gülkurusuu;
erkeğin aldatmasının nedeni varmı, bunu kabul ediyor muyuz?
şahsen ben etmiyorum.
neden yoktur bahane vardır diyorum.
aynı şeyi kadınlar içinde diyorum.
ve bahaneler hep ortak..
kocam -karım- ilgi göstermiyor, kadın -erkek- olduğumu hissettirdi bana, bir anlık heyacandı vs..vs....
bunun neyine çare üretilebilir ki?
ve nasıl engelleyeceksin?
bunu kimse planlı programlı yapmıyor, sanmam..
ne kadın ne de erkek eşimi aldatmalıyım diye birkaç gün öncesinden düşünmez.
spontane gelişir herşey.
he aldattım da oradan biliyorum değil.
tahmin sadece..
ben bu forumun bu konuyu kaldırabileceğini düşünmüyorum
yaaa ben merak ediyorum,bırakın yazsınlar. çıkardıkları dersleri, pişman olduklarını, hayatlarını nasıl mahvettiklerini duymak istiyorum, duyulmasını istiyorum, bununla gurur duyanları değil, acı çekenlerin paylaşmasını istiyorum. ders olsun potansiyellere ne var bunda.
mesela benim çok sevdiğim dünya iyisi bir arkadaşım, sevgilisini çeşmede bir yabancı ile fiziken aldatmıştı. kımse bılmedı kımse görmedı ama ne acılar cektıgını ve şuan eşine bıle nasıl güvensizlik duydugunu ben çok ıyı bılıyorum. dunyanın en sadakatlı adamı bıle gelse ınanmaz aldatmadıgına. belkı basıtçe sevgılısını aldattı ama bir ömür boyu aldatmanın anlık bir zaaf oldugunu ve herkesın aldatabılecegıne ınanmaya mahkum oldu. aldatmak değil ama aldatmanın bu kadar basit bir eylem oldugunu, altının çok boş nedenler oldugunu söyler durur. ben yaptıysam herkes yapar der. böyle yaşamaya kendını mahkum ettı resmen.
Önce saldiriyoruz, yargiliyoruz sonra da "kimsenin burada bunu itiraf edebilecek cesareti gösterebilecegine inanmiyorum" diyoruz...
E gösteremez tabii!
Arkadaslar aldatma maalesefki hayatin bir gercegi; burada bu konuya karsi gelerek, aldatanlari yargilayarak aldatmayi ortadan ne yazikki kaldiramayiz... keske bu mümkün olsa...
Burasi özgür bir platform; birakin insanlar yönetime ters gelmedigi sürece istedikleri konulari acsinlar...
Bastan önlerini gereksiz tepkilerle kesmeyelim bence...
Itiraf edenlerin tecrübeleriyle bir kisi dahi kendisine ders cikarip, hatta belkide yanlisa dogru atmakta oldugu adimlardan vazgecerse ne mutlu... bardagin dolu tarafindan bakilirsa, büyük bir kardir...
Bana göre aldatmanin gecerli! bir nedeni yoktur, olmamali da...
Ama aldatan icin bunun mutlaka bir sebebi vardir...
Bunlari dinlemek enteresan olabilirdi... ki belki ayni sebeplerden dolayi bu yolu secmekte olan insanlara bunun hic bir sekilde cözüm olmadigini bir kez daha göstermek icin...
"Böyle birsey nasil bilinmezki, nasil bir kez daha gösterilmeliki?!" demeyelim arkadaslar; ne insanlar var hayatta; herkesi kendi egitimimizle, ahlakimizla, bize verilen terbiyeyle kiyaslamayalim...
Bir kiz cocugunun önünde babasini aldatan bir annesi var ise ve bunu bir sekilde farkederek büyümüsse, bu bu kiz cocugu icin cok da sira disi birsey olmayabilir... illa öyle olacak diye birsey demiyorum, oma olma ihtimali var...
Cocuga verilen terbiye, ahlak, Allah sevgisi cok önemli bence... cocuk bu degerlerle büyümeli...
Sahipsiz, ana baba ayri havalarda, ilgisiz alakasiz, ne yaptigi umurlarinda olmayan ebeveynler ile yetismisse ileride bu gibi hatalara düsmeleri daha olasi...
Ama insaniz, hatalar bizler icin... en mükemmel sekilde de yetistirilmis olsak hataya düsebiliriz; Allah korusun... irade, nefs meselesi...
Bu insanlari kinamak bizlere düsmedi... Rabbim bile tövbe edenleri affedermis... kinamak, yargilamak, kötü insan, ahlaksiz olarak göstermek bizlere mi düstü...ne haddimize...
Erkeğin aldatmak için sebebe ihtiyacı yok ancak . kadın aldatmak için aşık olmak ister yani gerekir. ben daha aldatan hiç bir kadının ama elimin kiri dediğini görmedim . hepside aşık oldum sevgiye ilgiye ihtiyacım vardır der.
Erkeğin aldatmak için sebebe ihtiyacı yok ancak . kadın aldatmak için aşık olmak ister yani gerekir. ben daha aldatan hiç bir kadının ama elimin kiri dediğini görmedim . hepside aşık oldum sevgiye ilgiye ihtiyacım vardır der.
amaç ders vermek ya da "ben bu hatayı yaptım pişman oldum" tarzında mesaj vermek olsa bile
bu tür konuları normal düzeye indirip hakkında tartışmak birilerine kötü örnek olabilir diye düşünüyorum
her şey bir yana bu forumda yaşı çok küçük ya da yeterince olgun olmayan insanlar var
aldatmak ya da bunun gibi hoş olamayan şeyleri burda anlatıp
onların "bu da yapılabilecek bir şeymiş" sonucunu çıkabileceklerini aklımızdan çıkarmamamız gerekiyor diyorum
sebebi ne olursa olsun aldattığını buradan itiraf eden biri
bunu bir cesaret örneği olarak sunmuyordur bence
zaten doğal kabul ediyordur ve kendini haklı göstermeye çalışıyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?