Neden aşk hayatımda bu kadar şanssızım

merveicx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2019
1.551
111
123
27
Çevreme bakıyorum yaşıtlarıma vs herkes bebek gibi seviliyor, herkesin peşinde bi sürü erkek koşuyor sonra kendime dönüp bakıyorum hayatıma şimdiye kadar giren erkekler hep üzüp beni terk edip bıraktı. Asla kimse bana ciddi ilişki olarak yaklaşmadı. Hatta bana ciddi yaklaşmayan çocuklar başka kızlarla çok da güzel ciddi ilişkileri var şu an. Şu an yalnızım ve instagrmada bile yürüyen yok ki gerçek hayatta zaten yok. Olanlar da benle tamamen takılma kafasında yaklaşıp ciddi olduğumu görüp gidiyolar. Etrafıma bakıp diğer kızlarla kendimi kıyaslıyorum tip olarak da normal bi tipim yani. Dış görünüşle alakalı mı karakterim de mi farketmediğim bi sorun var anlamıyorum. Neden bunları yaşıyorum sevilen kızlardan neyim eksik

İllaki öyledir sorunsuz ilişki olmaz. Ama ben her kişi de aynı olunca artık kendimi sorguluyorum. Ciddi düzenli bir ilişkim olsun istiyorum

İlişkiler kaçan bir kelebek gibidir ne zaman yakalamaya çalışsan senden kaçar, ben yalnız da iyiyim dersen omzuna konuyor

Ben hiç evlenme kafasında değilim sürekli durduk yere kısmetim çıkıyor, arkadaşlarımdan bazıları evlenemedim diye üzülüyorlar en büyük hayalleri evlenmek ama bir kısmetleri bile çıkmıyor.

Sen de dene

Akışa bırak olacak olan olur zaten

İllaki öyledir sorunsuz ilişki olmaz. Ama ben her kişi de aynı olunca artık kendimi sorguluyorum. Ciddi düzenli bir ilişkim olsun istiyorum
Benim bi arkadaşım var; sizin gibi güzel bir ilişkisi olsun istiyor. Ama nedense olamıyor. Güzel, cok bakımlı, kariyerli, sosyal, iyi bi kız. Hiç de elle tutulur bi ilişkisi olmamış.
Yanılıyor olabilirim ama ben şuna bağlıyorum; arkadaşım sadece ortama uyan biri. Yani birilerinin hayatına dahil oluyor sadece. Kendi hayatına dahil etmiyor pek. Mesela flörtleştiği çocuk pasta şefi. Gidiyor pnla pasta yapıyor. Başka flörtleştiği birinin yurt dışı planı oluyor, o da benzer bi planla geliyor gibi gibi. E bu durumda aslında özünü göstermeyi engelliyor bence. Yani sırf uyumlu olucam, ortak etkinlik yapıcam diye de kendi zevklerinizi hobilerinizi bi kenara atmayın.
Siz böyle değilsinizdir belki ama arkadaşımın bu sebepten flörtleri bi ilişkiye evrilmiyo bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…