Bu arada sosyal medyada filan da takipleşiyoruz.Kendisi istek attı.Samimi cevaplarınız için şimdiden teşekkürler arkadaşlar..
6 ay önce gittiğim diyetisyenime 6 ay sonra tekrar gittim..Birlikte yürüyüş teklifi filan etti,beni beğendiğini cümleleriyle ifade etti..Zaten kaç seans görüştüğümüz bir insandı..Ben bir kaç gün yazmamıştım..Yürüyüş için benden haber bekliyordu ve sık sık da mesajlar atıyordu..
Neyse bizim yürüyüş kahveye döndü..Ben müsait olduğumu yürüyebileceğimi söyledim..Akşama kadar çalıştığımı akşam üzeri benimle kahve içmek istediğini söyledi.Beni aracıya alma teklifi etti,aracım olduğunu filan söyledim..Buluştuk,iki saat oturduk..Güzel de geçti bence ama ayrıldıltan sonra ne aradı ne de yazdı..
Beğenmemiş olabilir tamam ama her seansta sohbet ettiğimiz bir insan.Fiziksel olarak da beni bilen bir insan...
Açıkçası merak ediyorum.Seanslara devam edeceğim kilo vermek için ama bu tavrı da hoşuma gitmedi..
Bu arada doğru mu anlıyorum diye konu açmıştım..Bakabilip ona göre de yorum yapabilirsiniz..
Samimi cevaplarınız için şimdiden teşekkürler arkadaşlar..
6 ay önce gittiğim diyetisyenime 6 ay sonra tekrar gittim..Birlikte yürüyüş teklifi filan etti,beni beğendiğini cümleleriyle ifade etti..Zaten kaç seans görüştüğümüz bir insandı..Ben bir kaç gün yazmamıştım..Yürüyüş için benden haber bekliyordu ve sık sık da mesajlar atıyordu..
Neyse bizim yürüyüş kahveye döndü..Ben müsait olduğumu yürüyebileceğimi söyledim..Akşama kadar çalıştığımı akşam üzeri benimle kahve içmek istediğini söyledi.Beni aracıya alma teklifi etti,aracım olduğunu filan söyledim..Buluştuk,iki saat oturduk..Güzel de geçti bence ama ayrıldıltan sonra ne aradı ne de yazdı..
Beğenmemiş olabilir tamam ama her seansta sohbet ettiğimiz bir insan.Fiziksel olarak da beni bilen bir insan...
Açıkçası merak ediyorum.Seanslara devam edeceğim kilo vermek için ama bu tavrı da hoşuma gitmedi..
Bu arada doğru mu anlıyorum diye konu açmıştım..Bakabilip ona göre de yorum yapabilirsiniz..
Bu arada sosyal medyada filan da takipleşiyoruz.Kendisi istek attı.
Olabilir ama hep kendi konuştu fırsat vermedi ki,ben de bayılmadım ama bi umut belki olabilird.Kaldı ki kaç seansımız oldu sohbeti beğenmese o zamandan beğenmezdi.Sohbetin hoşuna gitmemiştir. İstediği elektriği alamamıştır.
İki günZzKaç gün geçti buluşmanın üstünden?
Birkaç gün olduysa olumlu düşünmüyordur yazmadığına göre.
İletişimde kalmaya çalışırdı yoksa.
Üzerinden ne kadar zaman geçti peki? Yani biraz sabredin hiçbir sey yokmus gibi davranın. o görüsme yaşanmasa ne yapardınız onu düşünün ve kaldığınız yerden devam edin. Fikri değiştiyse bile bozuntuya vermeyin zaten 2 seansta veya gmrüstügünüzde anlarsınız ona göre bir yol çizersinizSamimi cevaplarınız için şimdiden teşekkürler arkadaşlar..
İki gün geçti..Üzerinden ne kadar zaman geçti peki? Yani biraz sabredin hiçbir sey yokmus gibi davranın. o görüsme yaşanmasa ne yapardınız onu düşünün ve kaldığınız yerden devam edin. Fikri değiştiyse bile bozuntuya vermeyin zaten 2 seansta veya gmrüstügünüzde anlarsınız ona göre bir yol çizersiniz
Evet biraz uzun olmus. Erkekleri anlamak pek mümkün değil ama görünüşe göre muhabbet onu açmamış diyebiliriz. Ama dedigim gibi erkekler cok garip yaratıklar, nedense icimden bir his digerinden emin olunca size netleşecek demek geliyor ama umarım yanılıyorumdur.Samimi cevaplarınız için şimdiden teşekkürler arkadaşlar..
Bu arada doğru mu anlıyorum diye konu açmıştım..Bakabilip ona
Seanslara devam edeceğini söylemişsin. Sen sakın bir adım atma eğer hoşlandıysan tabii. Tamamen umursamaz ol, tekrar bir araya gelince o konusunu açmadığı sürece sen bu buluşmayla alakalı tek kelime etme. Umursamaz davran ama her zamankinden daha keyifli, daha özgüvenli gözükmeye çalış. Bu erkek milleti umursamaz kadın gördü mü bi noluyo falan der, hiç şaşmaz. Tabii bunları eğer bu kişiden sahiden hoşlandıysan ve onun bir tık da olsa ilgisini çekmek için yapabilirsin yoksa senin açından da adam okey değilse salla gitsin nasıl istersen öyle davran.İki gün geçti..
Bir görüşmede hoşlanan bir insan değilim ama bu kişiyle ikinci kez görüşmek isterdimSeanslara devam edeceğini söylemişsin. Sen sakın bir adım atma eğer hoşlandıysan tabii. Tamamen umursamaz ol, tekrar bir araya gelince o konusunu açmadığı sürece sen bu buluşmayla alakalı tek kelime etme. Umursamaz davran ama her zamankinden daha keyifli, daha özgüvenli gözükmeye çalış. Bu erkek milleti umursamaz kadın gördü mü bi noluyo falan der, hiç şaşmaz. Tabii bunları eğer bu kişiden sahiden hoşlandıysan ve onun bir tık da olsa ilgisini çekmek için yapabilirsin yoksa senin açından da adam okey değilse salla gitsin nasıl istersen öyle davran.
Dışarıda görüşünce daha farklı oluyor. Arabasına davet ettiğinde benim arabam var demeniz bile adamı itmiş olabilir.Olabilir ama hep kendi konuştu fırsat vermedi ki,ben de bayılmadım ama bi umut belki olabilird.Kaldı ki kaç seansımız oldu sohbeti beğenmese o zamandan beğenmezdi.
Etik mi bu durum hastasısınız sonuçta tavrı hoşuma gitmedi adamın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?