Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa deliricem acayip doğru tespitU dönüsünün nedenini Allah bilir.
Daha önce erkek hareketlerine hamamboceği benzetmesi yapmıstım şöyleydi:
Bir yere doğru hızla giderken bir anda durup birden bire yönünü değiştirip başka bir yere yönelmesi sebebiyle hamamböcekleri erkekler ile bu huyları bakımından bire bir uyuşmaktadır.
Gozumün önünden film seridi gibi akıp gitti hamambocekleriyaa deliricem acayip doğru tespit![]()
Ben de sadece bir görüşme ile karar verebilen bir yapıda değilim, o yüzden seni çok iyi anlıyorum. Benim için de ilk kez görüştüm, oooo bayıldım süperdi çok hoşlandım tarzı bişey olmaz ama ikinci kez görüşebiliriz tarzı bir şey olur, olursa tabii. Ama bu benim de yaşadığım bir sorun yani insanlar her şey çok hızlı gelişsin ve netleşsin istiyor, hemen ilk görüşmede ben vermesem de karşımdaki bir karar veriyor hemen. Ve genelde ifade edilmese de daha farklı beklentileri olabiliyor. İşte senin o "ilk görüşmede hoşlanan biri değilim" enerjin karşı tarafa geçiyor ve eğer efor sarfetmek istemiyorsa, elinde başka yedekleri de varsa onlara zıplıyor anında. Artık her şey o kadar hızlı ki seni ikna etmeye enerji harcamıyor adam. İstisnalar tabii ki var genelleme yapmıyorum. Ama bu son dönemde benim de, çevredekilerin de çok karşılaştığı bir durum. Görüşme güzeldi ama bi daha aramadı vs. Bunu sadece erkekler yapmıyor, kadınlar da yapıyor.Bir görüşmede hoşlanan bir insan değilim ama bu kişiyle ikinci kez görüşmek isterdim
Etik mi bu durum hastasısınız sonuçta tavrı hoşuma gitmedi adamın
Konu sahibi bu kısma hiç takılmamışAynı şekilde. ya adam diğer danışanlarına da yazılıyorsa??
Napayım,ilk günden birnin arabasına binemem kiHemen kotu dusunmeyin, belki de trafik kazasi falan gecirmistir, yogun bakimda yatiyordur![]()
Saka bi yana kotu olmus. Adamin teklifi bulusalim vs devamini getirmek istemiyorsa cok yersiz olmus. Acaba sadece size mi oyle yoksa baska hastalarina karsi da oyle avci bir yapisi mi var? Ben de belki aracina hayir dediniz vs diye sizi yataga atamayacagini dusunup, cabuk pes ettiginden suphelendim. Ugrasmak istememistir belki. Neyse, siz aramayin sakin. Ararsa da konusunu acmayin.
Olabilir de olmayabilir de ..Konu sahibi bu kısma hiç takılmamış
Velev ki evlendiler ben bu adama güvenemez ki hastalarına böyle baka bilen bi adam
Havadan sudan..Benim meslek hayatım,onun hayatı,hobiler vs..Aile hayatımız bir de..Ne konuştuğunuzu yazmamışsınız ama muhtemelen özel düşünceleriniz kafasına yatmadı. Ben olsam bir daha devam etmezdim seanslara.
Çok fazla seansımız oldu aslında eğleniyorduk da..Sebep görünüşünüz olmadığına gore
Sohbetiniz, düşünce tarzınız falan hosuna gıtmemıstır.
Amannn boşverin yahu
Off,neden erkekler böyle..Adam belliki Avcı kahveden sonra eve davet etmeni falan bekledi . Bence amacı farklıydı o ışığı sen de görmediyse yönünü değiştirmiş olabilir .