• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden arttı boşanmalar :(

kızlar azmış olabilir hatta kötü niyetli de olabilirler ama sadakat yemini eden taraf erkekse her hihi diyene yüz vermeyecek. evli olmanın sorumluluğunu bilecek.

erkeklerın nasıl acız oldukları ortada.ama benım kastettıgım ozellıkle evlı oldugunu bıle bıle adama yanasması.adam evlıyım ısıne gelırse dıyor mesela..kadının mıdesızlıgı orda devreye grıyor ıste

erkeklerın nasıl acız oldukları ortada.ama benım kastettıgım ozellıkle evlı oldugunu bıle bıle adama yanasması.adam evlıyım ısıne gelırse dıyor mesela..kadının mıdesızlıgı orda devreye grıyor ıste

kadın kötü niyetlidir adama parası için ya da kendini tatmin etmek için yanaşır bunda bir sorun yok sadakat yemini eden erkek yeminine bağlı kalacak o kadına pas vermeyecek yoksa her aldatan erkekte aynı bahane beni ayarttı ühü ühü..

Güzel konu canım.
Kendi tecrübemi yazıyım:

1. Boşanma kararı aniden alınıcak bir karar degildir. Evliligimin ilk haftasında ilk defa aklıma getirdim bu kararı ( ilk hafta bana dayak atdıgı için).

Düzelir diye bekledim ama düzelen bir şey yoktu. Aksine her şey daha kötüye gidiyordu.

Bence şimdiki zamanda çoğu erkek evliligin ne demek oldugun anlamıyor. Yaşları büyük olsa da kendileri pek olgunlaşmıyor maalesef.

Vee diyecegim tek şey "evlenirken düzelicek " diye bir şey yok. Kimse kendini kandırmasın. Evet erkekler evlenince degişiyor ama kötüye degişiyor

erkekler sütten çıkma ak kaşık ama hep kadın or.spu ama değilmi?

bu kafayla daha çok aldatılırsınız çook..

ben aldatılmadım neden bırden alevlendınız kı...allah da kımseye yasatmasın.unw de samımı ıkı arkadasım ozellıkle evlı adamlara yanasması ve ıyı gozlemlememden dolayı buna emınım kı ozellıkle BAZI kadınlar evlı adamları tercıh edıyor..ayrılsam yapışmaz .sorumluluk bılır..bana da maddı destek saglar bla bla...gıbı

Lütfen kimse üzerine alınmasın ama evli kadınlar kocalarına güvenemedikçe bari adama bir sırıtan olmasa da beni aldatmasa gibi mi düşünüyorlar acaba?Yani kadının biri şöyle bir göz süzse adam elden gidecek gibi :))

Egolar, suçu sürekli başkasında aramalar, ilgi merkezi olmak istemeler, anlayışsızlıklar, cinselliğe karşı geliştirilen katı tutum, kaprisler, kıskançlıklar...Daha 30 tane yazarım herhalde.

Güzel konu canım.
Kendi tecrübemi yazıyım:

1. Boşanma kararı aniden alınıcak bir karar degildir. Evliligimin ilk haftasında ilk defa aklıma getirdim bu kararı ( ilk hafta bana dayak atdıgı için).

Düzelir diye bekledim ama düzelen bir şey yoktu. Aksine her şey daha kötüye gidiyordu.

Bence şimdiki zamanda çoğu erkek evliligin ne demek oldugun anlamıyor. Yaşları büyük olsa da kendileri pek olgunlaşmıyor maalesef.

Vee diyecegim tek şey "evlenirken düzelicek " diye bir şey yok. Kimse kendini kandırmasın. Evet erkekler evlenince degişiyor ama kötüye degişiyor
Kusura bakmayın merak ediyorum. Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla boşandınız. Ne kadar süre sevgili kaldınız?

ben aldatılmadım neden bırden alevlendınız kı...allah da kımseye yasatmasın.unw de samımı ıkı arkadasım ozellıkle evlı adamlara yanasması ve ıyı gozlemlememden dolayı buna emınım kı ozellıkle BAZI kadınlar evlı adamları tercıh edıyor..ayrılsam yapışmaz .sorumluluk bılır..bana da maddı destek saglar bla bla...gıbı

e tamam işte ben ne dedim.

kadın ne yaparsa yapsın o bekar sorumluluğu olan taraf değil.. erkek yemin etmiş sadakatli olacağım demiş bu yemine sadık olacak.

Güzel konu canım.
Kendi tecrübemi yazıyım:

Ben bunun kadınlar için de geçerli olduğunu düşünüyorum. Çocukluktan gelen bir şey midir nedir bilemiyorum ama evliliği bir evcilik gibi toz pembe görmeler var özellikle genç kızlarda. Geçen biri yazmıştı mesela sevdiğim adamla uyuyacağım diye. Evlilik bu değil ki. Çok zor bir şey bence. Kolay sanıyorlar ama. O yüzden hayal kırıklığı da büyük oluyor.

Kusura bakmayın merak ediyorum. Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla boşandınız. Ne kadar süre sevgili kaldınız?
Evet boşandim. 3 buçuk ay sürdü evliligim. Yaşadıgım şartlarda daha fazla süremezdi her halde.
Eski eşimin ruh hastasından geri kalan tarafı yoktu.

hep evli adamlara sırıtılır zaten o evlilerin hiç suçu yoktur değilmi?
sadakat zorunluluğu olmayan kızın suçu olmaz sözü olan erkek dik duracak.
ayrıca ben hiç evli diye birine yanaşan kız görmedim hep erkekler kızların peşinde..
Bence yaniliyosun yada hic gormedin boyle kizlar.Ne kizlar var eger erkekte biraz para varaa ve yakisikkiysa afedersiniz kendisini yamamak icin yapmadigi kalmiyo malesef ha erkekte megilliyse olan oluyo malesef yani hemcinslerimiz de pek mahsum degil yani kisiden kisiye degisiyor erkekte de bayanda da.

Evet boşandim. 3 buçuk ay sürdü evliligim. Yaşadıgım şartlarda daha fazla süremezdi her halde.
Eski eşimin ruh hastasından geri kalan tarafı yoktu.
En doğrusunu yapmışsınız dayak atan adamdan hayır gelmez kurtulmuşsunuz. Sevgiliyken tanıyamadınız mı yoksa tanımak mı istemediniz değişir gözüyle mi baktınız

Değişiyor.

Kimi bile bile ateşe atıyor kendini.
Sorunlar nişanlılık döneminde kendini gösteriyor.
Eş olacak herif ben öküzüm diye bağrıyor resmen.
Ama aşık olan kadın ' bunlar düğün stresinden hep, evlenince geçecek' palavrasına inandırıyor kendini.
O noktada vazgeçmek bu yalana inanmaktan daha zor geliyor çünkü.

Kimi de nişanlılık döneminde sorun yaşamıyor yani evliliğini bitirme sebebi olan sorunları.
Ufak tefek sorunlar insan ilişkilerinin her daim parçası sonuçta.:KK14:
Adam nişanlılıktan dönüşün daha kolay olduğunu biliyor.
Ya bırakırsa beni diye kaybetme korkusuyla kadını baş tacı ediyor.
Evleninceye saklıyor içindeki öküzü.
Kadın ne bilsin tabi. Bulutların üstünde evet diyor.

Evleniyor ne görsün?
Herif anası babası için paspas ediyor kadını.
Oysa her şey pembe bir masal gibiydi.

Bu kadın, bu adam, bu kardeş bozuntusu da kim?

Benimki kimsesiz yetim gibiydi yahu..
Sen ol yeter derdi ya bu herif.

Bu işte bir yanlışlık olmasın!?

Soruları..

Tabi olan oldu.. Otur ağla derdine şimdi..:KK51:

Kadını erkeği yok bu işin. Aldatan hatalıdır. Evliyken başkasına bakan hatalıdır. Ahlaksız kadınlar var evet ama adam da adam gibi adamsa baştan çıkmayacak. Adam baştan çıkmayacak diye de birşey yok aslında beşer şaşar demişler. Çokta serbest bırakmamak gerekiyor. Ne için? Huzurum yuvam bozulmasın diye. Aldatan kendi bilir dedikten sonra mecburen iş boşanmaya gidiyor.
Tabi diğer faktörler de var. İki taraftan birisinin ailesinin sürekli ikili ilişkiye karışması. Falan filan...

Ama ben şuna inanıyorum. Erkek sadık olur dürüst davranırsa ve hiçkimse o ilişkiye karışmazsa, erkek ilgisiz bile olsa kadın ne yapar eder evliliğini yürütür, zamanla herşey yoluna girer. Yuvayı dişi kuş yapar demişler.

Bence yaniliyosun yada hic gormedin boyle kizlar.Ne kizlar var eger erkekte biraz para varaa ve yakisikkiysa afedersiniz kendisini yamamak icin yapmadigi kalmiyo malesef ha erkekte megilliyse olan oluyo malesef yani hemcinslerimiz de pek mahsum degil yani kisiden kisiye degisiyor erkekte de bayanda da.

ben aşk olarak dedim yoksa para için yanaşıldığını herkes biliyor ama daha önce söylediğim gibi kız art niyetli olsa bile sadakat yemini eden erkek yeminine sadık kalacak.
bahane değil bu kız yanaştı ben de yemin ettim demek.

Ben bunun kadınlar için de geçerli olduğunu düşünüyorum. Çocukluktan gelen bir şey midir nedir bilemiyorum ama evliliği bir evcilik gibi toz pembe görmeler var özellikle genç kızlarda. Geçen biri yazmıştı mesela sevdiğim adamla uyuyacağım diye. Evlilik bu değil ki. Çok zor bir şey bence. Kolay sanıyorlar ama. O yüzden hayal kırıklığı da büyük oluyor.
Ve erkek kafası şöyle düşünüyor: karım benim eşyam.

Bir de şu var maalesef bazı kızlar evliligi cinsellikten ibaret biliyor. Yanı kocam ne yaparsa yapsın gece evine gelsin. O erkektir ne yapsa yeridir gibi düşünceler.
Bir taraftan de erkeklerin egolarını yükselten yine de kadınlar

Back
X