ayrılana hemen hemen aynı cevap

Erkek bu amacı asılmakta olabilir seni takip etmekte kişiliğini bilmediğimiz için ne desek havada kalır. İki türlüde adice. Arkadaşın ne yaptı engelleseydi.

Niçin istek attığını tam olarak bilemeyiz şu aşamada her şey için atmış olabilir.
Bir de daha önce ki konumuzda eski eşinizin başkasıyla evlenmek üzere olduğunu söylemiştiniz, evlenmedi mi?

Evet evleneceğini duymuştum onu da benim konuşacağım kişilere demişti ama öyle birşey yok galiba olsa bu hareketi yapmaz birde bana şey demişti bu kışa kadar sana zaman veriyorum bana kesin mesaj atarsın demişti bende imzayı attıktan sonra bir daha sana dönmem mesaj atmam dedim hayatımdan çıkardım onu ama o böyle kendini hatirlatiriyor her seferinde iyiki ayrılmışım diyorum ama neden böyle yapar biri

Belli ki boşluk ta. o yüzden yapıyor bunları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…