• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden aramamış olabilir?

U dönüsünün nedenini Allah bilir.🤷🏻‍♀️
Daha önce erkek hareketlerine hamamboceği benzetmesi yapmıstım şöyleydi:

Bir yere doğru hızla giderken bir anda durup birden bire yönünü değiştirip başka bir yere yönelmesi sebebiyle hamamböcekleri erkekler ile bu huyları bakımından bire bir uyuşmaktadır.
yaa deliricem acayip doğru tespit :D

O şekilde yaklaştığına emin misiniz, adamın müşterisisiniz sonuçta. belki dostça yaklaştı? neler konuştunuz?

Bir de 2 yukardaki yoruma katılıyorum adamın niyeti bambaaaaaşka da olabilir, belki sadece yatıp kalkmak peşindeydi baktı ki sizden iş çıkmayacak arayıp sormadı :KK51: bu da gayet olabilir.

Bu arada ne olursa olsun bu çok yanlış bir ilişki çeşidi, siz bu adama para veriyorsunuz o da size sağlık hizmeti sunuyor. Aranızda hiçbir kişisel ilişki olmamalı şu durumda, surat yaparsınız aramadı diye yanlış diyet veriri baştan savar ya da adam yüz vermedi diye motivasyonunuz düşer ... cidden zayıflamak istiyorsanız bu tip bir ilişkiye zaten girmemelisiniz. Başka erkek bakın acilen. :KK51:

Bir görüşmede hoşlanan bir insan değilim ama bu kişiyle ikinci kez görüşmek isterdim
Ben de sadece bir görüşme ile karar verebilen bir yapıda değilim, o yüzden seni çok iyi anlıyorum. Benim için de ilk kez görüştüm, oooo bayıldım süperdi çok hoşlandım tarzı bişey olmaz ama ikinci kez görüşebiliriz tarzı bir şey olur, olursa tabii. Ama bu benim de yaşadığım bir sorun yani insanlar her şey çok hızlı gelişsin ve netleşsin istiyor, hemen ilk görüşmede ben vermesem de karşımdaki bir karar veriyor hemen. Ve genelde ifade edilmese de daha farklı beklentileri olabiliyor. İşte senin o "ilk görüşmede hoşlanan biri değilim" enerjin karşı tarafa geçiyor ve eğer efor sarfetmek istemiyorsa, elinde başka yedekleri de varsa onlara zıplıyor anında. Artık her şey o kadar hızlı ki seni ikna etmeye enerji harcamıyor adam. İstisnalar tabii ki var genelleme yapmıyorum. Ama bu son dönemde benim de, çevredekilerin de çok karşılaştığı bir durum. Görüşme güzeldi ama bi daha aramadı vs. Bunu sadece erkekler yapmıyor, kadınlar da yapıyor.

Hep yazarım iş başka, dostluk başka. Para verdiğiniz karşılığında bir şeyler aldığınız insanlar arkadaşlık olmaz. Hastası olduğunzu doktorla, dişçiyle, diyetisyenle, müşterisi olduğunuz sigortacıyla muhasebeciyle bankacıyla flört mlört olmaz, paranızı ve özel hayatınızı ayrı tutun. Ayrıca böyle erkekler bana güven vermez, size yazılıyorsa diğer müşterilere de yazılıyordur o adam profesyonelce iş yapmıyordur emin olun.

Son düzenleme:
Hemen kotu dusunmeyin, belki de trafik kazasi falan gecirmistir, yogun bakimda yatiyordur :P :D

Saka bi yana kotu olmus. Adamin teklifi bulusalim vs devamini getirmek istemiyorsa cok yersiz olmus. Acaba sadece size mi oyle yoksa baska hastalarina karsi da oyle avci bir yapisi mi var? Ben de belki aracina hayir dediniz vs diye sizi yataga atamayacagini dusunup, cabuk pes ettiginden suphelendim. Ugrasmak istememistir belki. Neyse, siz aramayin sakin. Ararsa da konusunu acmayin.

Hemen kotu dusunmeyin, belki de trafik kazasi falan gecirmistir, yogun bakimda yatiyordur :p :KK70:

Saka bi yana kotu olmus. Adamin teklifi bulusalim vs devamini getirmek istemiyorsa cok yersiz olmus. Acaba sadece size mi oyle yoksa baska hastalarina karsi da oyle avci bir yapisi mi var? Ben de belki aracina hayir dediniz vs diye sizi yataga atamayacagini dusunup, cabuk pes ettiginden suphelendim. Ugrasmak istememistir belki. Neyse, siz aramayin sakin. Ararsa da konusunu acmayin.
Napayım,ilk günden birnin arabasına binemem ki

Ne konuştuğunuzu yazmamışsınız ama muhtemelen özel düşünceleriniz kafasına yatmadı. Ben olsam bir daha devam etmezdim seanslara.

Sebep görünüşünüz olmadığına gore
Sohbetiniz, düşünce tarzınız falan hosuna gıtmemıstır.

Amannn boşverin yahu

bir sürü sebebi olabilir.

belki kendisi yavaş bir insandır böyle ilerliyordur ilişkileri.

sohbetinizden hoşlanmamıştır.

söylediğiniz bir şey ona uymamıştır.

eski sevgilisi yazmıştır onunla konusuyordur.

baska yurudugu biri yeşil ısık yakmıstır ona yürüyordur.

amacı cinselliktir sizden beklentisini karsılayamacagını anlamıstır..

uzar gider.. hangisi Allah bilir

Back
X