• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

neden anlamıyorum ?

Zoru seviyorsun herhalde.

Ama seni seven insanları hemen gözden çıkarma.

Şansını dene.

Ben eşimi ilk gördüğümde gözüme kaşı gözü yamuk gözükmüştü.

Yani hiç hoşlanmamıştım nerdeyse.

Ama beni çekti kendine.

Zamanla aşık oldum....

Şansını dene.

Ama beni çekti kendine.

Zamanla aşık oldum....

:1: .....................

Ummadıgın anda karşına çıkacak emin ol...

Karga'ya katılıyorum ben de eşimi hiç begenmemiştim ilk göz göze geldiğimizde.
Kızlar peşinden koşardı hatta samimi bir arkadaşım ondan haoşlanıyordu :)
Ama arkadaşıma diyemiyordum ki gözü bende diye :)

Ozaman sen o erkekler seni kovalıyor diye soğumuyorsun,hoşlanmıyorsun en baştan.Sapla samanı karıştırıyorsun..Hem hoşlansan hem kovalasa ne güzel olur.Kovalanmaktan sıkılmayın ,en güzeli o...Biraz hoşlandığına da sanş verebilirsin belki. ..Tabi yaşın küçük değilse..Yaşın küçükse bekleyebilirsin..Hiç hoşlanmıyorsan hiç başlamamak daha iyidir ..Gerçi hiç hoşlanmadan başlayanları sonra çok sevenleri de var ama,bilemedim..
Ben de aşk arıyorum ama herşey bir arada olmuyor herzaman...

86 lıyım valla yolun yarısına geldim .ama yapamıyorum elimde değil .etkilenmediğim birinle yapamıyorum .bide sütüme gelinince daha beter soğuyorum .yapıcak birşey elimde olan birşey değil.ya olur ya olmaz bende.

Ummadıgın anda karşına çıkacak emin ol...

Karga'ya katılıyorum ben de eşimi hiç begenmemiştim ilk göz göze geldiğimizde.
Kızlar peşinden koşardı hatta samimi bir arkadaşım ondan haoşlanıyordu :)
Ama arkadaşıma diyemiyordum ki gözü bende diye :)

ummadığım anda çıksın inşşş.

Şansını dene.

Ama beni çekti kendine.

Zamanla aşık oldum....

ama yinede birşeyler hissetmişsin ki yine görüşmüşsün arada aşk doğmuş.
bende oda olmuyor şans verdiklerim oldu bir görüş iki görüş bana dokunmak istese gözlerim doluyordu kasılıyordum yapamıyordum yani .olmuyordu çok kötü bir durum allah kismeye vermesin .

arkadaşlar günaydın iyi pazarlar .
şu pazar günü evde tıkıldım yazıyorum .benim derdim belki öyle çok büyük birşey değil ama paylaşmak istedim .
bende bir huy var mesela benden hoşlanan seven birini asla istemiyorum .neden böyle bilmiyorum .peşimde koşulmasından hoşlanmıyorum .istemiyorum o o insanı .
ama bana yüz vermeyen yada cool durran erkekleri daha çekici buluyorum .yada birini beğensem hemen şansı açılıyor sevgilileri olmaya başlıyor yani birden hint kumaşı oluyor .bende mi birşey var ?26 yaşındayım hiç ciddi anlamda bir ilişkim olmadı .uzun soluklu .
bende artık düzenimi kurmak istiyorum ama olmuyor .çok sıkıldım bu durumdan .neden sürekli aynı şeyleri çekiyorum bende mi bir hata var?

eskiden bendede vardı bu
doğru insanı bulduğunda değişirsin cnm

Şansını dene.

Ama beni çekti kendine.

Zamanla aşık oldum....

ben eşimi ilk gördüğümde beğenmiştim ama çaktırmamıştım, peşimden koştumuştum baya burnu iyice sürtsün diye

sende var birşeyler zaten akıllı kadınsın azcık takdik ver bana .

sağol canım :9:

ben eşime çok çektirdim sevgiliylen, şimdide öyle, sağım solum belli olmuyor ve bu onu hep tetikte tutuyor
nerde, ne zaman, nasıl cevap vereceğimi nasıl hareket edeceğimi kestiremiyor (onunla olan ilişkimde) ve bu sanırım ilişkimizi dinç tutuyor.

ayrıca ben hiç bir zaman ona yalvarmadım, peşinden koşmadım ve bu onda bir gerginlik yapıyor. onu çok seviyorum ama hep benim dediğim olsun istiyorum ve ona göre hareket ediyorum. oda alıştı artık.

dediğim gibi, ilk sevgiliyken çok ağır davrandım ona, elimden geleni arkama komadım kötülük açısından, ya benim yanımda kalır herşeye rağmen yada korkar kaçar diye düşünmüştüm( zira kaçanlarda oldu :9: ) eşim dayandı ve bu beni gerçekten sevdiğine inandırdı.

bu arada diper konuyla bağlantı yapacak olursak, beyaz olduğum için sevmiş beni ilk başlarda, o yüzden peşime düşmüş :9: :9:

Son düzenleme:
Benim kocamda mahallemizin bakkali :9:

hep gulerdim arkasindan dedikodusunu ederdim saftirik filan diye ne olduysa 20 gun icinde evlendim hemde ailemi karsima alarak :52:

aslın da bu her kadın da vardır ; pesımızden kosana ılgı duyana deger verene degıl de

hep hayırsızlara asık oluyoruz nedense:1: sanırım bıraz kadınlar da mazoşistlık var :)

sen de takma kafayı canım ,elbette bırgun asık olacagın bırı cıkacaktır karsına

Benim kocamda mahallemizin bakkali :9:

hep gulerdim arkasindan dedikodusunu ederdim saftirik filan diye ne olduysa 20 gun icinde evlendim hemde ailemi karsima alarak :52:

maşallah
hep öle oluyor zaten :9:

bende ilk önceleri eşimle baya kafa yapıyordum :9:

aslın da bu her kadın da vardır ; pesımızden kosana ılgı duyana deger verene degıl de

hep hayırsızlara asık oluyoruz nedense:1: sanırım bıraz kadınlar da mazoşistlık var :)

sen de takma kafayı canım ,elbette bırgun asık olacagın bırı cıkacaktır karsına

peşimden koşanları istemiyorum ki ama .
çıksın inii karşılıklı olsun karşılıksız aşklardan sıkıldım .

peşimden koşanları istemiyorum ki ama .
çıksın inii karşılıklı olsun karşılıksız aşklardan sıkıldım .

tamamda peşinde koşanlarda bitanesini seçip birşeler yapabilirsin.... fare-kedi oyunu
gıcık edersen onlar sende kaçabilir... kaçmayanlara uzun bi süre gıcıklık yaparsan zamanla sevmeye başlarsın :27:
çok mu karışık oldu?
ben bile anlamadım ne yazdığımı

Back
X