- 30 Ocak 2013
- 29.604
- 44.182
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Çok büyük değil ama kendi çapında kurumsal yerler evetKurumsal büyük yerlermi ?
Herşey torpil valla inanın. Ne iş bilmeyen aptallar çalışıyorlar. İki kelimeyi bi ara getirip konuşamıyor ama dayısı olunca almışlar işe. Biraz çevre de önemli işte. Umarım hakkınızda hayırlısı olur.Çok büyük değil ama kendi çapında kurumsal yerler evet
Değerlendirme kendilerince eleme yapıyor tekrar tekrar kontrol ediyor olabilirler.Biraz daha bekleyin dönüş olmazsa yeniden farklı yerlere göndermeye devam edin ..Selam kızlar. Malum iş arayış sürecindeyim, bazı firmalar defalarca Cvmi görüntülüyor. Mesela bazısı günde 2-3 kere. hatta bir firma var 3 gündür günde 2 defa CVme bakıyor ama aramıyorlar. Yani görüşmeye çağırmayacaklarsa bu kadar üst üste Cv görüntülemenin anlamı ne çözemedim ben açıkçası.
Teşekkür ederim inşallahHerşey torpil valla inanın. Ne iş bilmeyen aptallar çalışıyorlar. İki kelimeyi bi ara getirip konuşamıyor ama dayısı olunca almışlar işe. Biraz çevre de önemli işte. Umarım hakkınızda hayırlısı olur.
Farklı yerlere de başvuruyorum da işte her Cv incelendi bildirimi gelince insan umutlanıyor aranacağım diyeDeğerlendirme kendilerince eleme yapıyor tekrar tekrar kontrol ediyor olabilirler.Biraz daha bekleyin dönüş olmazsa yeniden farklı yerlere göndermeye devam edin ..
Farklı yerlere de başvuruyorum da işte her Cv incelendi bildirimi gelince insan umutlanıyor aranacağım diyeKendim de CV inceliyorum tekrar tekrar bakma sebebi şu: aday bulamıyorlar inceliyorlar neler vardı diye yönetici baskı yapıyordur onlar da tekrar elimizde şu var şu var diye bakmak için giriyorlardır akılda tutamazlar çünkü bütün adayları
İNŞALLAH tez zamanda güzel haberler alırsınızFarklı yerlere de başvuruyorum da işte her Cv incelendi bildirimi gelince insan umutlanıyor aranacağım diye
Kararsız kalınmış olabilir, muhtemelen üstlerine de soruyorlardır. Çok büyük firmalarda olan sıkıntılar bunlar genelde. Her kafadan başka ses çıktığı için karar vermekte zorlanıyorlar.Selam kızlar. Malum iş arayış sürecindeyim, bazı firmalar defalarca Cvmi görüntülüyor. Mesela bazısı günde 2-3 kere. hatta bir firma var 3 gündür günde 2 defa CVme bakıyor ama aramıyorlar. Yani görüşmeye çağırmayacaklarsa bu kadar üst üste Cv görüntülemenin anlamı ne çözemedim ben açıkçası.
İnşallah teşekkür ederimİNŞALLAH tez zamanda güzel haberler alırsınız
işte her incelendi bildirimi gelince umutlanıyor insan aranacağım diyeKararsız kalınmış olabilir, muhtemelen üstlerine de soruyorlardır. Çok büyük firmalarda olan sıkıntılar bunlar genelde. Her kafadan başka ses çıktığı için karar vermekte zorlanıyorlar.
Size tavsiyem beklenti içerisinde olmayı bırakın. Beklenti ne kadar düşük olursa insan o kadar az üzülüyor. Alternatif işlere bakabilirsiniz.işte her incelendi bildirimi gelince umutlanıyor insan aranacağım diye
Çok büyük değil ama kendi çapında kurumsal yerler evet
Bakıyorum zaten diğer ilanlaraSize tavsiyem beklenti içerisinde olmayı bırakın. Beklenti ne kadar düşük olursa insan o kadar az üzülüyor. Alternatif işlere bakabilirsiniz.
Biliyorum tabiki de. Çok büyük firma değil kurumsallaşma yolunda olan firmalar bir çoğukendi çapında kurumsal diye bir şey yok. bir şirket ya kurumsaldır ya da değildir. siz kurumsal kelimesinin neyi işaret ettiğini bilmiyorsunuz herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?