- 15 Ocak 2023
- 187
- 105
- 23
- Konu Sahibi uzumlukekkk
-
Evet olabilir ama yaptıkları çok saçma çocukça değil mi?Belli ki boşluk ta. o yüzden yapıyor bunları.
Bisey söyleyeyim mi arkadaş pek masum gelmedi :) hemen şak diye “ayhhh bana yürüdüğüüü” moduna niye girmiş. İnsan biraz “normal insan” hayırdır senden mi haber almak istiyor ne demek bu falan derEminim kızın sevgilisi var ama o bilmiyordur kabul de etmemiş bana gösterdi sadece içim rahat değil karaktersizin yaptığına bak falan dedi yani o da ne niyetle bilmiyor ama senin canını yakmak için de yapmıştır falan dedi
Evet olabilir ama yaptıkları çok saçma çocukça değil mi?
Yok zaten o niyetle göstermedi ki öyle birisi deği, iyi niyetli beni mutlu etmek isteyen biri zaten sevgilisi var ve olmasa bile güvenim sonsuz. yeni değil yıllardır süren dostluğumuz var..Bisey söyleyeyim mi arkadaş pek masum gelmedi :) hemen şak diye “ayhhh bana yürüdüğüüü” moduna niye girmiş. İnsan biraz “normal insan” hayırdır senden mi haber almak istiyor ne demek bu falan der
Zaten ailesi istediği için boşandık yani boşanmamiz bile saçmaydıYanlız eski eşinizin arkadaşınıza yürüdüğünü düşünmüyorum, belki size olan öfkesi gecmiştir.
Benden size tavsiye kimseye asla demeyin babanızın oğluna bile..Yok zaten o niyetle göstermedi ki öyle birisi deği, iyi niyetli beni mutlu etmek isteyen biri zaten sevgilisi var ve olmasa bile güvenim sonsuz. yeni değil yıllardır süren dostluğumuz var..
Zaten ailesi istediği için boşandık yani boşanmamiz bile saçmaydı
Aynen erkek milleti herşey beklenirHer türlü sebeb olabilir.
sizle ilgili bi bilgi havadis almaya da çalışabilir. Meraktan bazen erkeklerinbu tarz huyları olabiliyor.
Ben arkadaşına asılmak için eklediğini sanmıyorum; senin kulağına geleceğini biliyor, bence ilgi çekmek için veya aksiyon olsun diye aranıyor, deniyor kendince bi şeyler.Evet evleneceğini duymuştum onu da benim konuşacağım kişilere demişti ama öyle birşey yok galiba olsa bu hareketi yapmaz birde bana şey demişti bu kışa kadar sana zaman veriyorum bana kesin mesaj atarsın demişti bende imzayı attıktan sonra bir daha sana dönmem mesaj atmam dedim hayatımdan çıkardım onu ama o böyle kendini hatirlatiriyor her seferinde iyiki ayrılmışım diyorum ama neden böyle yapar biri
Ailesi istediği için boşanmadınız; karşındaki erkek karaktersiz ve yetersiz olduğu için boşandınız. İş eş kişisinde biter, o sağlam duruşlu olsaydı ailesi bi halt yapamazdı.Zaten ailesi istediği için boşandık yani boşanmamiz bile saçmaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?