• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden aramamış olabilir?

bir sürü sebebi olabilir.

belki kendisi yavaş bir insandır böyle ilerliyordur ilişkileri.

sohbetinizden hoşlanmamıştır.

söylediğiniz bir şey ona uymamıştır.

eski sevgilisi yazmıştır onunla konusuyordur.

baska yurudugu biri yeşil ısık yakmıstır ona yürüyordur.

amacı cinselliktir sizden beklentisini karsılayamacagını anlamıstır..

uzar gider.. hangisi Allah bilir
Erkekleri anlamak çok zor ya..

O şekilde yaklaştığına emin misiniz, adamın müşterisisiniz sonuçta. belki dostça yaklaştı? neler konuştunuz?

Bir de 2 yukardaki yoruma katılıyorum adamın niyeti bambaaaaaşka da olabilir, belki sadece yatıp kalkmak peşindeydi baktı ki sizden iş çıkmayacak arayıp sormadı :KK51: bu da gayet olabilir.
Dostça yaklaşmadığına eminim.

Dostça yaklaşmadığına eminim.

Nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz ?Yeni danışan kitlesi edinmeye çalışan , bu yüzden arkadaş gibi davranan bir diyetisyen de olabilir.

Şeyda Coşkun, yaşam koçu( kendisi diyetisyen değil ) adı altında insanları zayıflatır ve kendine çevre edinmeye çalışırken ; kilometrelerce yol yürüdü kendisiyle çalışanlarla.

Nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz ?Yeni danışan kitlesi edinmeye çalışan , bu yüzden arkadaş gibi davranan bir diyetisyen de olabilir.

Şeyda Coşkun, yaşam koçu( kendisi diyetisyen değil ) adı altında insanları zayıflatır ve kendine çevre edinmeye çalışırken ; kilometrelerce yol yürüdü kendisiyle çalışanlarla.
Diyetisyenim zaten bulunduğum muhitte çok tutulan biri..Bolca danışanı var.Kaldı ki yürüyüş için zaman ve hava şartları uygun olmamasına rağmen kahveye davet etti.Yani bugün yürümeyelim hava iyi değil vs gibi bir şey söylemedi..Çok diyetisyene gittim .En ilgilisi bı kadar değildi..

Diyetisyenim zaten bulunduğum muhitte çok tutulan biri..Bolca danışanı var.Kaldı ki yürüyüş için zaman ve hava şartları uygun olmamasına rağmen kahveye davet etti.Yani bugün yürümeyelim hava iyi değil vs gibi bir şey söylemedi..Çok diyetisyene gittim .En ilgilisi bı kadar değildi..

6 ay önce gidip bıraktığınız bir diyetisyen aynı zamanda. Bu durumu, kendi adına başarısızlık olarak görmüş de olabilir. Hırs yapmıştır , daha önce neden bıraktığınızı anlamaya çalışmıştır.

Diyetisyenler / spor antrenörleri / kişisel antrenörler vb , hava şartları sporunuzu ertelemek için bahane değil diyerek; danışanlarına gaz vermeye çalışıyorlar.

Bu durumda hava kötü dese , bir daha ki sefere ; siz de sporunuzu yapmamak için bu ve benzeri durumları bahane olarak sunabilirdiniz.

Siz , halen hayır ilgisi kadın -erkek ilişkisi dahilindeydi diyorsanız , bu durumda da daha önce söylediklerimi yineleyebilirim ancak.

Hevesinizi kırmak istemem ancak diyetisyenin bu tavrı ve aşırı samimiyetini çok sağlıksız buldum.

Bugün sizi mutlu eden davranışları , yarın kuşkuya düşmenize neden olabilir.

Sizden gerçekten hoşlandıysa , uygun olan davranış : sizi bir başka diyetisyene yönlendirip ; size de , sizi tanımak istediğini söylemesi olurdu.

Merhaba arkadaşlar.Hala yazmadı.Haftalık görüşme iyi geçti.Ben de cool takıldım ama bı durum çok canımı sıktı..
Bazı arkadaşlar tahmin ettiğim gibi bir durum olmadığını bazıları da neredeyse o kişinin koştuğunu filan söylediler.Ben de bana karşı adım attığını filan düşünmüştüm ..Tahmin ettiğim gibi bir durum olmasa da yime de yazmasını beklerdim.Arkadaşça da olsa ilgilenmesini filan isterdim.Durumlarıma bile bakmıyor..Evet beğenmemiştim ama ilgi de çok hoşuma gitmişti..

Negatif seceneklerin yaninda su da var ki; erkek arkadasim 1-2 hafta fln yazmamisti sonra yazdi vs.. nedenini sordugumda herkes hemen ustune atliyordur seni tavlayabilmek icin sessiz kaldim fln demisti. Tabiki hangisi bilemem. Kisaca, erkekler cok garip. Kesin hoslaniyor dedigimiz donelere hic alakasi olmayan cevaplar, kesin sevmedi dedigimiz seylere de yoo ne alaka diyebiliyorlar. Hepsinden biktim:işsiz:

Aslında hiç etık değil diyetisyeninizin size yürümesi yani buluşma isteği vs zaten takipleşiyormuşsunuz seanslarınız bittikten sonra da olabilirdi... 2 gün dönüş yapmaması çok uzun bir süre değil tabi ne konuştunuz bilemiyorum flörtöz bir muhabbet varsa aranızda yazması gerekirdi... Eğer yazmazsada demek ki ciddi ilişki formatında değil...Bir çizik atıp önünüze bakın

Aslında hiç etık değil diyetisyeninizin size yürümesi yani buluşma isteği vs zaten takipleşiyormuşsunuz seanslarınız bittikten sonra da olabilirdi... 2 gün dönüş yapmaması çok uzun bir süre değil tabi ne konuştunuz bilemiyorum flörtöz bir muhabbet varsa aranızda yazması gerekirdi... Eğer yazmazsada demek ki ciddi ilişki formatında değil...Bir çizik atıp önünüze bakın
Flörtöz bir muhabbet olmadı,ama aileden meslekten filan konuştuk.Ben gerldim zaten .İlk buluşmalarda hep stres olurum.Ama birden kendini çekmesi düşğndürdü beni..Üzüldüm açıkçası.

Flörtöz bir muhabbet olmadı,ama aileden meslekten filan konuştuk.Ben gerldim zaten .İlk buluşmalarda hep stres olurum.Ama birden kendini çekmesi düşğndürdü beni..Üzüldüm açıkçası.
Tabi siz ilgili olduğu için sürecin daha farklı ilerleyeceğini düşündünüz anlıyorum sizi... Flörtöz değilse o zaman sizi tanımak istemiş olabilir sadece... Siz umursamaz davranın niyeti neyse ortaya çıkar... Ama başka danışanlarına da yazma ihtimali var o yüzden davranışlarına ve ilgisine duygusal ve düşünsel olarak çok anlam yüklemezseniz sizin için daha iyi olabilir diye düşünüyorum

Tabi siz ilgili olduğu için sürecin daha farklı ilerleyeceğini düşündünüz anlıyorum sizi... Flörtöz değilse o zaman sizi tanımak istemiş olabilir sadece... Siz umursamaz davranın niyeti neyse ortaya çıkar... Ama başka danışanlarına da yazma ihtimali var o yüzden davranışlarına ve ilgisine duygusal ve düşünsel olarak çok anlam yüklemezseniz sizin için daha iyi olabilir diye düşünüyorum
Böyle bir tipi de tanımış oldum.

Ama şöyle de bir şey var, flörtöz olmasa bu kadar kendini geri çekmezdi..Yani bir şey olmuş ki kendini çekti..6 ay öncesinde takipleşmiyorduk.Ya da bu şekilde buluşma faslı filan yoktu..Belki işini yapmaya çalışıyor da olabilirdi,danışan kaybetmemek için yaptı, ama yüksek levellerde bir kilom yok ki benimle şanını yükselttsin.

Ama şöyle de bir şey var, flörtöz olmasa bu kadar kendini geri çekmezdi..Yani bir şey olmuş ki kendini çekti..6 ay öncesinde takipleşmiyorduk.Ya da bu şekilde buluşma faslı filan yoktu..Belki işini yapmaya çalışıyor da olabilirdi,danışan kaybetmemek için yaptı, ama yüksek levellerde bir kilom yok ki benimle şanını yükselttsin.
Bir sürü ihtimal olabilir kapalı bir kutu karşımızdaki zihninden geçeni bilemiyoruz... Size yazdığı gibi başka danışmanına da yazmış ve başkasıyla da görüşüyor olabilir o yüzden de size ilgisi azalmışta olabilir yani karakteri sağlıklı biri olmayabilir ama sizin için iyi tarafı başta bunu görmeniz ve bu ihtimalleri de göz onunda bulundurup ona göre hamle yapmanız... Üzülmeyin daha iyisi geleceği için hayat sizi ondan uzaklaştırmış olabilir. . İçiniz rahat olsun

Back
X