Neden aşk hayatımda bu kadar şanssızım

Ya bu salinca oluyor diyorlar ama ben de cevremdeki iliskisi olmayan diger kiz arkadaslarim da saliyoruz ama yine olmuyor yine olmuyor.. Yoksa evren bizim saldigimiza inanmiyor mu? Evrene mesajimiz: Bak karsimiza cikar artik askimizi, valla saliyoruz valla umrumuzda degil..

Yaşınız kaç bilmiyorum. Ama bence yaydığınız enerji ile de ilgili olabilir. Cinsiyet fark etmeksizin karşı tarafa çok fazla ilişki istediğini belli ettiğinde karşı taraf bunu bir nevi “zayıflık” olarak algılıyor. Kendiyle çok barışık, kendiyle çok eğlenen kişiler bence daha fazla insan çekiyor hayatına (hem arkadaş hem ilişki olarak. Bir de takıldığın, aradığın ortamlar önemli. Sosyal medyadan tanıştığın erkekler genelde zaten ciddi ilişki isteyen tipler değil..

Ayrıca dışardan, sosyal medyada herkes çok seviliyor, herkes geziyor, herkes mutlu. İnan bana sürekli paylaşım yapanlar en mutsuz olanlar.

Nerde hata yapıyoruz ya da neyimiz eksik anlamıyorum
Bende özgüven eksikliği var. Henüz 23 yaşındayım yolun başındayım ama bir an önce psikolog terapisi almak istiyorum. Eğer bu tarz bir sorununuz varsa siz de öyle yapabilirsiniz. İlk psikoterapi almak istiyorum. Dış görünüş konusunda bakımlı bir insanım. Sonra da sosyalleşmek lazım.

Bu bende de var biraz aslında onun hayatına uyum sağlamaya çalışma olayı

Gerçekten tamamen şans olayı bu sanırım

bacım ben de hep bu soruları kendime soruyorum cevabını bulamıyorm bulursan bana da söylesene..

Benim sorunum şu, arkadaş tanıştırmasına karşıyım. İş yerinde aşka karşıyım, okulda karşıyım, evimin yakınında aynı mahallede olana hepten karşıyım. Geriye ne kalıyor ki?
İlgilendiğim spor/sanat dalından ve bu ortamdan olanlara da karşıyım çünkü hepsiyle karşılaşıyoruz. Eski sevgili olanlar sürekli yüz yüze bakmak zorunda camia çok aktif çünkü. Sosyal medyadan tanışmak isteyenlere komple karşıyım ava çıkıyorlar direkt engel.

Eee nereden olacak? Çok kısıtlıyorum kendimi. Ne düşünüyorsunuz bu konuda bilmek isterim

Allah yok kitap yok o zaman ne var monoi yazmaya geldim

ahaha hakketen ya nereden olacak o zaman?

işyerinde/okulda aşka karşıyım denemez ama benim okula/işe aşırı konsantre olmamdan kaynaklı mesela hiç öyle ilişkim olmadı -alıcılarım kapalıydı o çağlarda.

bir de ben aşırı kadın ağırlıklı bir sektördeydim zaten işyerim %80 kadındı erkeklerimiz de nerd'dü genel olarak biraz psikopat olanlar da vardı normal erkeğin az olduğu ortamlar -normal olanların da hep ilişkisi vardı zaten..
öyle ki sektörde en uzun süre çalıştığım işyerinde normal hetereseksüel ilişki teklifi almışlığım yok ama biseks/lez ilişki teklifi gırlaydı.

o çağlarda dememin sebebi ben uzun süredir de zaten remote /online çalışıyorum kimseyi görmüyorum ki.

proje amaçlı başka bir yerdeyim an itibariyle. burası da aynı, hep kadın. kadınlarımız maşallah başarılı, güzel, ama ben heteroseksüelim yav.
erkekler ya 55+ yaşında. ya da evli ama yetmiyor bir de stajer kızlarla fingirdiyor. e bu herifler yürüse ne olur yürümese ne olur? (yabancı bir ülke burası)

sosyal medya ben de kullanmıyorum. ekşi kullanırdım oradan tanıştığım tipler olmuştu çok eskiden, ama o zamanlar zaten ekşi bizim okulun kantini gibi bir şeydi. şimdi orayı da kullanmıyorum yeni nesille uğraşacak zamanım/enerjim yok.

e nasıl olcek?

Ya arkadas tanistirmasina ve sosyal medyaya ben de karsiyim.. Ama digerlerine karsi degilim ya, o kadar da degil Ama yine de sizde kendimi gordum biraz.. Mesela soyle: Bizim bir tanidik, esiyle araba kazasinda tanismis mesela.. Bu bana film gibi gelirdi ilk duydugumdan beri ve ne yalan soyleyeyeyim ben de boyle bir tanisma hikayem olsun cok isterdim.. Ya da mesela carpisarak tanisan insanlarin hikayelerini de cok duydum.. Belki de balik burcu oldugumdan midir nedir, boyle romantik komedi film tarzi tanismalara hep ozenmisimdir.. Siz de mi bu tarz bir sekilde tanismak isterdiniz mesela.. Sanki o tarz bir intiba aldim da yaziminizdan

Allah yok kitap yok o zaman ne var monoi yazmaya geldim
Kahkaha patlattım

Ya cherry aynı ortamda olduğun adamla, ayrılınca da beraberken de sıkıntı. Ya kıskanacakları tutuyor ya ayrılınca kendilerince kıskandırmaya çalışıyorlar, ya da ortamın diğer üyelerinin mola dedikodusuna meze oluyorsun.

İş yerindeki itibarı önemsiyorum aşk dedikodusuna karışasım yok, okulda da odağım dağılmasın modu, aynı mahallede de sürekli görüyosun ayrılınca

Aynı kafadayım. Kariyerimi iş ortamımı bozduramam, okul ortamında da etkilenmeye mahal vermiyorum kendime çünkü akademik başarım daha önemli ahshshshsjd

Beni de hep asalaklar ve karaktersizler bulur. Hep böyle yönetilesi gelen tipler. Öeeğk

O zaman da derim ki ohoo her çarpıştığına yürüyor mu böyle. Ben zorum biraz ya:/

Arkadaşlıktan evrilen biraz platonik takıldıktan sonra dayanamayıp söylenen aşklara felaket hastayım
Hani olur ya arada bir şey vardır belli, herkes farkındadır, taraflar da bilir ama bir süre adı konmaz. Arkadaşsındır ama bi böyle bi sahiplenme kıskanma olur ve herkes yakıştırır heh ondanım olsun

Sana ozel bir istek olusturalim bence

Merhabalar.. Biriyle tanışmak, sevmek sevilmek söz konusu ise , bence insan kendini bu kadar kısıtlamamalı.. kendiniz için seçenekler arasında tutmadığınız iş çevresi, sosyal çevreniz, uğraşı çevreniz, mahalleniz vs zaten birileriyle tanışmanın gerçekleşebileceği ortamlar.. Bunlara karşı iseniz , bunların hiçbirinde görme ihtimaliniz olmayan kişiler kalıyor, onlarla da birileri aracılığı ile tanışabilirsiniz ama o da size doğru gelmiyor.. o zaman geriye ne kaldı? Ancak tesadüfen biriyle bir yerde denk gelip tanışma ihtimali. Onda da ayrılık olursa, dünyanın küçük oluşu sebebiyle bir yerlerde yine karşılaşma ihtimaliniz var Şöyle düşünun, hobi ortamınızda n biriyle aranızda bir şey olsa ve olumsuz sonuçlansa yüz yüze gelmek istemiyorsunuz, çok da haklısınız ama yarinla ilgili hiçbir şey belli değil, bir sebepten siz ya da o o ortamdan , o işten vs ayrılabilirsiniz ya da taşınma durumunuz olabilir, bu tür şeyler.. Böyle hesap kitap yaparak olmaz, biraz oluruna bırakın.. Hem aynı ortamdan olunca , bonus olarak sabah daha bi heyecanla uyanıp işe, hobi ortamına vs gitmek ve o kişiyi görmeyi iple çekmek gibi heyecanlar da var , bunları başka nasıl yaşayacaksınız? Ya da aynı mahalleden ise mesela, dışarı daha bi heyecanla çıkarsınız, içiniz kıpır kıpır olur İlla aynı ortamdan olsun demiyorum ama kendinizi o kadar kisitlamayin.. kendimi kapattığım , kısıtladigim zamanlar ve ortamlar benim de oldu ama o döneme ve o ortama has, geçici bir şeydi çünkü kriterlerim vardı bazı açılardan. İnternetten tanışmaya ben de çok sıcak bakmıyorum güvenlik açısından ama o şekilde de tanisanlar var. Yine de , gönlünüzden nasıl geçiyorsa o şekilde biriyle karşılaşıp tanismanizi diliyorum

Hem çok şeker hem de çok haklısınız

Bende daha önce aynı ortamdan olup sonradan olumsuz durumlar yaşatanlar olduğu için travma kaldı.
Mesela eski iş arkadaşımsa iletişimim varsa aşka evrilebilir. Çünkü ora ile işim bitti. Bu gibi durumları tercih ediyorum.

Evet o heyecanla gitme, işte okulda onu görme duygusu çok güzel ama, daha önce iş ortamımdan biri beni çok yıprattı. Bilinçaltıma işlemiş direkt ayrılık durumunu düşünür oldum. Sonradan işe girip ona platonik olan kız ayrılmama rağmen benden nefret ederdi ve herkes sebebini bilirdi:) Erkek ayrılığı kaldırabilse bile ona karşı hisleri olanlar sıkıntı çıkarıyor bu sefer.

Ne bileyim ben de istiyorum artık sonunda gönlüme göre oldu demeyi. Konu sahibini de çok iyi anlıyorum. Ama ne zaman önyargılı olmayayım herkes aynı olacak değil desem aynı çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…