Neden acaba...

Bisey söyleyeyim mi arkadaş pek masum gelmedi :) hemen şak diye “ayhhh bana yürüdüğüüü” moduna niye girmiş. İnsan biraz “normal insan” hayırdır senden mi haber almak istiyor ne demek bu falan der

Yanlız eski eşinizin arkadaşınıza yürüdüğünü düşünmüyorum, belki size olan öfkesi gecmiştir.

Yok zaten o niyetle göstermedi ki öyle birisi deği, iyi niyetli beni mutlu etmek isteyen biri zaten sevgilisi var ve olmasa bile güvenim sonsuz. yeni değil yıllardır süren dostluğumuz var..

Yok zaten o niyetle göstermedi ki öyle birisi deği, iyi niyetli beni mutlu etmek isteyen biri zaten sevgilisi var ve olmasa bile güvenim sonsuz. yeni değil yıllardır süren dostluğumuz var..
Benden size tavsiye kimseye asla demeyin babanızın oğluna bile..

Her türlü sebeb olabilir.
sizle ilgili bi bilgi havadis almaya da çalışabilir. Meraktan bazen erkeklerinbu tarz huyları olabiliyor.

Bence sizden haber almaya çalışmış size kesin yazarsın demiş. Baktı ki umrunuzda değil bunu anladı. Mesaj atın diye yapıyor. Hem sizi kaybetti sizi merak ediyor hem de sizde sen hayırdır dedirtecek bir merak uyandırmaya çalışıyor. Bir dünyanın akıllısı ya erkekler. Anlamayacaksınız sanki. Bence siz hiç irtibata geçmeyin. Kudurmaya devam etsin oturduğu yerden.

Ben arkadaşına asılmak için eklediğini sanmıyorum; senin kulağına geleceğini biliyor, bence ilgi çekmek için veya aksiyon olsun diye aranıyor, deniyor kendince bi şeyler.
Arkadaşın reddedip geçsin, sen de umursamaz görün, sakın bi mesaj falan atma hesap sormak için, zaten beklentisi o, dikkat çekmek ilgi görmek istiyor, oralı olma, şu an yapacak başka bi şey yok.

Niyeti herşey olabilir. Sizi sinir etmek için, can sıkıntısından, kadına sarkmak için bla bla bla.. Bu yüzden zaten 'eski' değil mi? Siz umursamayın tepki vermeyin. Arkadaşınızın tepkisi önemli olan

Arkadaşınıza asılmak için olduğunu sanmıyorum. Sevgilisi olduğunu eski es te biliyordur zaten. Sizin kulağınıza gideceğini biliyor size onu düşündürmek için olabilir aksiyon için olabilir aklınız karissin diye de olabilir ki başarmış ta. Aile için neden bosandiniz ki yani aile istedi diye neden boşanilir. Bi yorumunuzda bosanmamiz da sacmaydi aslında demissiniz. Ben severek ayrılmaya inanıyorum açıkçası yani olabiliyor. Bir tanıdığım ayrıldı çok zorluklar çekti es ten ötürü sorunları bitmedi. Es kötü işlere bulaştı ama kadında o kadar belliydi ki sevdiği eski eşini istiyordu ama mümkünü yok. Sonuç ayrıldılar. Eşimin bi ark ayrıldı ve hep ailesini suçladı sizin yüzünüzden diye. Evlenmek gibi ayrılmak ta kolay değil. Hakkinizda hayırlısı olsun. Siz neden ayrildiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…