Öncelikle ilk kırmızıyla işaretlediğim cümlede flört etmediği yazmışsın birlikte değilmiydiniz o sıralar?
İkinci işaretlediğim cümlene gelirsek..Canım birini herşeye rağmen seviyorsan ve başka birinden hoşlanabiliyorsan aslında sevmiyorsun demektir..
Bana göre bu böylee..Ben sevgilimden ayrılınca hala onu sevdiğim için bir başkasıyla birşeyler paylaşmadım..
Ayrılalı 6 ay olmuştu anlatmak istediğim şu ben hiç ilgi görmüyordum sesini bile duymuyordum yalnızdım sevgiye ilgiye muhtaçtım
ama sevgilimden gelecek olan ilgiye,sevgiye bir başkasını o gözle göremezdim kii söyledikleri beni mutlu etsiin...
İstemeden oluyor kısmı bana göre göreceli bir kavram
ben olmayacağını da düşünüyorum
elbette aldatmayı destekleyelim demiyoruz.
hangi ruh halleri aldatmaya iter, hangi psikolojideki insanlar aldatır bunun cevaplarını almaktı bu konunun amacı.
aldatmayanlara lafımız yok, aldatın da demiyoruz.
ama aldatanlar niye yapıyor, nasıl sonuçlanıyor, nasıl bir pişmanlık hissediliyor vs..
benim taa ilkokuldan arkadasımın annesi, çok problemli bi evliliği vardı. kocasından boşanmak istiyordu ama adamın törelerinde boşanmak diye bir şey söz konusu değilmiş. yıllarca kadını aldattı önce gizli gizli sonra alenen. hatta artık en son kadınları eve getirmeye falan başladı, karısı da bunu artık pek önemsemiyordu hatta o kadınlarla oturup muhabbet kurmaya falan başlamıştı. kocasıyla da gayet iyi iki arkadaş gibi takılıyorlardı evin içinde. neden önemsemediği sonra çıktı ortaya, kendisi anlatmış anneme, kadın yılların acısını çıkartıcam diye her allahın günü gidip gidip başka bir adamla beraber olmaya başladı. üstelik bunların içinde evli olanlar da vardı. hem kendi kocasından hıncını bu şekilde aldığını hem de erkeklerin hepsinden nefret ettiğini ve aslında hepsini kendi zevki için kullandığını söylüyordu. çok şaşırmıştım böyle şeyler gerçekten oluyormuş diye. nasıl bir ruh hali siz düşünün artık.. sonunda boşandılar 1 sene önce ama kadında alışkanlık oldu ya da bunu yapmak onu gerçekten rahatlatıyor bilemiyorum, aynı şekilde devam ediyor. üzülüyorum. o gayet memnun olsa da halinden. bazı şeyler insanın başına gelmeden yargılamak çok basit, böyle bir hayatı yaşamaya mahkum edilsek bizler nasıl tavırlar takınırız bilemeyiz ki. allah korusun tabii de, büyük konuşmamak lazım.
21 yaşında küçüktünüz ve doğru ne bilmiyordunuz.. :ecrin_bebek:bana yazmışsın yenı gördüm evet 4.cü senemizde ben onu aldattım flört etmediği için dedim evet flört derken aramadığı ilgi göstermediği,küçük oyunlar oynamadığı için oldu bir anlık boşluk sonucu askerden yenı geldıgı dönemdi felaket kavgalar edıyorduk ılgılenmıyordu dünya ıle bağlantısı kopmuş gıbıydı ve ben cevremdekılerın ılıskısıne özenıyordum o sırada bırısını tanıdım ve oldu.hatamıydı kesınlıkle çok ağır ödedim bedelini,.ok ağır ödetti.asla dayak falan sanmayın onu kaybettıgımı sandığım için ödedim.ve ben 22 yaşındayım ozaman 21dım küçüktüm çevremdekı herkes bu şekıldeydı dogru ne bılmıyordum ama şuanda olsa asla yapmam 5 ay o hayatımda yoktu kımseye o gözle bakmadım bıle.
Ben de 4 sene önce üniversite 1.sınıftayken 9 aylık bir ilişkim vardı sevgilim baska bi şehirde okuyodu..ben spor salonuna gidiodum aynı zamanda.. orda biriyle çok samimi olduk ve gece gündüz onu düşündüğümü farkettim.. sevgilime karsı bir anda soğudum.. asla yapmam dediğim şeyi yaptım.. elimde değildi duygularımı kontrol edemiyordum artık... spor salonundaki çocuğun ilişkimden haberi vardı.. sevgilimle ayrılmak istedim neden ne dedi hersey yolundaydı ona göre.. son senesiydi okul bitince nişanlanmak istiyordu.. ama ben bitirmek istedim adanaya geldi neden dedi ağladım cvp veremedim.. seni aldatiyorum belki fiziksel olarak deil ama beynen aldatiyorum diyemedim... sevgilim beni bırakmadi ara verelim kafanı topla falan dedi... sevgim bitti sana karsı diyebildim sonunda... ama çektiğim vicdan azabıyla kendimi cezalandırdım ve ikisiyle de bitirdim... kendimi çok kötü hissettim iğrendım kendımden hiç bi şeye layık değilim ben diye düşündüm hep... evet aldattım.. en karsı olduğum seyi yaptım... bi ilişkim varken içim bi başkasına titredi... hala en karsı olduğum sey ihanettir... yaparsam kendimi asla affetmem...
21 yaşında küçüktünüz ve doğru ne bilmiyordunuz.. :ecrin_bebek:
İlginç.. CADIARZU
Şu an 22 yaşındayım demişsiniz,1 yaş ileri atınca büyümüş mü oldunuz ?
1 sene öncesine kadar küçüktünüz ya hani..
Amacım yargılamak değil kesinlikle,yanlış anlaşılmasın lütfen. :1closedeyes:
Yaş-düşünebilme yetisi arasındaki kurduğunuz bağıntıyı anlayamadım sadece,hepsi bu. gamyoncuiremsu
Daha doğrusu 21-22 yaş civarını belirli bir farkındalığa erişmiş olarak düşündüğüm için -genelde - o yüzden garipsedim biraz. :1ninca:
önce sizi tebrik ediyorum cesaretiniz icin ...ne yazikki bizim kadinlarimiz ne aldattim der nede aldatildiginda farkinda olsa bile benim kocam yapmaz der...böyle bi konu actin ama cok basin agriyacak üstüne cok geliceklerdir...yapan da seni elestirir yapmayanda yahu neden kimse oldugu gibi görünemiyor...bu gibi konularda genellikle seni kinayacaklardir cogunlukla..aslinda cok güzel bir konu..kadinlar aldatirsa neden aldatir???bunun cevabi nedir bilmiyorum hic aldatmadim..ama itiraf eden olursa da okurum...ilginc bence....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?