• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden arttı boşanmalar :(

gelipgecici

Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2014
62
19
13
34
Hadi toplasalim kizlar

Malum son zamanlarda çok fazla boşanma haberleri duyar olduk.. :cry: kimse bosanmak icin evlenmez.. Peki aniden mi aliniyor bu karar, mesela evlenmeden once bazi seyler anlasiliyor da gozardi mi ediliyor yoksa evlendikten sonra eslerin hic bilinmeyen yuzu mu ortaya cikiyor?

- Kaynana kayinpeder
- Evlilikte cinsel hayattaki sogukluk
- Eslerin birbirlerini gercekten sevip sevmedikleri

Bu gibi seylerde evlilik sonrasi ortaya cikan problemlerde evlilik oncesi bir belirti oluyor da degisir mi deniyor yoksa pat diye bir anda mi beliriyor bunlar?

Herkes tecrubelerini yazarsa hem birbirimize yardimci oluruz hem dertlesiriz hem de bekarlar da fikir edinir..

insanlar sabrediyor sabrediyor bir yerde patlıyorlar doğal olarak.

insanlar sabrediyor sabrediyor bir yerde patlıyorlar doğal olarak.

Aslında ben bunu kastetmiyorum. Yani mesela
bir kadin bahsettigim ssorunları goze alarak mi evleniyor fark ettigi halde, bir sekilde kondurmuyor mu, yoksa hic belirti yokken bir anda kendini olaylar silsilesinin icinde mi buluyor?

Ben evlilik öncesi her türlü belirtiyi farketmiştim ama gözardı ettim ve malum son.

Bence boşanmaların artması için pek çok neden eklenebilir sizin yazdıklarınıza.Artık eskisi gibi değil bu kesin.Sevgi olmadan olmuyor.
Eskiden kadın ve erkek arasındaki roller çok netti ve birbirlerine bağımlıydılar.
Şimdi ise herkesin kendi başına da hayatına devam edebildiği bir dünyada eskiye göre daha fazlası gerekiyor.Bir erkek "Çalışıp evime bakıyorum ya daha ne istiyorsun" diyerek kendini haklı çıkaramıyor.
Kendimize format atmalıyız :))

İnternet çıktı mertlik bozuldu deyim sen anla.

İsin esprisi bu ama aldatma olaylarının temeli bu şekilde. Mayasında serefsizlik olan her turlu bozulur gerci, orası ayrı.

Evli adamlara siritmakdan utanmayan ahlaksizlar yuzunden cinsel sorunlar aile faktoru ve omur boyu aile tarafinda pohpohlanan bi erkegin karakterinin biturlu oturamamasindan ayni zamanda bazi erkeklerin erkeklik anlayisindan dolayi ne yazikki adam adam olmayinca olmuyor

hep evli adamlara sırıtılır zaten o evlilerin hiç suçu yoktur değilmi?
sadakat zorunluluğu olmayan kızın suçu olmaz sözü olan erkek dik duracak.
ayrıca ben hiç evli diye birine yanaşan kız görmedim hep erkekler kızların peşinde..

bir kadin bahsettigim ssorunları goze alarak mi evleniyor fark ettigi halde, bir sekilde kondurmuyor mu, yoksa hic belirti yokken bir anda kendini olaylar silsilesinin icinde mi buluyor?

şöyle oluyor genelde kadın evlenmeden toz pembe gözlüklerini takıyor genelde:KK37:

düzelir gözüyle bakıyor evlenince anlıyor pabucun pahalı olduğunu

aslında evlenmeden yaşadıkları evlendikten sonra yaşadıklarının yanında bir hiç kaldığını.

Bunun tek bir cevabı yok ki. İnsanlar çeşit çeşit. Kötü yüzünü gördüğü halde aşktan gözünü kör edip evlenen de var, çok iyi tanıdığı halde yıllar sonra gerçek yüzünü yeni gören de; daha kendini bile tanımadan, kişiliği oturmadan genç yaşta evlenen de var, yeni tanıştığı kişiyle zırt diye evlenen de. Neticede her şey insanlar için, ne yaşayacağımızı bilemiyoruz.
Eskiye nazaran boşanmaların artması ise artık kimsenin diğerine mecbur olmamasından. Kimse birbirine bağımlı değil, katlanmak zorunda değil artık. Bu yüzden sen yoluna ben yolum diyebiliyorlar.

hep evli adamlara sırıtılır zaten o evlilerin hiç suçu yoktur değilmi?
sadakat zorunluluğu olmayan kızın suçu olmaz sözü olan erkek dik duracak.
ayrıca ben hiç evli diye birine yanaşan kız görmedim hep erkekler kızların peşinde..

ben cok gordum.malesef 2si samımı arkadasımdı..yanı azmışın cınsıyetı bellı olmuyo...sen gormedıysen guzel bır ulkede yasıyosun demektır.

ben cok gordum.malesef 2si samımı arkadasımdı..yanı azmışın cınsıyetı bellı olmuyo...sen gormedıysen guzel bır ulkede yasıyosun demektır.

kızlar azmış olabilir hatta kötü niyetli de olabilirler ama sadakat yemini eden taraf erkekse her hihi diyene yüz vermeyecek. evli olmanın sorumluluğunu bilecek.

Hadi toplasalim kizlar

Malum son zamanlarda çok fazla boşanma haberleri duyar olduk.. :cry: kimse bosanmak icin evlenmez.. Peki aniden mi aliniyor bu karar, mesela evlenmeden once bazi seyler anlasiliyor da gozardi mi ediliyor yoksa evlendikten sonra eslerin hic bilinmeyen yuzu mu ortaya cikiyor?

- Kaynana kayinpeder
- Evlilikte cinsel hayattaki sogukluk
- Eslerin birbirlerini gercekten sevip sevmedikleri

Bu gibi seylerde evlilik sonrasi ortaya cikan problemlerde evlilik oncesi bir belirti oluyor da degisir mi deniyor yoksa pat diye bir anda mi beliriyor bunlar?

Herkes tecrubelerini yazarsa hem birbirimize yardimci oluruz hem dertlesiriz hem de bekarlar da fikir edinir..
ASlında şunlar ve daha bir çok neden aynı çatı altında yaşamaya başlamadan tam olarak bilinmiyor. yoksa bu sorunlar aslında hep vardı, bir anda tombaladan çıkmadı.

hep evli adamlara sırıtılır zaten o evlilerin hiç suçu yoktur değilmi?...
Evet evli adamlarda bu kadar baştan çıkmaya hazır olmamalılar değil mi?Yani erkek evli çok ahlaklı da bir kadın onu baştan çıkarıyormuş gibi genel bir algı var sanki.
Tamam kadın ahlaksız ve evli bir erkeğe sırıttı ee erkek yüz vermesin .O zaman kadın ne yapabilir ki?Asılmaya devam ederse bu sapıklık olur ve onun da hukuk sisteminde çareleri aranır değil mi?

or...pu kadınların evlı adamlara bakması da bı etken dıyelım.bunu da ekle maddeler arasına
O evli adam karşılık vermediği müddetçe evliliği bozulmaz ama. Burada boşanma gerçekleşiyorsa bunun sebebi yine o erkeğin sadakatsizliğidir, kadının bakışları değil.

Back
X