• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden arkadaş olduysam şimdi yaptığım her şey unutuldu

saykodelik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2013
65
5
98
Ankara
Benim bazı arkadaşlarım vardı okulda dışarıda o kadar iyi arkadaştık ki ailelerimiz bile tanışıyordu hepsi kız arkadaşlarımdı.şimdi aynı yolda yürüyoruz,tyüzyüze bakıyoruz ama selam sabah vermeyi bile unuttular çok zoruma gidiyor ama bu sadece bana marşı yapılan birşey biz 3 kız arkadaştık bu tavır sadece benim üzerime uygulanan bir şey diğer iki arkadaşım halen çok iyi anlaşıyorlar sizce ne yapmalıyım lütfen yardım edin

Inanırmısın aynı seylerı suan ben yasıyorum:) grubu ben kurdum hepsını ben tanIstırdım.ve kus degılız ama artık bırbırımızı arayıp sormuyoruz.Iyılıkler soylenmez ama o kadar cok sey yaptımkı onlar ıcın.Dugunlerı oldu eslerıyle flort ederken gelıp ılk anlattıkları kısı bendım ama dugunlerınde yoktum.okadar zoruma gıdıyokı.Oncelerı cok kendı kendımı yedım hatta sorucam neden boyle yaptıklarını dedım ama artık onemsemıyorum sımdı yolda gorursem hıc bırsey olmamıs gıbı davranıcam hatta hıc arayıp sormuyosunuz demeyı bıle dusunmuyorum.benı onemsemeyenı ben neden onemseyıp benı aramıyosunuz dıyımkı? Cunku bana ıhtıyacları yok kalmamıs.Artık umrumda bıle degıller.Tamam. Belkı cok yanlızım sevgılımde yok en yakın 1-2 arkadasım sehırdısında.Ama dayanıyo ınsan.Ama hakkımı helal etmıyorum.Maalesef ınsanoglu cıg sut emmıs denıcek hıcbırsey yok.

Back
X