aynen zorla olmuyormuş bide bana iyki bırakmışım alkolü allah razı olsun senden diyorduNedeni yok, Kişiliği bunu gerektiriyormuş demek ki. Bazı insanları kessen yalan söyletemezsin, bazılarına dünyayı sunsan doğruyu söyletemezsin, alkolde kendi seçimi, bu özellik sana uymuyorsa beraber olmazsın olur biter. Zorla vazgeçiremezsin.
hayırr. bana yalan söyleyen beni beni değilde benim yapmasını istemediğim bi şahısı asla özlemem net.özledin mi ?
bende öyle düşünüyorum gerçekten sevmiş olsaydı bunları yaşatmazdı diye düşünüyorum ama 4 senem çöpe gitti emeklerim de cabası onlara üzülüyorumAyrlmak için bahane bulamamış,bunları bahane etmiş canım.Boşver aklına bile gelmesin o şahıs
aynen gidene yol yakışır cok doğruBoşluğa düşmüşsün 2 sene önceki olay çoktan bitmiş gitmiş..
Hem adam seni isteseydi asla böyle itiraflarda bulunmazdı..
Kullandırma kendi gidene yol yakışır...
evet demek ki öyleymişiz ama başta yasaklara tamam dedi başta ben içerim bırakamam deseydid de bukadar uzamasaydı ama o bunu yapmadı .Uyuşmamışsınız belli ki.
Benim sevgilim de benden hiç içmememi istese eninde sonunda patlardı bir yerde olay çünkü ben içmeyi severim.
Sevgiliniz de böyleyse bir yerden sonra tutamamıştır kendini. Aynı yapıda değilmişsiniz demek ki.
sizin de düşüncelerinizi merak ettim okadarnedir sizi bu durumu 2yıl sonra sorgulatan
hayır sevmiyorum zor oldu ama oldu sonunda onu unutturan biride çıktı :)hala seviyor olmanız çok kötü bir durum. umarım size onu unutturacak biri çıkar karşınıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?