Valla gayet de var çevrem de görüyorumHani nerde bebek gibi sevilenler ya
Hiçbir şey dışardan göründüğü gibi değil.
Nerde hata yapıyoruz ya da neyimiz eksik anlamıyorumBen de aynısını yaşıyorum kardeşimAllah yardımcımız olsun. İlerleyen aylarda psikoterapi almayı düşünüyorum bu sebepten dolayı.
İllaki öyledir sorunsuz ilişki olmaz. Ama ben her kişi de aynı olunca artık kendimi sorguluyorum. Ciddi düzenli bir ilişkim olsun istiyorumEşimle bana dışarıdan bakıldığında “kızım çok seviliyorsun belli,geziyorsunuz tozuyorsunuz” diyorlardı.
Sonuç; boşanma.
Dışarıdan bakınca toz pembe gördüğün çoğu ilişki yarım yamalak yada hasarlı.
Otur keyfine bak kahveni iç
Rabbim iyilerle karşılaştırsın inşallah zamanını bekle lütfenİllaki öyledir sorunsuz ilişki olmaz. Ama ben her kişi de aynı olunca artık kendimi sorguluyorum. Ciddi düzenli bir ilişkim olsun istiyorum
Akışa bırak olacak olan olur zatenÇevreme bakıyorum yaşıtlarıma vs herkes bebek gibi seviliyor, herkesin peşinde bi sürü erkek koşuyor sonra kendime dönüp bakıyorum hayatıma şimdiye kadar giren erkekler hep üzüp beni terk edip bıraktı. Asla kimse bana ciddi ilişki olarak yaklaşmadı. Hatta bana ciddi yaklaşmayan çocuklar başka kızlarla çok da güzel ciddi ilişkileri var şu an. Şu an yalnızım ve instagrmada bile yürüyen yok ki gerçek hayatta zaten yok. Olanlar da benle tamamen takılma kafasında yaklaşıp ciddi olduğumu görüp gidiyolar. Etrafıma bakıp diğer kızlarla kendimi kıyaslıyorum tip olarak da normal bi tipim yani. Dış görünüşle alakalı mı karakterim de mi farketmediğim bi sorun var anlamıyorum. Neden bunları yaşıyorum sevilen kızlardan neyim eksik
Yanlış insanlar beni o kadar yordu ki zaten birine daha tahammülüm kalmadıRabbim iyilerle karşılaştırsın inşallah zamanını bekle lütfen
Şuan herkes kem gözlerini gönderdiAynı durumu ben de yaşıyordum şimdi ise ''bebek gibi sevilen'' o kişi benimgüzel insanlar beklenmedik anda çıkar karşımıza
Ay inşallah yaşadıklarıma ve beklediğime değer biri olurAynı durumu ben de yaşıyordum şimdi ise ''bebek gibi sevilen'' o kişi benimgüzel insanlar beklenmedik anda çıkar karşımıza
Aslında ciddi kimse de kalmadı. Erkeklerin hepsi takılma vakit geçirme derdinde. Bi kız olmasa çabalamıyorlar bile çünkü ulaşabilecekleri seçenekte fazlaValla Mervecik al benden de o kadar ne olacak bu memleketin hali
Benim bi arkadaşım var; sizin gibi güzel bir ilişkisi olsun istiyor. Ama nedense olamıyor. Güzel, cok bakımlı, kariyerli, sosyal, iyi bi kız. Hiç de elle tutulur bi ilişkisi olmamış.İllaki öyledir sorunsuz ilişki olmaz. Ama ben her kişi de aynı olunca artık kendimi sorguluyorum. Ciddi düzenli bir ilişkim olsun istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?