Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adam sizi beğendiğini belirtmiş, sizde her buluşma yürüme teklifini kabul etmişsiniz. Sizi beğenen birinin tekliflerini kabul ederek umut veriyorsunuz. Siz şuan adamdan bir adım mı bekliyorsunuz ne istiyorsunuz ben orayı anlamadım
Adam sizi beğendiğini belirtmiş, sizde her buluşma yürüme teklifini kabul etmişsiniz. Sizi beğenen birinin tekliflerini kabul ederek umut veriyorsunuz. Siz şuan adamdan bir adım mı bekliyorsunuz ne istiyorsunuz ben orayı anlamadım
Hayır tabiki de kabul etmedim.Haber bekliyorum mutlaka dedi.Senin aramanı bekliyorum dedi.Üç gün sonra yazdım..O da hava çok soğul üşürüm dersen kahve içelim ya da yürüdükten sonra kahve içelim dedi.Ben de sadece kahve içelim dedim.
Araçla almak istedi, aracım var gelirim dedim.