• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden arkadaşlık ilişkilerime karışıyorsun be adam!!!!

ye aşırı ıç bir hareketini görmedim..

şuan peki görüşüyormusunuz arkadaşınızla
Görüşüyorum Çünkü o kızla benim çocukluğum birlikte geçti Annemlerin karşı komşusu gittiğimde hep görüşüyoruz Bazen oda bize gelir ama eşime söylemem Kızda biliyor eşimin kendisini sevmediğini Napsın benim için geliyor evimize

Görüşüyorum Çünkü o kızla benim çocukluğum birlikte geçti Annemlerin karşı komşusu gittiğimde hep görüşüyoruz Bazen oda bize gelir ama eşime söylemem Kızda biliyor eşimin kendisini sevmediğini Napsın benim için geliyor evimize
aynı benim arkadaşım gibiymiş desenize
zorla yalan söyletiyorlar..

Canım ilk mesajını ve ardından eşinin attığı mesajları da okudum.
Arkadaşının yanına gitme demiş ancak mantıklı bir sebebi olduğunu sanmıyorum. Galiba sözüm nazım geçsin dediğim olsun gibi bir psikolojiye girmiş.

"Ben seni götürürüm, o kızla gitme" gibi bir mesaj atması da bana istediğini yaptırmaya çalışan bir çocugun şımarıklığı gibi geldi.
Bence ego tatmini yapmaya çalışıyor. Kaldı ki arkadaşın çok çok değişik bir tip bile olsa sen anlaşıyorsan anlaşıyorsundur. Yapacak birşey yok.
O kız için beni kırıyorsun falan gibi laflar tamamen duygu sömürüsü. Yani sen tamam lanet olsun gitmiyorum deyip günlerce surat assan da o aradığı tatmin duygusunu yaşayacak, çünkü istemeyerek de olsa onun istediğini yapmış oldun.
Bazen oluyor bu erkeklerde. Yani sanırım bilinçaltından kaynaklanan birşey " benim sözüm geçmeli" gibi mantık olabilir.

Kavga etmek veya küslük çözüm olmaz. Bu sefer hem gerilim tırmanır hem ikinizde haklı çıkmaya çabalayacağınız için daha sonra pişman olacağınız boyuta gelebilir iş.

Bence eşine gayet sakin bir şekilde sıkıldığını, arada bir de olsa ortam değiştirmen gerektiğini ve bu yüzden gideceğini belirt.
Arkadaşlarınla program yapabilmek için kendisinden icazet değil katılmak isteyip istemeyeceği veya müsait olup olmadığı, kafasında başka bir program olup olmadığı hakkında fikir alacağını söyle.
Seni ne kadar tahrik ederse etsin sakin kalırsan kazanırsın. Çok darlarsa, şu an konuşmak istemiyorum, zira saçmalıyorsun. Eve geldiğinde konuşuruz bu konuyu, kapatalım artık dersin.

Nitekim buluş arkadaşınla, güzelce vakit geçir. Eşin eve geldiğinde bu pozitif ruh halini mutlaka farkedecektir. İnadını bir kenara bırakıp olgun düşünürse zaten konuyu açmaz. Açarsa da dediğim minvalden konuşursun olmadı.

Canım ilk mesajını ve ardından eşinin attığı mesajları da okudum.
Arkadaşının yanına gitme demiş ancak mantıklı bir sebebi olduğunu sanmıyorum. Galiba sözüm nazım geçsin dediğim olsun gibi bir psikolojiye girmiş.

"Ben seni götürürüm, o kızla gitme" gibi bir mesaj atması da bana istediğini yaptırmaya çalışan bir çocugun şımarıklığı gibi geldi.
Bence ego tatmini yapmaya çalışıyor. Kaldı ki arkadaşın çok çok değişik bir tip bile olsa sen anlaşıyorsan anlaşıyorsundur. Yapacak birşey yok.
O kız için beni kırıyorsun falan gibi laflar tamamen duygu sömürüsü. Yani sen tamam lanet olsun gitmiyorum deyip günlerce surat assan da o aradığı tatmin duygusunu yaşayacak, çünkü istemeyerek de olsa onun istediğini yapmış oldun.
Bazen oluyor bu erkeklerde. Yani sanırım bilinçaltından kaynaklanan birşey " benim sözüm geçmeli" gibi mantık olabilir.

Kavga etmek veya küslük çözüm olmaz. Bu sefer hem gerilim tırmanır hem ikinizde haklı çıkmaya çabalayacağınız için daha sonra pişman olacağınız boyuta gelebilir iş.

Bence eşine gayet sakin bir şekilde sıkıldığını, arada bir de olsa ortam değiştirmen gerektiğini ve bu yüzden gideceğini belirt.
Arkadaşlarınla program yapabilmek için kendisinden icazet değil katılmak isteyip istemeyeceği veya müsait olup olmadığı, kafasında başka bir program olup olmadığı hakkında fikir alacağını söyle.
Seni ne kadar tahrik ederse etsin sakin kalırsan kazanırsın. Çok darlarsa, şu an konuşmak istemiyorum, zira saçmalıyorsun. Eve geldiğinde konuşuruz bu konuyu, kapatalım artık dersin.

Nitekim buluş arkadaşınla, güzelce vakit geçir. Eşin eve geldiğinde bu pozitif ruh halini mutlaka farkedecektir. İnadını bir kenara bırakıp olgun düşünürse zaten konuyu açmaz. Açarsa da dediğim minvalden konuşursun olmadı.
Ellerine sağlık mantıklı hatun:)
Zaten bildirimlerde yorum yaptığını görünce hemen açtım okudum..
Haklısın şımardı bu ara biraz..
bende aman huzur kaçmasın diye laf etmiyorum ona..
Cevap atmadım gene kaçıyorsun kaçma sorun çözelim diyor
Ula sen sorun çözmüyorsun ki ego tatmin etmeye çalışıyorsun
TÖBE EST..
Gidicem zaten , eğer gitmezsem neler yaşarım daha sonra bilemiyorum..

Ellerine sağlık mantıklı hatun:)
Zaten bildirimlerde yorum yaptığını görünce hemen açtım okudum..
Haklısın şımardı bu ara biraz..
bende aman huzur kaçmasın diye laf etmiyorum ona..
Cevap atmadım gene kaçıyorsun kaçma sorun çözelim diyor
Ula sen sorun çözmüyorsun ki ego tatmin etmeye çalışıyorsun
TÖBE EST..
Gidicem zaten , eğer gitmezsem neler yaşarım daha sonra bilemiyorum..
Aynen tatlım, gitmen taraftarıyım.
Çözülecek bir sorun yok zaten :)
Fevri davranıp agzından sinirle bir laf kaçırsan şahane duruşunu bozarsın aman ha. Sakin kalmalısın.

Aynen tatlım, gitmen taraftarıyım.
Çözülecek bir sorun yok zaten :)
Fevri davranıp agzından sinirle bir laf kaçırsan şahane duruşunu bozarsın aman ha. Sakin kalmalısın.
ay inşallah sakin kalabilirim
Ay şimdi 5 karış surat yapacak
Benim adamında suratı hiç çekilmiyorrr:KK12:

Yaparsa yapsın, nasıl olsa sıkılır.
Hiç umursama kudursun biraz :KK53:
aynen canısı yazmıcam daha ona
şimdi vicdan azabı çekiyor yazıp duruyor..
bu arada nargilede içmicektim
içicem anasını satımmmmm:D

Hayırrr olamazzz:D
sakın görmeyin.. ama dediğim gibi kıza desem ki gel aile çay bahçesine oraya da gelir..
kıza söyledim benim yanımda yapma böyle şeyler evli barklıyım dedim özür diledi farkında diilim falan dedi..

Peki o zaman arkadaşınızla iyi sohbetler muhabbetler. Ne diyelim :)

Ay nerden buluyosunuz bu küsen erkekleri..

Çatır çatırda giderim evde surat assın dursun çokta tınn..
Adam beni kısıtlayacak ben hala kocacım kocacım kocacım yapıcam hee ne güzel dünya..
Sonra kocada hava 1500:KK45:

Bana güvenmiyorsa beni almasaydı arkadaş kız çok rahat diye bahane mi olur...

asla kırmam kimse için..
sebep şu ki kız biraz rahat biri ve bekar olduğu için etrafı biraz kesiyor...
kocamda bunu farketti onda ve rızam yok diyip duruyor..

peki siz eşinizin rahat bekar etrafı kesen bir arkadaşıyla görüşmeye gittiğin de aklınız onda kalmayacak mı ? Kalır ! Sadece empati....

Evlendikten sonra ne oluyor ?insan ayri ayri arkadasiyla görüşür ne var bunda.erkekte gorusur kadinda.ne sakinca var ki.sonucta arkadasin bayanmis.surekli dipdibe yasanor mi ne sıkıcı.arada ozlem olsunzaten ki evlilik heyecanini kaybetmesin..

neden sorun yapıyor biliyor musunuz ?
erkekler belli etmez ama kıskanır
kızda olsa erkekte olsa kıskanır
kiminle görüşürseniz görüşün ama çok üstüne basa basa
arkadaşlarınızı anlatmayın sonra birşey varmış gibi
böyle karışıyolar işte..
samimi olduğunuz kişileri eşinize aman aman anlatmayın

Back
X