Evlenmiş aile kurmuş ama babam para vermiyor diyen biri nasıl akıllı oluyor? Benim cebimde yokken çocuğa nasıl bakıcam da demiyor. Eşim benim yüzümden ailemden laf işitiyor ezikleniyor demeyen, kendi başına ayakta durmaya çalışmayan biri akıllı değildir. Sıfırdan başlamak tabi kolay değil ama özgürlük de bedava değil. Evlerinde yaşıyorsunuz, yemeklerini yiyorsunuz, aynı işyerinden gelen kazanca tabisiniz. Sonra da niye karışıyorlar diyorsunuz. Karıştırmamanın yolu var ama siz tercih etmemişsiniz. Verdikleri paranın karşılığında size iş de yaptırıyorlar.eşime hiç para vermiyor diceksinizki eşiniz haksız katlanmayin falan eşimi seviyorum akıllı bir insan boş biride değil ama ailesi onu dibe çekiyor her geçen gün oda bende bitiyoruz atsan atilmiyor satsan satılmıyor misali
Bu ortama bir de çocuk yapma derdindesiniz. Daha çocuk yaşta tek bildiğiniz koca mıydı da bu aileye düştünüz? Eğitim meslek kariyer ayakları üstünde durma vs hiç umurunuzda değil mi? Maddi manevi ailesinin baktığı biriyle evlilik böyle olur siz ne bekliyorsunuz? Ailem arkamdaymış, kızlarını 19 yaşında evlendiren, kayınvalide kayınpeder eline baktıranlara aile mi deniyor? Şartlar bu, işinize geliyorsa devam edin gelmiyorsa da başınızın çaresine bakmayı öğrenin. Çocuğunuz olsun diye gereken tedaviyi de eş ailesinden mi istiyorsunuz?