Neden anne olmak istiyorsunuz?

eylull

premseslerim büyüyor
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2009
2.988
10
316
44
İstanbul
Merhaba kızlar ben 3,5 yıllık evliyim ve 5 aydır anne olmak istiyorum.neden mi anne olmak istiyorum? bana anne ve babamın verdiği tüm sevgiyi ben de o küçük melekle paylaşmak için kokusunu duyarak sesiyle uyanmak için, hiç bir zaman unutulmayan anılar paylaşmak için, bana Allahın en büyük lütuflarından biri olan eşime ufak ama paha biçilemez bir hediye vermek için, onun istediği her anında yanında olabilmek için, ,yüreği güzel hayata bağlı bir evlat yetiştirmek için onun ilk anne değişini ilk okumayı öğrendiği günü görmek , başarılarıyla onu alkışlamak için en önemlisi de biz gözlerimizi yumduğumuzda arkamızda bıraktığımız evladın çok iyi bir evlat yetiştireceğini bilerek bu hayata veda etmek için.....

neden anne olmak istedim güzel bi soru :)

ÖNCELİKLE ANNELİK ,BEBEK HASRETİYLE KAVRULAN
HAKKİKATEN ANNELİK MERTEBSİNE LAYIK OLABİLECEK ONA TERBİYESİNİ AHLAKINI GÜZEL ÖĞRETEBİLECEK RABBİMİN HEDİYESİNE EN GÜZEL ŞEKİLDE SAHİP CIKABİLECEK TÜM KADINLARIMIZA RABBİM NASİP ETSİN İNŞLAH

nedenmi istedim senin yazdıklarına %100 katılıyor ve şunları ekliyorum
ben bebek delisiyim o minik ellerden o minik yüzden o minik candan benimde bitane olsun istedim
eşimden bi parcam olsun yuvamızda bi neşe olsun ona baktığımızda sevgimizi hatırlatacak bi can olsun istedim
ona yemekler yapayım ,onu yıkayayım, onu değişik değişik giydireyim,onunla gülüp, onunla ağlayıp ,onunla mutlu olup, onunla üzüleyim, oyunlar oynayayım ,evde can yoldaşım olsun ,benden eşimden bi parca olsun istedim
en önemlisi hergün bana rabbimin büyüklüğünü hatırlatan bu minik yarvu yu cok istedim
yer yüzünde böyle bi sevgi varmı allahtan sonra? masum çıkarsız ? işte bu yavrularımız

inşallah en hayırlı evlatlar sizlerin olsun canlarımm...bu duyguyu cok yoğun yaşadım yaşıyorum ben ,sizler daha güzelini yaşayın inşllah

Son düzenleme:
anneyim çok istediim ve rabbim çok şükür ki nasip etti bundan sonrada Rabbim yavrumun aısını göstermesin inşallah....
bana bu yüce duyguyu annem içtenliği ile yaşattı ve ben annemin sayesinde anne olmanın ne kadar güzel ne kadar fedakarlık getiren ,ne kadar içtenliğe dayalı ve ne kadar mucizevi güzelliklere şahitlik ettiğini gördüm ve evlendikten hemen sonra 1. evlilik yıldönümümüzde Rabbim aratmadı çok şükür ANNE oldum...
ALLAH Im HERKESE NASİP EDER İNŞALLAH!
yeniden anne olmak istiyorum yuvamıza bir can daha inşallah bir bebeğimi bilmeden daha 2,5 haftalıkken kaybettim ama inşallah yine allahım aratmadan olsun herkese nasip olsun !

neden anne olmak istiyorum.....o minicik bedenini içimde hissetmek için,
dünyanın en büyük sevgisini yaşamak için,
minicik bir kalbin sesini sıcaklığını içimde hissetmek için,
ANNE kelimesinin önemini çok daha iyi bilmek için,
eşime bu mutluluğu yaşatmak için,
en önemlisi ANNE olabilmek için çok ama çook istiyorum...
ALLAHIM hayrılısıyla vericekse tabiii.

artık başka çaren yok bu sene senin yılın olacak inşallah canım benim...........

Hep bir evlat isterken Rabbime hayırlısını ver diye dua ettim şimdi Allah nasip ederse yavruma kavuşacağım onu o kadar çok istedim ve diledimki Rabbim dualarıma karşılık verdi çok şükür onu, onun ANNESİ olmak için istiyorum anne diyen bir çocuğun annesi olmak düşüncesi bile çok güzel Allah isteyen tüm arkadaşlarıma bu kutsal duyguyu yaşatır inşallah..

nedenmi anne olmak istiyorum...
öncelikle hamileliği bi yaşamak istiyorum o minnacık varlığı hissetmek istiyorum...
onu emzirmek istiyorum ...
hayatımıza anlam katmasını istiyorum...
bana anne demesini istiyorum...
eşimle yaşlanmak istemiyorum etrafımızda hep çocuklarımız olsun...
biliyorum gelirse tüm sevgimi ona vereceğim...
bebek istiyorum ama hep hayırlısını diliyorum rabbimden....
yaşta gelmiş 28 e artık istiyorum yaniii...

anne olmak istiyorum çünkü saten bebekleri çok severim,
yolda otobüste herhangi bi yerde görsem hemen yanaşırım o bebeğe,
benimde içimde bi can olsun istiyorum,
o canımı hissedeyim ve o benim yavrum olsun istiyorum,
her anına ortak olayım onu ben yetiştireyim istiyorum,
ileride yaşlandığımda yaptığım en güzel şey olarak görmek istiyorum
ama en önemlisi hayırlı biir evlat diliyorum Rabbimden:Saruboceq:

Son düzenleme:
inşallah muradın olur ve yaşlandığında yaptığın en iyi şeyin karşısında gururla onu seyrediyor olmanın keyfine varırsın canım....

anne olmak istedim...
anneliği yaşamak için...
canımdan öte,hiç birşeyimden öte olamayan bir varlığa,mucize ve hazineye sahip olabilmek ,onu yaşayabilmek için...

yazın evlenıcez Allahın ıznıyle inş ve bu hayatta tek ıstedıgım sevdıgımle evlenıp onun bebegını dunyaya getırmek bunu öyle cok ıstıyorumkı anlatamam anne olmak ıstıyorum ama öyle korkuyorumkı ya olmazsa dıye Allahım sen hayırlısını nasıp et tum ısteyenlerın kucagını doldur meleğim sende beni cok bekletmeden gell nolur

Hep istedim bunu,küçük bir kızken bile anne olmayı hayal ederdim
.
Hayatımın en büyük kariyeri ve en büyük amacım ,en bıkmadan arzuladığım ve çabaladığım şey bu...

Hiç birşeyi hayatımda bu kadar istemedim,bu kadar üzülmedim..

Önce eşimde sonra bende olan bu uğurdaki olumsuzluklar,doktorların az şans vermesi,olan ameliyatlar,hastane koşuşturmaları....Aylar süren üzüntüler...

Şimdi her gün Allaha şükrediyorum..2 tane meleğim içimde büyüyorlar...

İnsanın önce içi güzel olsun,inancı olsun ve yılmasın,elinden geleni yapsın..Herşeyden önce kalbi temiz olsun,aklından fesatlık geçirmesin...Öküz altında buzağı aramasın.İhtiyacı olanlara elinden gelen maddi - manevi yardımı yapsın..Allah rızası için..İşte o zaman Allah dualarımızı daha çok duyuyor...

Hiç bir kucağın boş kalmaması dileğiyle....

allah acılarını göstermesin ,allah uzun ömürler versin canım güle güle büyüt çocuklarını inşallah anneanne yada bababnne olmakta nasip olur!

ne güzel anlatmışsın canımm
aminn hiçbirimizin kucağı boş kalmasın,
Rabbim zamanı gelince banada nasip etsin inşallahhh:Saruboceq:
okadar çok korkuyorum ki çevremde,
bebek sahibi olamayan bayanların üzüntüsünü görünce,
zamanını bekliyorum bebek için,
o yüzdende hep hayırlısını diliyorum Rabbimden:Saruboceq:
herkes içinde öyle olsun hayırlısı neyse o olsun:Saruboceq:

Her gün şükrediyorum kendim için ve Allahım tüm isteyenlere nasib et diyorum...:Saruboceq:
allah acılarını göstermesin ,allah uzun ömürler versin canım güle güle büyüt çocuklarını inşallah anneanne yada bababnne olmakta nasip olur!

Amin inşallah..Bir doğsunlarda sağlıkla..hayırla..Sonra anneanne ve babaanne hayallerim var ilerde...:asigim:

bi defasında hamileyim,epey büyük bi karnım var eşimin eli karnımda oda içerde kıpır kıpır hatta diyorum ben ne zaman hamile kaldım ki...sonra kucağımda küçücük bişey böyle..emziriyorum falan seyrediyoruz babasıyla beraber...yatağa koyup kokluyoruz ellerini seviyoruz derken uyandım,meğer rüyaymış....
hatta inanamadım yatakta hem eşimi aradım hemde bebeği...ogün tüm gün hep uyudum acaba görürmüyüm aynı rüyayı yine diye...
diyeceğim çok hoş bi rüyaydı hemde çok...anlatılmaz bi duygu, yani resmen kelimesini bulupta yazacağım bişey değil...değişik bi tarif...adını bile bulamadığım o hissi yaşamak istiyorum,onu emzirmek,kokusunu hissetmek,onun kalkanı olmak koşullarım gereği yalnızlığıma arkadaş olması zaman zaman babasına çekmiş diye onu gözlemlemek ilk dişinde ilk adımında o çoşkuyu tatmak ne bileyim işte, bir yığın şey...
ama bazende düşünüyorum böylesi bi dünyaya onu getirmek sırf bencillikmi,ona verebilecek cevabı bulabilecekmiyim diye...

Son düzenleme:
Allahim isteyen herkese anneligi yasamayi nasip etsin.

Son düzenleme:
sevmeyi seviyorum ,sınırsız sevmek ,öpmek ,sevilmek için anne olmak istedim 2. çocuğuma hamileyim 27 yaşındayım mutluyum allah isteyen herkeze versin inşallah.......................

sarılmak ömrü uzatıyomuş, bende oğluma bol bol sarılıyorum oda bana başka kime bu kadar sınırsız sarılabilirimki......................................

biz su an bebek dusunmuyoruz . ama ilerde anne olmak isterim. esimi cok seviyorum ondan bir parcam olsun sadece ikimizin olan bir varlik olsun esimi kaybetmekden cok korkuyorum allahim gostermesin .cocugum olursa insallah kesinliklle esime benzesin huyu suyu herseyiyle esim gibi olsun cunku benim esim bir melek ve ben ondan bir melek istiyorum.:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…