artık başka çaren yok bu sene senin yılın olacak inşallah canım benim...........neden anne olmak istiyorum.....o minicik bedenini içimde hissetmek için,
dünyanın en büyük sevgisini yaşamak için,
minicik bir kalbin sesini sıcaklığını içimde hissetmek için,
ANNE kelimesinin önemini çok daha iyi bilmek için,
eşime bu mutluluğu yaşatmak için,
en önemlisi ANNE olabilmek için çok ama çook istiyorum...
ALLAHIM hayrılısıyla vericekse tabiii.
inşallah muradın olur ve yaşlandığında yaptığın en iyi şeyin karşısında gururla onu seyrediyor olmanın keyfine varırsın canım....anne olmak istiyorum çünkü saten bebekleri çok severim,
yolda otobüste herhangi bi yerde görsem hemen yanaşırım o bebeğe,
benimde içimde bi can olsun istiyorum,
o canımı hissedeyim ve o benim yavrum olsun istiyorum,
her anına ortak olayım onu ben yetiştireyim istiyorum,
ileride yaşlandığımda yaptığım en güzel iey olarak görmek istiyorum
ama en önemlisi hayırlı biir evlat diliyorum rabbimden:saruboceq:
allah acılarını göstermesin ,allah uzun ömürler versin canım güle güle büyüt çocuklarını inşallah anneanne yada bababnne olmakta nasip olur!hep istedim bunu,küçük bir kızken bile anne olmayı hayal ederdim
.
hayatımın en büyük kariyeri ve en büyük amacım ,en bıkmadan arzuladığım ve çabaladığım şey bu...
hiç birşeyi hayatımda bu kadar istemedim,bu kadar üzülmedim..
önce eşimde sonra bende olan bu uğurdaki olumsuzluklar,doktorların az şans vermesi,olan ameliyatlar,hastane koşuşturmaları....aylar süren üzüntüler...
şimdi her gün allaha şükrediyorum..2 tane meleğim içimde büyüyorlar...
insanın önce içi güzel olsun,inancı olsun ve yılmasın,elinden geleni yapsın..herşeyden önce kalbi temiz olsun,aklından fesatlık geçirmesin...öküz altında buzağı aramasın.ihtiyacı olanlara elinden gelen maddi - manevi yardımı yapsın..allah rızası için..işte o zaman allah dualarımızı daha çok duyuyor...
hiç bir kucağın boş kalmaması dileğiyle....
Hep istedim bunu,küçük bir kızken bile anne olmayı hayal ederdim
.
Hayatımın en büyük kariyeri ve en büyük amacım ,en bıkmadan arzuladığım ve çabaladığım şey bu...
Hiç birşeyi hayatımda bu kadar istemedim,bu kadar üzülmedim..
Önce eşimde sonra bende olan bu uğurdaki olumsuzluklar,doktorların az şans vermesi,olan ameliyatlar,hastane koşuşturmaları....Aylar süren üzüntüler...
Şimdi her gün Allaha şükrediyorum..2 tane meleğim içimde büyüyorlar...
İnsanın önce içi güzel olsun,inancı olsun ve yılmasın,elinden geleni yapsın..Herşeyden önce kalbi temiz olsun,aklından fesatlık geçirmesin...Öküz altında buzağı aramasın.İhtiyacı olanlara elinden gelen maddi - manevi yardımı yapsın..Allah rızası için..İşte o zaman Allah dualarımızı daha çok duyuyor...
Hiç bir kucağın boş kalmaması dileğiyle....
Her gün şükrediyorum kendim için ve Allahım tüm isteyenlere nasib et diyorum...:Saruboceq:
ne güzel anlatmışsın canımm
aminn hiçbirimizin kucağı boş kalmasın,
Rabbim zamanı gelince banada nasip etsin inşallahhh:Saruboceq:
okadar çok korkuyorum ki çevremde,
bebek sahibi olamayan bayanların üzüntüsünü görünce,
zamanını bekliyorum bebek için,
o yüzdende hep hayırlısını diliyorum Rabbimden:Saruboceq:
herkes içinde öyle olsun hayırlısı neyse o olsun:Saruboceq:
allah acılarını göstermesin ,allah uzun ömürler versin canım güle güle büyüt çocuklarını inşallah anneanne yada bababnne olmakta nasip olur!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?