Neden acaba...

Benim arkadaşımın da boşandığı eşi bana takip isteği attı, üstelik ben evliyim, eşimle de görüşüyorlar. Ben asla bana asılıyo mu diye düşünmedim. Arkadaşça diye düşündüm, çünkü öncesinde birlikte görüşürdük. Kabul etmedim, arkadaşıma da söylemedim.

sen kafana tak onu hatırla diye yapmışta olabilir
sonuçta arkadaşının bunu sana söyleyeceğini biliyor
işte tamda bu yüzden senin zihninde yer almak için yapmış olabilir

kışa kadar bana dönersin demiş adam, hala beklenti içinde yani.kendini unutturmamak, rahatsız etmek, sürekli bir şekilde kenarından kıyısından hayatınız bir yerine tutunmak istiyor gibi. sinirinizi hiç bozmayın bu adam için.

Kışı bekleyememiş, pek sabırsız sjsksjdj

Niyeti herşey olabilir. Sizi sinir etmek için, can sıkıntısından, kadına sarkmak için bla bla bla.. Bu yüzden zaten 'eski' değil mi? Siz umursamayın tepki vermeyin. Arkadaşınızın tepkisi önemli olan
Umursamıyorum aksine hayatıma daha çok önem vermeye çalışıyorum. İşe girdim yeni bir sayfa açtım güzel günler beni bekliyor..

Ailesi benden memnun değilmiş o da onları kıramazmış. Benden çok şey istemiyormuş sadece ailesine köle olayım dünyanın en mutlu insanı yaparmış beni vs. Bayaa çektim seviyordum en son aileme ve kendime olan saygıma gelince boşanmayı seçtim zaten ailesi evlendigimiz günden beri boşanma dillerindeydi arada eski eşte onların gözüne girmek için o hareketlerde bulunuyordu... sonuç boşandık 6 ay oldu. İyi ki boşanmışım bazen kendimi tekrar 24 25 gibi hissediyorum yaşım 28 yani evli olduğum yıllarımı yaşamdan kopmuşum gibi görüyorum

Vah vah demek daha sizle evliyken gözüne kestirmş kıızı yoksa karakterli olsa sırf sizden haber almak istese illa hala tanısık akrabanız falan vardır ortak. Veya senin böyle dusunecegini bilip istek atmaya cekinir insan. Ya seni sinir edip hesab sorma ayagına dçnüş yapman (iletişim) için bilerek attı ya da igrenc bir niyetle attı. Her ikşside igrnc tabi

Eşiniz sizden önce bir evlilik daha mı yapmış?

Sanmıyorum o kadar değildir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…