- 5 Aralık 2011
- 1.677
- 25
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zoru seviyorsun herhalde.
Ama seni seven insanları hemen gözden çıkarma.
Şansını dene.
Ben eşimi ilk gördüğümde gözüme kaşı gözü yamuk gözükmüştü.
Yani hiç hoşlanmamıştım nerdeyse.
Ama beni çekti kendine.
Zamanla aşık oldum....
Ozaman sen o erkekler seni kovalıyor diye soğumuyorsun,hoşlanmıyorsun en baştan.Sapla samanı karıştırıyorsun..Hem hoşlansan hem kovalasa ne güzel olur.Kovalanmaktan sıkılmayın ,en güzeli o...Biraz hoşlandığına da sanş verebilirsin belki. ..Tabi yaşın küçük değilse..Yaşın küçükse bekleyebilirsin..Hiç hoşlanmıyorsan hiç başlamamak daha iyidir ..Gerçi hiç hoşlanmadan başlayanları sonra çok sevenleri de var ama,bilemedim..
Ben de aşk arıyorum ama herşey bir arada olmuyor herzaman...
Ummadıgın anda karşına çıkacak emin ol...
Karga'ya katılıyorum ben de eşimi hiç begenmemiştim ilk göz göze geldiğimizde.
Kızlar peşinden koşardı hatta samimi bir arkadaşım ondan haoşlanıyordu :)
Ama arkadaşıma diyemiyordum ki gözü bende diye :)
Şansını dene.
Ama beni çekti kendine.
Zamanla aşık oldum....
arkadaşlar günaydın iyi pazarlar .
şu pazar günü evde tıkıldım yazıyorum .benim derdim belki öyle çok büyük birşey değil ama paylaşmak istedim .
bende bir huy var mesela benden hoşlanan seven birini asla istemiyorum .neden böyle bilmiyorum .peşimde koşulmasından hoşlanmıyorum .istemiyorum o o insanı .
ama bana yüz vermeyen yada cool durran erkekleri daha çekici buluyorum .yada birini beğensem hemen şansı açılıyor sevgilileri olmaya başlıyor yani birden hint kumaşı oluyor .bende mi birşey var ?26 yaşındayım hiç ciddi anlamda bir ilişkim olmadı .uzun soluklu .
bende artık düzenimi kurmak istiyorum ama olmuyor .çok sıkıldım bu durumdan .neden sürekli aynı şeyleri çekiyorum bende mi bir hata var?
Şansını dene.
Ama beni çekti kendine.
Zamanla aşık oldum....
ben eşimi ilk gördüğümde beğenmiştim ama çaktırmamıştım, peşimden koştumuştum baya burnu iyice sürtsün diye
sende var birşeyler zaten akıllı kadınsın azcık takdik ver bana .
Benim kocamda mahallemizin bakkali
hep gulerdim arkasindan dedikodusunu ederdim saftirik filan diye ne olduysa 20 gun icinde evlendim hemde ailemi karsima alarak![]()
hep gulerdim arkasindan dedikodusunu ederdim saftirik filan diye ne olduysa 20 gun icinde evlendim hemde ailemi karsima alarak![]()
aslın da bu her kadın da vardır ; pesımızden kosana ılgı duyana deger verene degıl de
hep hayırsızlara asık oluyoruz nedensesanırım bıraz kadınlar da mazoşistlık var :)
sen de takma kafayı canım ,elbette bırgun asık olacagın bırı cıkacaktır karsına
maşallah
hep öle oluyor zaten
bende ilk önceleri eşimle baya kafa yapıyordum![]()
peşimden koşanları istemiyorum ki ama .
çıksın inii karşılıklı olsun karşılıksız aşklardan sıkıldım .
ahahhaha çok tatlı![]()
ahahaha bu süper işte cidden .küt diye aşk .
maşallah
hep öle oluyor zaten
bende ilk önceleri eşimle baya kafa yapıyordum![]()
ay sizin dedikleriniz bana birini hatırlattı benimde kafa bulduğum bir çocuk var aahahaha.