- 24 Ocak 2013
- 530
- 53
- 53
Dostumuz yoksa kendimizi de sorgulamayiliz diye düşünüyorum ne yapiyoruz da insanlar uzak duruyor? Lise yillarinda sen sakrak biriyken sonradan ici dönük bir insan oldum ben mesela arkadas gruplarim var ama o kadar on planda değilim dikkat ettim herkes kim sen sakraksa kim gevezeysr ve biraz maalesef kim dedikodu yapiyosa onla samimi olmayi tercih ediyorlar. Yeni kurulacak dostluklar icin biraz da bu boyledir.
Bazende cok iyi cok anlasabildigniz insanlar oluyor ama arada gorunmeyen bir mesafe oluyor...
Cok sevdigim dostum bildigim insanlar oldu ama maalesef cocukluktan beri arkadasm dedigim derdini dert bildigim insan ki belki ben beceremedim dostlugu beni cok üzdü yipratti sasirtti.Benim icin onemli bi konuda arkamdan defalarca konusmus. Duyunca iliklerime kadar hissettim hhüznü... maalesef bu hayat biraz boyle. Dostulugn hic olmadgina inanmıyorum ama biraz da kismet sizi bulup bulmamasi ve bulunca kaybetmemekte insanin elinde
Bizle ilgilendigi kadar ve daha fazlasi ilgilenmeli
Asla kiskanmamali sevinmesiyle sevinmeli
Ve bu duygulari karsilikli yasamaliyiz.
Bulan varsa helal olsun ve bulup kaybetmemeyi basaran varsa daha da helal olsun.
Bazende cok iyi cok anlasabildigniz insanlar oluyor ama arada gorunmeyen bir mesafe oluyor...
Cok sevdigim dostum bildigim insanlar oldu ama maalesef cocukluktan beri arkadasm dedigim derdini dert bildigim insan ki belki ben beceremedim dostlugu beni cok üzdü yipratti sasirtti.Benim icin onemli bi konuda arkamdan defalarca konusmus. Duyunca iliklerime kadar hissettim hhüznü... maalesef bu hayat biraz boyle. Dostulugn hic olmadgina inanmıyorum ama biraz da kismet sizi bulup bulmamasi ve bulunca kaybetmemekte insanin elinde
Bizle ilgilendigi kadar ve daha fazlasi ilgilenmeli
Asla kiskanmamali sevinmesiyle sevinmeli
Ve bu duygulari karsilikli yasamaliyiz.
Bulan varsa helal olsun ve bulup kaybetmemeyi basaran varsa daha da helal olsun.