neden anlamıyorum ?

adale86

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2012
501
0
0
İstanbul
arkadaşlar günaydın iyi pazarlar .
şu pazar günü evde tıkıldım yazıyorum .benim derdim belki öyle çok büyük birşey değil ama paylaşmak istedim .
bende bir huy var mesela benden hoşlanan seven birini asla istemiyorum .neden böyle bilmiyorum .peşimde koşulmasından hoşlanmıyorum .istemiyorum o o insanı .
ama bana yüz vermeyen yada cool durran erkekleri daha çekici buluyorum .yada birini beğensem hemen şansı açılıyor sevgilileri olmaya başlıyor yani birden hint kumaşı oluyor .bende mi birşey var ?26 yaşındayım hiç ciddi anlamda bir ilişkim olmadı .uzun soluklu .
bende artık düzenimi kurmak istiyorum ama olmuyor .çok sıkıldım bu durumdan .neden sürekli aynı şeyleri çekiyorum bende mi bir hata var?

Daha nasibiniz çıkmamıştır da ondan.
Kısmet olunca ağzınız diliniz bağlanır zaten.
Yeter ki hayırlı olan,sizi mutlu edecek olan gelip sizi bulsun inşallah...

inşş canım ama sinir bozucu hep yanlış insanlrdan hoşlanmak.iyi dileklerin için teşşekür ederim .

inşş canım ama sinir bozucu hep yanlış insanlrdan hoşlanmak.iyi dileklerin için teşşekür ederim .

Rica ederim...
Bir süre öyle gidiyor zaten.
Sanıyoruz ki hep yanlış insanlar olacak.
Öyle değil ki.. Bir gün biri gelecek tüm hayatınızı değiştirecek.

Her zaman kaçan ulaşılmaz olan cazip gelir bizlere. Hatta o ulaşılmaz olana ulaştığın zaman bile artık ulaşılmaz olmadığı için eski çekiciliğini kaybeder. Herkes kafasında dört dörtlük bir erkek arkadaş hayal eder erkek arkadaşını o kafasında kurduğu düzene getirmeye çalışır, eğerki bunu başarırsa artık o ilişki için hiç bir umut kalmaz heyecanını kaybedersin bir emelin olmaz leb demeden leblebiyi eline koyan yalaka bir sevgiliyi kim isterki o yüzden illaki beraber olmak için aşkından ölüp bitmeye gerek yok karşılıklı anlaşmanız önemli... Tabiki diğerlerinede şans tanımalısın yoksa çok yalnız kalırsın

Rica ederim...
Bir süre öyle gidiyor zaten.
Sanıyoruz ki hep yanlış insanlar olacak.
Öyle değil ki.. Bir gün biri gelecek tüm hayatınızı değiştirecek.

evet kısır döngü oluyor bir süre sonra .nerde işe yaramayan nerde ciddiyetsiz gidip onu çekmeye başlıyorsun .bu talihim döner umarım bir gün dediğin gibi .

işte aşık olmadan yapamayan biriyim .yani dediğin gibi anlaşma üzerine kuramam ilişkimi.ne yapim yalnız kalayım ama diğer türlüsünü yapamıyorum .çok denedim fırsat verdim ama olmadı .

Benim tanidigim biri vardi.. oda birisinden hoslanir ve o kisi ilgi verir vermez kacardi.. psikolojik bir durum olsa gerek, ilgi verildimi artik ondan vazgerdi, vermedigi takdirde hala onu dusunurdu. kacdigi kisi baskasi ile cikinca.. gec kalip hata yapdigini yine anlayinca kafasina vururdu...

demekki o sana yuz vermeyen cool duranlarda yuz verse hemen onlardanda sogayacakdin... degisen bir durum olmayacakdi yani..hata anlasilan cok mukkemel birsini istiyorsunuz.. ama nasil bir kadin 100% mukkemel olamiyorsa.. bir erkeginde bir kusuru oluyor..
( iste.. bir yeri cirkin gelebilir vs) bu durumda kendine degil asil karsi cinse bir sans vermen gerekiyor... ben kadare nedense coook inanmiyorum.. insan kendi kaderini kendi cizer.. eyer o beyaz atli pirensi bekleyecek olursaniz..bir bakarsiniz 30-40 yas icerisinde bulursunuz kendinizi.. bu kendiliginden olan bir sey.. bir bakiyorsunki deli gibi asik olmussun..ahhhh ahhhh ASKKKK cok guzel bir sey!!! (karsilikli ask tabiki)

ne diyeyim.. insallah sende biran once karsilikli aski bulursun tatlim! herkez mutlu olmazsi dilegiyle...

ya hoşlandıklarım gelse kaçacağımı sanmıyorum .şöle hep hoşlanmadıklarım hoşlanıyor benden okul zamanından beri öyle .
kader konusunda sana katılmıyorum .bence herkesin nasibi var çıkıyor karşısına yada ççıkmıyor .yani birşey olunca oluyor olmayınca olmuyor .sen ne yaparsan yap .insanlar senelerce çıkıyor ayrılıyor o yüzden nasip meselesi bence .
inşş canım herkes mutlu olsun inşş.

seni beğenen birisine şans tanımalısın illa birinin peşinde koşman gerekmez, zaten karşındaki sana değer veriyorsa onu daha çok seversin...

illa ilk görüşte beğendiğin biri olması gerekmiyor bence.

ben sevgilimi ilk gördüğüm zaman hiç etkilenmemiştim...sevgili olabileceğimizi de düşünmedim

ama şimdi çok mutluyum ben insan birbirine nasıl değer verir onu gördüm onun için ilk bakışta aşkı çok önemsemiyorum

yani diyeceğim o ki ilk gördüğün zaman etkilenmediğin birisine de çok aşık olabilirsin

ya zaten denedim .mesela hiç ekilenmediğim birine şans verdim hatta iki kişi oldu böyle ama yapamadım .elimi tutması bile beni irite etti .ne bilim ısınamadım .o yüzden bıraktım yalnızım şu an ama pişman değilim çünkü ben yapamam kendimi biliyorum .

benden hoşlanan olarak demiyim de karşımda yamulan erkekten hiç hoşlanmam ve ısınamam.

bi kadının karşısında etkilenmeden durabilen erkekler çekici geliyo

benden hoşlanan olarak demiyim de karşımda yamulan erkekten hiç hoşlanmam ve ısınamam.

bi kadının karşısında etkilenmeden durabilen erkekler çekici geliyo

ondan bende hoşlanmam .ama normal hoşlananlardanda hoşlanmıyorum .mesela biri var msj atıyor cevap yazmıyorum yine atıyor yine yazmıyorum .aradan haftalar geçiyor yine atıyor .yani böyle tiplerde oluyor .ben birine msj atsam cevap yazmasa silerim o insanı yani.erkeklerde ne bu özgüven anlamıyorum .geri çevrdim diye şok olmuştu biri.tipide öle ahım şahım değildi.sen ilişkiden korkuyorsun dedi bide terk edilmekten korkuyormuşum ben .hay allahım ya .

tamam işte bahsettiğin adam ( mesaj atan ) yamulan erkek modeli

arkadaş çok güzel özetlemiş daha kısmetin karşına çıkmamış canım çıkınca herşey kendiliğinden gelişiveriyor sen bile anlamıyorsun
sen sadece Allahtan kıymetini bilecek seni mutlu edecek birini dile

evet hep hayırlısı neyse onu diliyorum allahtan .evet bencede çıkmadı herkes öyle diyor kendildiğinden oluveriyor falan .inşş canım bekarlar hayırlı insanlarla karşılaşır .evli olanlarda mutlulukları artarak çoğalır .

Belki de şeytan dürtüyor seni.Handikap belki...Sevgi emektir belki..Cool ama çok üzen erkeklere aşık olmak hüsrandan başka ne getirdi bize...

Ozaman sen o erkekler seni kovalıyor diye soğumuyorsun,hoşlanmıyorsun en baştan.Sapla samanı karıştırıyorsun..Hem hoşlansan hem kovalasa ne güzel olur.Kovalanmaktan sıkılmayın ,en güzeli o...Biraz hoşlandığına da sanş verebilirsin belki. ..Tabi yaşın küçük değilse..Yaşın küçükse bekleyebilirsin..Hiç hoşlanmıyorsan hiç başlamamak daha iyidir ..Gerçi hiç hoşlanmadan başlayanları sonra çok sevenleri de var ama,bilemedim..
Ben de aşk arıyorum ama herşey bir arada olmuyor herzaman...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…