Neden aldattk, aldatyoruz?

insanlar aldatan erkeği kolaylıkla kabulleniyor.ama aldatan kadını asla..bence erkek cinsel olarak bakıyor olaya(%70)ama kadınların bu oranı duygusal olarak düşünüyorum bençve bence kimseyi kınamayın...arkadaşım böyle bir konu açtığın için teşekkürler....

Canım kabul eden erkeklerde var ne yazıkki, Büyük konuşmayım ama aldatmaya her zaman karşı çıkmışımdır. Bu bekarkende öyleydi evliykende öyle oldu. Yıllar önce çok ama çok samimi bayan arkadaşım 2 çocuğuna rağmen eşini aldattı hemde en yakın iş arkadaşımla bir çok olaydan sonra durum ortaya çıktı. ben şok oldum çünkü hayatta beklemediğim ender insanlardandı. ama hep eşinin sevgisizliğinden, hiç flört edemediğinden eşinin cinsel soğukluğundan şikayet ederdi arkadaşım. eşini aldattığı arkadaşım ise bekardı. Ben sadece NEDEN diye sordum. Bir anlık zaaftı dedi. Birlikte olduğu insandan ayrılmak istediğinde adamda sormuş madem eşinden ayrılmayacaktın beni neden kullandın diye, verdiği cevap gayet ilginç, ben hastaydım sen ilaç ama bitti demiş. Ben öğrendiğim an o konuşmayla bitirdim arkadaşlığımı. Yıllardırda görüşmüyorum ama o hala evli. Üstelik olayı eşi ortaya çıkarmasına rağmen ben arkadaşımı affetmedim ama eşi affetti. Allah kimseyi bir anlık zaaflarına yenik düşürmesin.

hic aldatmadim ama aldatilmanin acisini sevdigim adami bosayarak ogrendim o ilk kulaginiz duydugunda yada olayi ogrendiginizde bir alev kaplar bedeninizi,boslukta doner gibi olursunuz yasadiklariniz bir mide bulantisiyla gozunuzden film gibi gecer titreme tutar disleriniz birbirine vurmaya baslar sinirleriniz gevsemistir o an bir katil olabilirsiniz yada kendinizi oldurecek kapasitedesiznizdir aglama krizi tutar atesinize titremenize eklenir onu ve 2.kisiyi ellerinizle bogabilecek ilahi bir guc verilir sanirsiniz iste bunlari ve bin katini yasadim bunu kimseye bir anlik zevk ugruna yasatim hayatini karartmam benim bir namus iffet onur anlayisim var karsimdaki bana ne yapmis olursa olsun bende onu aldatma ile belden asagiya vurmam kendimi ucuz bir kadin yapamam bence aldatmanin bir gerekcesi yoktur kim olursa olsun yaptigini gerekcelerin arkasina saklayamaz aldatmaz ayrilir isi bitirirsin geride ucuzlugun serefsizligin degil namusun ve onurun kalir ama bir kadin hala aldatmayi seciyorsa kimse kusura bakmasin benim gozumde .............boslugu anladiniz genelevdeki kadinlarin bile benim gozumde o kadinin yaninda birer namus timsalidir

Aldatmak hem kadın için hem erkek için suçtur!
Ben de erkek yapar elinin kiri lafına sinir oluyorum mesela..
Her iki taraf içinde geçerli olan bir yanlıştır bu..

4 Senelik bir ilişkim var ve aldatmadım aldatmam da büyük konuşmak istemiyorum tabiki
Aldatan insanı da sebebi ne olursa asla haklı bulmuyorum..
Basit bahaneler tartışıyorduk ,bana ilgi göstermiyordu, kafam karışmıştı vs.vs

Bu tarz şeyler yaşıyorsan al karşına konuş
Ha!! çok soğudun sevginin de bittiğine eminsin ayrılacaksın o zaman..
Aynı zamanda her problem yaşayan insan aldatmayı seçerse işimiz var demektir!!

bende aldattım.işi çok yogun olduğu,flört etmediği,ilgi göstermediği,sebepsiz yere kavga çıkarması ve bırtakım unsurlar bırleşince hata yaptım kocam gıbı olan sevdiğim insanı aldattım ve yakalanmadan ben kendım ıtıraf ettım yaptıgım hatanın farkına varıp,kimse alıp karşına konuşacaksın demesin oyle sorunlar yaşanıyorkı malesef ınsan ılıskıdende gitmeyi onu tamamıyle kaybetmeyı göze alamadığı için o dönemde sana çok ilgili olan insana doğru kayıyorsun.istemeden oluyor bu olay.

Öncelikle ilk kırmızıyla işaretlediğim cümlede flört etmediği yazmışsın birlikte değilmiydiniz o sıralar?
ıkinci işaretlediğim cümlene gelirsek..Canım birini herşeye rağmen seviyorsan ve başka birinden hoşlanabiliyorsan aslında sevmiyorsun demektir..
Bana göre bu böylee..Ben sevgilimden ayrılınca hala onu sevdiğim için bir başkasıyla birşeyler paylaşmadım..

Ayrılalı 6 ay olmuştu anlatmak istediğim şu ben hiç ilgi görmüyordum sesini bile duymuyordum yalnızdım sevgiye ilgiye muhtaçtım
ama sevgilimden gelecek olan ilgiye,sevgiye bir başkasını o gözle göremezdim kii söyledikleri beni mutlu etsiin...

ıstemeden oluyor kısmı bana göre göreceli bir kavram
ben olmayacağını da düşünüyorum

Buyrun bir de burdan yakın...

Alıntıdır
Kaynak: Aldatan Kadınlar (Mehmet Coşkundeniz, 2009)

Araştırmalara göre; evli ya da uzun süreli ilişkisi olan her iki kadından biri, eşini duygusal veya fiziksel olarak aldatmış durumda. Erkeklerin aldatması hep sıradan görüldü. "Erkeğin elinin kiri" dendi. Kadınların aldatması ise gizemliydi. ışte bu kitaptaki gerçek öyküler, kadınların aldatmalarının arkasındaki gizemi çözüyor. Bir kadının neden aldattığına, nasıl aldattığına dair ipuçları veriyor. Kadınlar, ilk kez bu kadar açık bir şekilde, aldatma öykülerini Mehmet Coşkundeniz'e anlattı. Okuduklarınıza inanamayacaksınız.

Tuğçe, bir inat uğruna evlendi. Eşini ilk kez babasının arkadaşıyla aldattı. Sonraki ilişkisi ise olaylıydı. Günübirlik ilişkilerinin hesabını ilk kez geçenlerde tuttu. Eşini tam 26 kişiyle aldatmıştı. Partnerlerini ise Reina'da, Sortie'de buluyordu.

Fulya, ailesinin kendisine uygun bulduğu zengin ve eğitimli bir gençle mantık evliliği yaptı. Evlilikten çabuk sıkıldı. Televizyonda muhabirlik yaparken, ünlü bir oyuncu ile tanıştı. Şimdi kiminle flört etse sorun yaşıyor ve evlenecek birini arıyor.

Berrin önce nişanlısı Hasan'ı Murat'la aldattı. Daha sonra Murat'la nişanlandı. Murat'ı da nişanlıyken Ayhan ile aldattı. Ayhan bir başkasıyla evliydi. Ayhan'dan hamile kaldı ama Murat'la evlendi. Murat, uzun süre çocuğu kendisinin sandı. Ayhan'la ilişkileri devam etti. Murat'ı evliyken de aldattı. Daha sonra boşandılar. Ayhan'ı da Nihat ile aldattı. Şimdi Nihat'la evli. Söylediğine göre artık aldatmıyor.

Ne bu şimdi normalmi yani bunlar

afferin onlaraaa madalya takalıımm:ecrin_bebek:

aldatan canlıları esefle kınıyorum... kadın erkek ayrımı olmaz... çirkinlikse aynı suçsa aynı... toplumun bazı körleşmiş algılarının aksine hiçte erkeğin elinin kiri değil tüküreyim öyle ele... kimseye değil lafım direk... kimse üstüne alınıpta kişisel msj vermesin. kişisel görüüşüm

aldatmayın aldanmayın:) herkes kendini aldatır...

daha yenilerde tv de bir psikolog söyledi, aldatmada kadınlar erkeklerle başa baş gidiyormuş artık.
tü kaka diyeceğinize, olan bir gerçeği, nedenlerini tartışmak daha iyi değilmidir.
ben eşimi aldatmadım, aldatanlara da sormak lazım,genelinin bir sebebi vardır,heyecan arayanlar hariç.
erkekler aldatırken birbirlerine tü kaka,niye aldatıyosun eşini gibi şeyler söylemedikleri gibi marifetmiş gibi ballandıra ballandıra anlatırlar.
Peki siz niye birbirinizi yiyorsunuz.
bencil tarafım diyorki, erkeklerde artık korksunlar,aldatırlarken,kendileri de aldatılabilirler.

bu konuya cok tepki gosterenler olmus...nedense kimse durust degil...evet ben de aldattim bir kac erkek arkadasimi...ne olmus yani...duyan da bu konuya bu kadar tepki gosterenleri melek sanacak...erkek arkadas aldatmak o kadar da zor degil ama suan evliyim, esini aldatir misin derseniz, asla derim...ama ''asla asla deme'' diye bir laf vardir...buyuk konusmayin yoksa konustuklariniz aynen basiniza gelir arkadaslar...

büyük konuşma meselesi değil mide meselesidir bu. oturup tartışınca sanki olumlu bir şey çıkacak ortaya. hayır efendim bu işi yapanların kendi çaplarında kendilerini aklamasını görmek istemiyorum. bunu iyi bir şeymiş gibi yansıtma çabasından başka bir şey değil. kol bile kırılır yen içinde kalır. ayıbınızı örteceğiniz yerde ne kadar göstersem diye uğraşmak çok saçma. ve evet aldatmak ayıptır, midesizliktir.

etrafımdan da gördüğüm çok net bişey var...
artık kadınlar da çok sık aldatıyor. hatta bu konuda birbirlerine destek oluyorlar.
işyerimde bir arkadasım sevgilisini başka birkeklerle aldatırken yakın arkadasları da nasıl yakalanmayacağı konusunda nasihatlerde bulunuyorlar. tabi herkes herşeyden haberdar. birbirlerini kolluyorlar..
gelelim buradaki durumumuza.
neden herkes köpürüyor,sanki hiç olmayan birşeymiş gibi yaklaşıyor...
bu konuda da çok gerçekçi bir tespitim var... Çok üzgünüm çoook
burda aldatmak konusunda en sert çıkışlar yapan bazı arkadasların aslında kendilerinin de aldattıklarını fakat bu forumdaki nicklerini esleri-sevgilleri bildiği için burada boyle yorum yaptıklarını da biliyorum... akıllarınca esleri girip okuduğunda aferin sana diyecekler...
erkekler kadar cesur olalım bayanlar... aldatalım manasında kullanmıyorum bu lafımı. birşey yapıyorsak arkasında duralım, en azından inkar etmeyin... lmaz:
ve erkeklere de bir uyarı... artık eskisi kadar rahat uyuyamayacaksınız... kötükedihüso

aldatmadım aldatmayıda dusunmuyorum eger boyle bi duruma dustugumu anlarsam ayrılırım ne kendimi kotu hissederim nede karsıdakine bunu yasatırım...
bence boyle aldatma egilimi olan insanlar kimseyle birlikte olmasın baskalarının hayatını zehir etmekten zevkmi alıyorlar anlamıyorum

bi anlık psikolojik zayıflık...bir boşluk...allah korusun çok kötü şeylere sebep olabilir....

allahım korusun

4 yıllık bir ilişkinin sonunda aldatılmıs biri olarak gercekten aldatan kişilerin hangi psikolojiyle aldattıklarını gercekten merak ediyorum. ben aldatmadım üstelik beni aldatan kişiye karsı o kadar hıncım varken... aldatmak herkese göre değil diye düşünüyorum.
ama tek içimde kalan o şahsa okkalı bir tokat patlatmamak.... gercekten bu içimde kaldıkaydirigubbakcemile3

sana yalan borcumuz mu var kardeşim? hangi gözlemine dayanarak yapıyosun bu tespiti? yaş kaç 8 mi 9 mu? senin cesaret dediğin şey benim için midesizliktir tamammı! sen başkasını aldatarak hem kendini kandırıyorsun hem kendini alçaltıyorsun. ben bunu yapmadım yapmam da. benim ne eşim ne sevgilim var, olması da gerekmez ben bir bireyim. senin gibi farklı olmak için iğrençliklere özenmiyorum. evet yaşasın artık erkekler de rahat uyumasın oley. erkeklere güvenmediğimiz yetmiyormuş gibi kendimizi de alçaltalım, kendimize de güvenmeyelim. kişi kendinden bilirmiş, herkesi kendin gibi sanma. aldatmak başkasına verilen ceza değil kendine yaptığın saygısızlıktır. kendine saygısı olmayandan da herşey beklenir!!

bence sen vicdanını rahatlatmak için kendine aldatan kadınların desteğini arıyorsun.sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…