- 2 Ekim 2023
- 16
- 5
- 1
- 31
Şu cümlede buluşuyoruz, her şey zamanında güzeldi. İnanın bulunduğunuz durumu ve hissettiğiniz duyguyu o kadar iyi anlıyorum ki. Top bizde olmasa, karar mercii biz olmasak keşke yükümüz hafiflese. İleride, bıraktığımız yerde daha iyi şartlar görsek bile, ama buna mecburdum diyebileceğimiz bir nedenimiz olsa. Bu süreçte kendimi o kadar çaresiz hissettim ki, keşke başkasına aşık olup beni kendi terk etse diye çok umdum, çok dualar ettim. İşte böyle bir hissizlikMisal benim de çocukta gözüm yok. Islerini bir oturtamadi, ben çocuk için yirtindigimda oralı olmadı. İlk yıllar denedim olmadı sonra da bıraktım daha ben evli olduğumu anlamadan ne çocuğu diye, hem maddi manevi bakabilxegimizi düşünmedim uzak durdum. En son davadan kısa süre önce annesi torun vermek zorundasın d3di. Eş de ilerde paramız olur cocugumuz olmazsa boşarım dedi.(son yıllarda bilerek çocuk istemiyordum denemiyordum) İyi dedim. Evlilik çocuk demek değil bana göre. Öyle söyledi ama şimdi çocuk olmasa da olur diyor her şeyi kabul ediyor. Bir dedigimi iki de etmeyecek biliyorum ama işte her şey zamanında güzel.
eğer bosanmayi kuzu kuzu kabul etmiş olsaydı benim aklım da hiç karışmazdi. Bundwn sonra İyi olabilecek şeyleri elimin tersiyle itiyorum gbi hissetmezdim. Burda bir şansım varmış ama gitmeyi ben tercih ediyorum daha beter şeyleri yasicam korkusu olmazdı. Burası bir seçenek gibi geliyor her istediğim sayesinde olacak ama ben gidiyorum gibi düşünüyorum. Ama geçti maalesef sevemicem artık. Dediğim gibi keşke hiç yalvarmasa sevinse boşanmaya burada keşke diyebileceğim bir şey kalmayacaktı kafam çok daha rahat olacaktı.